Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Protestní akce

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KUNCL Karel

Příspěvek Předmět: Protestní akce Odpovědět s citátem

Vážení kamarádi a přátelé z oblasti virtuálního i skutečného závodění. Jak pravděpodobně víte, rallye si minulou sobotu vybrala opět nejvyšší daň, tentokrát dvojnásobnou. Na trati 13-té RZ Horácké rally tragicky zahynuli Pavla Třebínová a Mirek Levora. R.I.P.

Osobně mne velice pobuřují výroky generálního sekretáře FAS Radovana Nováka na adresu výše uvedené posádky, zveřejněné v pondělním deníku SPORT (více např. www.ewrc.cz).

Vím, že jsme parta lidí schopných něco udělat pro dobrou věc. Zkusme se zamyslet a najít způsob nejvhodnějšího protestu proti působení lidí, jako je Radovan Novák v jakékoliv veřejné funkci v rallye především.

Děkuji za Vaše nápady a podporu.

http://www.rbrgt.cz/
Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 17:34
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HOMOLA Ondrej

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mozme skusit peticiu, ja sa pridam urcite..

RIP Sad

Naposledy upravil HOMOLA Ondrej dne čt červen 26, 2008 19:16, celkově upraveno 1 krát

Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 18:01
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BEZSTAROSTI Jiri

Nevím jestli petice je to pravé, nicméně nápad to podle mě není špatný.
-
Jinak ale musím smeknout před Karlem, který se rozhodl něco podobného v řadách nás, virtuálních hráčů, iniciovat.
-
Pokud jde o můj názor, pak by měl protest mít nějakou formu, nic příliš vulgárního, čímž bychom se zcela jistě snížili na úroven sekretáře Nováka, jehož výroky mě také velmi pobouřily. Něco tak urážlivého a ohavného vůči tragicky zesnulým lidem a jejich pozůstalým jsem již dlouho nečetl. Takový člověk rozhodně není kompetentní k vykonávání takto vysoké funkce, jakou ted Novák zastává...

Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 19:04
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VYSKA Tomas

asi jedina forma protestu od obycejnych fandu rally mi pripadaji napr. samolepky na autech, transparenty na rally a podobne...
petice je v dnesni dobe spis sproste slovo, pochybuju, ze by nekoho zaujala

Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 19:23
VINTR Martin

BEZSTAROSTI Jiri napsal:
Nevím jestli petice je to pravé, nicméně nápad to podle mě není špatný.
-
Jinak ale musím smeknout před Karlem, který se rozhodl něco podobného v řadách nás, virtuálních hráčů, iniciovat.
-
Pokud jde o můj názor, pak by měl protest mít nějakou formu, nic příliš vulgárního, čímž bychom se zcela jistě snížili na úroven sekretáře Nováka, jehož výroky mě také velmi pobouřily. Něco tak urážlivého a ohavného vůči tragicky zesnulým lidem a jejich pozůstalým jsem již dlouho nečetl. Takový člověk rozhodně není kompetentní k vykonávání takto vysoké funkce, jakou ted Novák zastává...
Jojo,a teď si vemme,že nezastává jenom nás jako ČR, ale východní Evropu?
Jinak,na lidi typu jeho,a třeba ve FIA by se našli taky takoví,kteří nevědí,o co "go" a kteří dou jenom po penězích třeba jezdců,týmů,ale i nás,jako fandů okolo trati,jedině asi dvě věci:jednak mu dát při naší přítomnosti na nějaké rally třeba smysluplnýma transparentama,jaký máme názor anebo se prostě na všecko vykašlat a jeden podnik vypustit(to už je asi zas na jezdcích,když nepřijde divák,těžko to s Novákem hne)Pochybuju ale,žeby jezdci někde nenastopili,zvlášť teď před Bohemkou a Barumkou...
Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 19:54
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUNDLAK Jan

nasiel by sa pre mna odkaz na to co presne napísal ten kkt novák??? cital som len reakciu pana Ing levory a chcem si to prečítať..dik
Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 20:08
VAREKA Patrik

pocitejte semnou kluci tohle si Mira s Pavlou nezaslouzi
Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 20:14
VINTR Martin

