Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZDEK Filip
Založen: 06. 04. 2008 Příspěvky: 280 Bydliště: valašské klobouky
|
Předmět: |
|
|
máš pravdu ti co rally opravdu umí a přinesli by do rally nový smisl a šťávu tak nemají peníze. |
|
_________________ Red Bull, Bujaček RBR Team
Citroën DS3 WRC |
Zaslal: po červenec 21, 2008 16:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Takový to je a bohužel i bude... Dneska bez peněz nemůžeš skoro nic... Jinak jsem Jirkovi hlas poslal, ale jaký to bude mít vliv na rozhodování "komise", těžko říct. Ale je dobrý aspon takhle vyjádřit podporu. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: po červenec 21, 2008 16:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já hlasoval Valdu, připadá mi tam jako nejvhodnější kandidát aby s autem něco zajel. |
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jirka Vrkoslav jezdit umí, o tom žádná. Ale nemá licenci. Z tohohle pohledu beru jeho přihlášku jen jako recesi. Spíše mi uniká, proč byla přijata, protože licence je zcela zřejmou podmínkou, bez které to nejde... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po červenec 21, 2008 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
btw to hlasovani na ewrc je jen pro vyjadreni podpory mezi fanousky, nebo bude mit nejaky vliv i na rozhodnuti, kdo pojede? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: po červenec 21, 2008 19:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Leda, že by podle toho hlasovala redakce ewrc.cz, která údajně má zástupce v novinářském výběru. Jinak určitě ne. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po červenec 21, 2008 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
uprimne...jakou má šanci "nejakej" Vrkoslav?? a druhá otázka..realne chlapy....co by stim autem zajel??? nikdy v takovým nečem nesedel ale praju mu aby se mu darilo |
|
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Marcel
|
|
|
Petr Brynda jedinně!!!!Montcar Autosport GOOO!!!!Maximálně bych to dal Šlehymu:-)U mě vede Peťan |
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 21:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
To honzo:
asi si ho nidky neviděl na trati,je to neskutečný střelec který si zaslouží víc než jen volný pohár......Ale zase si myslim že neni vhodný kandidát na S2000,je to obrovský skok a nevim jestli by něco zajel,tim samozřejmě nechci zhoršovat jeho závodnický talent.....já osobně jsem hlasoval pro Valdu!!!! |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: po červenec 21, 2008 21:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Ja hlasoval Zednika i kdyz vim ze je bez sanci |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po červenec 21, 2008 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
jinak.. asi takhle to vidim realne:
v portugalsku i belgii (campos, snijers) dostali pozici ostrileni veterani, a troufam si rict, ze nejlepsi jezdci te zeme
u nas je zrejmy ekvivalent kresta, ktery se vsak neprihlasil a myslim, ze to ani nemel zapotrebi...
dale je podle me skoda, ze se neprihlasil emil...
no a (opet) podle me, dalsi na rade je vojtech
samozrejme ze bych to pral i dalsim, u me: jarin, tonda nebo zednik
btw oproti belgii a portugalsku celkem slaba ucast |
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 22:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Podle mě se rozhodne mezi trojicí Valda - Vojtěch - Kostka. |
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 23:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
kostka?
co te k tomu vede? |
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 23:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Tak k tomuto tematu se taky vyjadrim, jelikoz jsem pravidelnym ctenarem eWRC a jejich stranky navstevuji nekolikrat denne, tak jsem hlasoval uz vcera, kdyz byla anketa relativne mlada a hlasoval jsem pro Jirku Slehofera. S Puntem jezdi pekne a se ctyrkolkou by to bylo treba jeste lepsi, snaci si zaslouzi, ale takovy Vojtech nebo Valousek? To podle me ani nahodou, jo, nakonec to asi stejne dostane jeden z nich, ale pokud ot ma byt projekt na podporu novych, maldych talentovanych jezdcu, tak Valousek ani Vojtech by to dostat nemeli... Vzdyt kolik uz oba dosali sanci??? Vojtech i v MS s relativne konkurenceschopnou 307 WRC, pak s Lancerem toho taky najezdil hodne a nezajel nic, Valousek, co si pamatuju, minimalne rok v tovarnim Swiftu a predtim JWRC jezdil taky dlouho. U nas jezdili oba s WRC a taky nikdy nijak nevycnivali... Nevim, ale mne by se libilo, kdyby dostal sanci nekdo mlady a hlavne NOVY, ne nekdo, kdo tech sanci mel spoustu (byt v jinych kategoriich) a nevyuzil jich... |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 8:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|