Právě je st listopad 13, 2024 0:41
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BABAK Ondrej
|
Předmět: uprava převodovky |
|
|
Hoj všichni, mam problem s Fabii wrc 05. Když si zkrátím převodovku, tak se mi rozhází podvozek a nejde to předělat zpět. Auto je jako koza, moc vysoko a nestabilní. I když ho posadím níž, tak se nic nedějě. Poradte prosim. |
|
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 11:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
A nemáš náhodou setup z jiného auta? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne březen 29, 2009 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
Ahoj, nemam. Fyzika je dobra. Zjistil jsem, že se to rozhází jen když nahraju nast.auta. Kdyz to upravím v závodě, tak se upraví jen převodovka. \podvozek zustane stejnej. |
|
|
Zaslal: po březen 30, 2009 11:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
A nemáš ten set náhodou pro starou verzi fyzik? |
|
_________________ |
Zaslal: po březen 30, 2009 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEREB Lukas
|
|
|
nemas nahodou nainstalovane auto? lebo chod do SavedGames a zmas stamat vsetky zlosky. Mne sa to ties stavalo a ked som zmazal tak to bolo pohode.
Moze mi niekto pomost v setupe sa neda nastavit prevodovka je tam iba dlha a mne treba kratku a sa neda zmenit vie mi nikto stym pomost? je to na starsich autach. |
|
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 20:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|