KUNDLAK Jan napsal:
nasiel by sa pre mna odkaz na to co presne napísal ten kkt novák??? cital som len reakciu pana Ing levory a chcem si to prečítať..dik

Napsal tohle
„Pokud se jim něco nelíbí a mají strach, tak se závodníci asi musejí dát na šachy“

a tohle
„Profesionální jezdci, ti si v podstatě nestěžují. Když se jim ta soutěž nelíbí, tak nenastoupí. Tam je problém typu Miroslava Levory, který v sobotu havaroval. Ten ty závodnické zkušenosti neměl a nedovedl posoudit, co se může stát“
Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 20:24
BITTNER Jan

Celou situaci sleduji na eWRC a je mě z toho zle .
Bohužel nejsem přesvědčen o tom , že jakákoli demonstrativní akce s členy FASu nějak hne .
Určitě pomůže asociace jezdců k tomu aby byla zajištěna komunikace mezi jezdci a pořadateli a snížilo se riziko havárií , ale FAS si myslím to neohrozí (současnou strukturu a chování).
Možná by bylo řešením dát všechna známá fakta dohromady a poslat stížnost přímo na FIA (je to přímá řídící instituce) a poté by možná došlo k nějaké korekci chování FASu a jeho jednatelů u nás . Ale zase neměl by to být nějaký shluk lidí , ale aspoň třeba ona asociace jezdců zastoupena právníkem nebo právníky .
Jinak kdo chodí na eWRC jistě četl že by mohlo dojít k protestu na Bohemce , ale nedokážu si dost dobře představit jak to udělat aby za to nebyli potrestáni diváci , ale onen FAS .

Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 20:34
BRABLEC Jan

no na ewrc to sleduji ale jen oficiální zprávy co jse děje v komentářích tak to už je i na mě moc Exclamation (vrchol hnusu) A onen zmíněný protest. právě sosnová je podle mě výhodná už pro to že tam vlastně o nic nejde a je hodně vydět dokonce jsou i přímé přenosy. a to si i hyeny z novy nenechají ujít Wink

Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 20:40
FRIC Miroslav

Honzo, teď buďme rádi, že ty hyeny jsou. Pravda, nesnáším je a nesleduju, ale i díky nim se snad něco začlo dít. Laviny, kterou spustilo hlavně ewrc se chytla řada dalších médií (jen dneska vyšly články na toto téma minimálně v trojích novinách) a jak se dá, ona zmíněná asociace snad opravdu vznikne. A olej do ohně se ještě chvíli přilévat bude, v příštích pár dnech to neutichne. Uvidíš.

Jinak co se Bohemky týče, možná je jedním z důvodů osoba ředitele...

Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks
Příspěvek Zaslal: čt červen 26, 2008 20:49
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZPEVAK Jan

Od soboty jsem na eWRC cca 10 hodin denně a bedlivě sleduju všechny články i komentáře týkající se tohoto tématu.. Nic víc než hnus a bordel mě pro to co se děje nenapadá..

VELICE RÁD PODPOŘÍM!!! jakýkoli smysluplný protest proti tomu hnusu. konkrétní být snad nemusím..

Osobně mě ale bohužel nic jiného než transparenty a petice z pozice obyčejného fanouška nenapadá.. Sad snad se tu najde někdo chytřejší a vynalézavěší než já..

Příspěvek Zaslal: pá červen 27, 2008 13:40
VYSKA Tomas

idealni prilezitost bude barum rally, pokud budou vsude kolem cesty transparenty se vzkazem panu novakovi, snad se o to zacnou zajimat i v zahranici (opravdu nevim, jestli je situace u nas znama i nekde za kopcem)

Příspěvek Zaslal: so červen 28, 2008 13:01
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 1 z 1

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme