Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOZA Ludvik
|
Předmět: BLUE DEVIL MiniCup - informace |
|
|
BLUE DEVIL MiniCup
http://www.bluedevilcup.wz.cz
seriál soutěží pro všechny jezdce bez omezení národnosti, soutěžní licence, či vozu. Na webu je možnost sledovat celkové výsledky absolutně i po skupinách. Každá soutěž by měla být časově méně náročná ( tedy max. 10RZ ), ovšem svou obtížností by vždy měla patřit mezi ty těžké. Hlavní nosný pilíř zvýšené obtížnosti je menší počet servisů a ÚPLNÁ ABSENCE SUPERRALLY!!! Dalším prvkem, jehož úkolem bude zvýšit obtížnost, jsou změny počasí i během jedné série RZ, aniž by měl soutěžící možnost změnit pneu. Zkrátka tak, jak se děje ve skutečnosti. Jednotlivé obtížnosti soutěží se mohou lišit, stejně jako by někdo porovnával Finskou rallye s Africkou Safari rallye. Jelikož i závodění samotné mi již bere více času, než bych rád, omluvte mírně slabší výsledkový servis, který budu řešit pouze excel soubory namísto html tabulek.
Kalendář není k dispozici, soutěže budou pořádány tak, aby pokud možno nekolidovaly s podniky Teamrallye apod. Každá soutěž v rámci BLUE DEVIL MiniCupu bude trvat plných, pluginem povolených 6 dní. |
|
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: výsledky po Svedsku aktualizovany |
|
|
Na http://www.bluedevilcup.wz.cz/ jsem aktualizoval výsledky po druhé soutěži ... |
|
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 11:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICIK Josef
|
Předmět: |
|
|
Nepustilo mě to do turnaje,špatné počasí mi to psalo, tak jsem raději zůstal doma |
|
_________________ http://www.f-r-t.wu.cz/ |
Zaslal: po leden 12, 2009 6:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRDINA Karel
|
|
|
Ani já to nerozchodil. |
|
_________________ Kodl |
Zaslal: po leden 12, 2009 11:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Spatne pocasi |
|
|
Ahoj,
to je hodně divné. Vím, že Plugin občas provede, že i přes správně zvolené kombinace počasí hodí tuhle hlášku. To je mj. i důvod, proč dělám předstartovní testy. Kombinace si zapíšu a vím, že opravdu fungují. Ale na druhou stranu v těchto případech se do závodu dostane opravdu minimum lidí - třeba jenom šest nebo deset lidí. Nyní, stejně jako v Africe, se účastnilo hodně přes stovku, což v kdysi popleteném turnaji ani náhodou. Ptal jsem se občas lidí, co "nenastoupili na 1 RZ", co se stalo, ale vždy to byla špatná fyzika. Měli Snow France na TR 2008 a Svedsko melo beznou Fyziku trati.
Nemate instalovane nejake modifikace? atd.?
prubnete predstartovni test na Catalanskou, co chystam..
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=46851a9d5ba33a21b398c44105f4c09a
zucastnilo se uz hodne lidi.. Uvidite..
No ak si muzete spravit chut na ostre soutezi
dik |
|
|
Zaslal: po leden 12, 2009 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRDINA Karel
|
|
|
V pohodě, po Tr jsem to odinstaloval, ale zřejmě se něco pokazilo. Vzhledem k tomu, že jsem si to nechal na poslední den večer, tak už jsem to nestihl doladit. Příště to určitě klapne. |
|
_________________ Kodl |
Zaslal: po leden 12, 2009 11:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICIK Josef
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
Předmět: Jen houšť a větší kapky . . . |
|
|
Ahoj.
Tak se nám to tady začíná pěkně mlít, to je dobře, že práce našeho týmu a hlavně Ludvy si našla své místo na rallyovém písečku RBR!
Všem přeji především příjemnou zábavu! |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: po leden 12, 2009 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: posunuti terminu Tour de Corse |
|
|
Nazdar závodníci,
jelikož se právě koná další podnik TEAM rallye 2008, odsunuji Tour de Corse na dalsi tyden. |
|
|
Zaslal: st leden 21, 2009 17:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Aktualizované výsledky po třetím podniku |
|
|
Na www.bluedevilcup.wz.cz jsou aktualizované výsledky po třetím podniku. V tabulce je hidně nahuštěno a pro nikoho není nic ztraceno!! |
|
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 18:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Aktualizovane vysledky po ctvrtem podniku |
|
|
Na stránkách www.bluedevilcup.wz.cz jsou aktualizované výsledky po čtvrtém podniku, Tour de Corse... |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: NEFUNKCNI FINSKO |
|
|
Ahoj, Finska rallye je nefunkcni kvuli "nespravenemu pocasi v tracksetings ini". Protoze jsem si jisty, ze kombinace pocasi jsou spravne (kontrolovali jsme to pri zakladani dva a peclive), napsal jsem Wallimu, abych se dozvedel, co se deje. Nestalo se mi to u USA a Wales trati poprve. Diky za pochopeni, az zjistim cim to bylo, zalozim nahradu |
|
|
Zaslal: so únor 07, 2009 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|