Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOMOLA Ondrej
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
Předmět: |
|
|
Takhle (soudě podle obrázků) si já představuji změnu textur a ne ty různé "pokusy" v TR. I když pokusy dobře míněné.
Změna textur by měla vést k lepší dokonalosti a realičnosti, ne k rozdílu od textur starých.
Chválím tuto práci. Kdože to dělal ? Někdo z Italů ?
EDIT: teď sem koukal na video a zase až tak dobré to není
Zdá se, že nikdo nemyslel na světla a stíny v různých úsecích trati. Lépe je textury dělat neutrální vůči světlu a stínu a trať si "nasvítit" pomocí ini souboru.
Takže nedávám 1 ale za 2 Ovšem pořád zatím lépe vůči TR2008 - ale třeba zase něco najdu |
|
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 18:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Já se řekněme významě podílím na úpravách textur pro TR a našim cílem není dělat dokonalejší a realističnšjší textury ale jen je změnit proti starým. Hodně lidí jezdí RBR dlouho a ty tratě jsou pro ně už okoukané a myslíme si, že nějaká změna to oživí. Jsou to jednorázové textury jen na jeden závod. Možná to jsou malé cíle, ale za řekněma týden, tedy pár večerů nejsem ani schopen udělat dokonalejší a realističtější textury na třeba 16 RZ, jako to bylo teď. Skladbu tratě závodu dostaneme "krátce" před závodem a tak není možné to chystat nějak dopředu. Dokonce jsou i někdy nesmyslné, jako teď (zelená tráva roste ze sucheho podkladu). Navíc to ani s PhotoShopem pořádně neumím, začal jsem s ním až loni právě kvůli TR
Jinak toto téma asi není špatný nápad. Dost lidí to chce zkusit, tak by se tu mohli dočíst nějaké rady, či zkušenosti a klást dotazy. A nebo upozorňovat na už vytvořené textury. |
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Já sem pro textury v TR...jenom kluci bych těl upozornit na to, aby ste nedělali textury jenom "na moc na silu" aby byla nějaká změna a přínos žádný...já si klidně jedu rally zajedu i klasicky a stejně si to užiju |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: ne říjen 19, 2008 11:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Ja jezdil s textuama pro generation rally 2007, cele prázdniny:) zapoměl sem je smazat. |
|
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 12:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Ondrej
|
|
|
Mne sa nahodou textury z TR pacia, tie zlte kriky uplne ozivily tu hru. Mne sa to lubi takze len tak dalej.
Inak keby ste chceli pouzivat tieto textury co su hore, tak autor napisal ze je to free. |
|
_________________ www.Homola Motorsport.sk
Motor Partner - Citroën |
Zaslal: ne říjen 19, 2008 13:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
To Hrouda: Týden před rally??? tak to je špatné já jsem posílal skladbu tratě na Carlsbad rally už dřív a to i jednotlivé RZ pak teda vidím problém spíš u tvurců jednotlivých rally týden na textury je opravdu málo tím víc ti dík za ně! |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne říjen 19, 2008 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Kluci, mam pocit, ze se to svezlo trochu mimo tema. Teda o texturacjh to je, ale o TR bych klábosil v TR.
Honzo, Nevím, jestli Carlsbad je nahlášenej již konrétně i s počasím a povrchem, ale vy si dodáváte textury sami, takže Vás mám rád (né že bych jiné neměl) |
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 8:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
Založen: 23. 01. 2008 Příspěvky: 126 Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
Ja som si nainštaloval tie textúry do Francie, ale neviem, či sa z nich naťahujú niektoré aj do českých. Išiel som Stryckov okruh a mal som tam iné svetlé pozadie. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
Jdou dělat textury na auto nějak jinak než ve photoshopu? Mýslím tím třeba že bych to auto videl 3D a maloval do něj |
|
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 15:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
dovolim si tvrdit, ze nejde |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: pá červenec 17, 2009 15:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Textury |
|
|
Cau chci se zeptat jestli kdyz si nainstaluji jakoukoli texturu co byla pouzita v TR nebude mi to delat problemy s temi novymi tratemi (Hradek)a to same kdyz tam dam treba snow france dekuji za odpoved |
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 18:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Ondrej
|
|
|
Textúry z TR nevadia, lebo ešte vtedy new trate neboli, takže ani nemôžu byť upravené. A snow mod.. ak neni zmeňená fyzika, tak to máš jedno |
|
_________________ www.Homola Motorsport.sk
Motor Partner - Citroën |
Zaslal: pá červenec 17, 2009 23:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Pls nema nekdo tenhle mod?http://www.bhmotorsports.com/download/14259
Uz dlouho ho shanim a nemuzu ho nikde najit,kdyby se nasel nekdo takovy,byl bych mu vdecny. |
|
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|