Právě je so listopad 09, 2024 22:54
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SRAMEK Tomas
|
Předmět: Problem s fyzikama 1.02 |
|
|
Zdravim,nemohl jsem to nikde najit,tak zakladam nove tema.Potreboval bych radu,kdyz se pripojuju do turnaje a vyberu si nejaky ten turnaj,tak mi nenabehne,ale napise neco jako ze nemam fyziky verze 1.02.nevite co s tim?Ty defaultni soubory fyzik jsem nakopiroval zpatky,ale nepomohlo to.Diky za radu. |
|
|
Zaslal: so duben 04, 2009 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Buď tam nemáš patch 1.2, nebo máš prostě špatnou fyziku, tj. France snow mod/Mikko's snow mod na turnaji, kde je zakázaný nebo naopak. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so duben 04, 2009 21:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Patch sem tam pred chvili instaloval,presne verzi 1.02 a fyziky sem si taky stahoval odtut. |
|
|
Zaslal: so duben 04, 2009 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ale tohle se netýká vůbec fyziky auta, ale fyziky tratě. Zkontroluj si ty módy, co jsem psal v předchozím příspěvku. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so duben 04, 2009 23:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Tak dobre,uz sem to spravil,musel sem prekopirovat cely soubor Physics a ne jen jednu slozku a to byla ta chyba,ted uz mi to jde |
|
|
Zaslal: so duben 04, 2009 23:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|