Právě je st listopad 06, 2024 21:45
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kasal Tomáš
Založen: 10. 06. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Předmět: Opatchování hry |
|
|
Můžete mi někdo poradit ? Mám originální verzi RBR do TopCD, jelikož si chci dát do hry trať příbram a taky plugin na online turnaje, potřebuju tu hru opatchovat na verzi 1.02, to ale bohužel nejde, CZ patche to nechce vzít z důvodu neznáme verze Audio.dat, ostatní patche vyhodí chybu. Mám čistou instalaci, v registrech nic nezměněno.
Nechtěl sem kvůli tomu zakládat nové téma, ale v těch starších sem se už nemoh vyznat.
Jo a ještě tak na okraj, před poslední reinstalací RBR jsem měl český rozpis z těchto stránek, ale kdykoliv jsem chtěl odjet více než 1 RZ tak hra spadla.
Díky všem za případnou pomoc. |
|
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 13:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
Předmět: |
|
|
no tak já mám uplně stejný problém když jsem měl v kompu vypálenou verzi CZ vše šlapalo ok teď mám od Top Cd a padá to jak...... (psal jsem i do Top Cd ale tam mi bylo zděleno že je to verze firmy US-Action s.r.o a obrátit se mám na ně. to jsem ještě nezkoušel) jinak patch RBR_V 102 funguje stěchto stránek. http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=3 navíc v této verzi hry není CZ navigátor. skuz nejdřív nainstalovat hru a hned opatchovat a až pak instalovat vše ostatní (tratě,plugin atd) mě to vcelku drží tak 8RZ pak to spadne ale neni to pravidlem |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne květen 04, 2008 14:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kasal Tomáš
|
|
|
Mě nejde ani tento patch.... |
|
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Nainstalovat RBR a pak spustit patch1.02 taky to nejede? |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po květen 05, 2008 8:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kasal Tomáš
|
|
|
Nende, ani CZ ani ten "druhý" (ENG myslím). Ale myslím, že to nějak vyřeším.
sice nelegálně, ale když mám origoš co nejde ? |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2008 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirži
|
|
|
neco podobneho se mi stavalo kdyz sem hral mafii....mel sem originalku a original patch z orig. stranek....a pokazdy se to posralo...ale az pak kamos mi poslal ten samej patch kterej stahnul z tech samejch stranek...(ale stahnul ho asi o pul roku driv) a to fungovalo normalne....(a to se na tech strankach nic nemenilo...proste se to casem samo nejak posralo... ..ale kdyztak ja mam myslim nekde ten patch co me de...(mam taky originalod top cd...) takze ho muzu upnout na web.. |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2008 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|