Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CILA Petr
|
Předmět: Chyba zvuku - silný šum |
|
|
Zdravím,
při startu nebo když použiju pomoc diváků se v 50% případech aktivuje děsný šum, který vydrží sž do další pomoci nebo konce RZ. Dokud jsem jedil bez patche bylo vše OK, ale zese mi nepracoval správně volant FF. Poradí mi někdo co stím? Mám integrovanou zvukovou kratu, může to být tím?
Díky moc.
Šum mi leze na mozek a raději to pak někam pošlu a čekám že při další pomoci to neudělá,ale to není moc progesivní řešení |
|
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
Předmět: |
|
|
Mě to dělá taky. nepřišel jsem na to čim to je ale přestane to když jednou protočíš pohledy. |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: po prosinec 17, 2007 19:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
presne to robi aj mne |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: po prosinec 17, 2007 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CILA Petr
|
|
|
Tak jsem to vyřešil. Dal jsem do PC tu nejlevnější zvukovou kartu a je po šumu. I když teď už zas tak často do příkopu nepadam, ale stejnak je to příjemný. Nešumí to ani při startu. |
|
|
Zaslal: po únor 18, 2008 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RUZICKA Michal
|
|
|
Mne zas ked mi napriklad v rz zdochne motor a potom ho nastratujem tak sa niekedy zmeni zvuk motora,je to nieco ako ked zvuk pri cuvani ,taky tichsi,a pri ubrati plynu to zas vrci silnejsie,pritom ale stale svietia brzdove svetla ked nebrzdim a ked brzdim tak zhasnu. Podla mna to je ale chyba hry,pretoze mi to robilo stale,odkedy hram rbr a to uz bol aj windows par krat preinstalovany. |
|
|
Zaslal: út únor 19, 2008 22:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
toto zvykne robit pokial jazdis s automatickou prevodovkou a manualne si podradujes |
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 7:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RUZICKA Michal
|
|
|
No jazdim niekedy manual a niekedy automat, ale mas pravdu robi to len pri automatickej prevodovke. |
|
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 7:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Mně se stalo už dvakrát za čtrnáct dní a vždycky zrovna ve velkém turnaji tohle:
První RZ je v pořádku. Po načtení druhé RZ turnaje je to poslední, co slyším od spolujezdce "GO". A pak místo každé hlášky už jen slabé šumění. Po restartu hry opět všechno v pohodě. Nevíte někdo co s tím? |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: út duben 22, 2008 15:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|