Právě je so listopad 09, 2024 4:00
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VARMUZA Ales
|
Předmět: PTD Rallysprint-padá hra |
|
|
ahoj, při této trati, se objevím na startu a hra spadne, nekdy se dokonce i rozjedu, ale jen co odbocim na asfalt kousek po startu tak padá taky. Zkoušel jsem přeinstalovat RBR pak jen trať. Když byla nainstalovaná ta trať tak mi nešel ani stryckovy okruh. PTD jsem odinstaloval a stryckovy okruh uz zas jede. Nevíte někdo co s tím? Za každou radu předem děkuju |
|
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 15:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATINA Tomas
|
Předmět: |
|
|
Mam podobny problem, zasekne se mi obraz, ale zvuk jede dal, stane se to chvili po startu po odboceni na asfalt jeste chvili jedu a konec. |
|
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATINA Tomas
|
|
|
KRATINA Tomas napsal: |
Mam podobny problem, zasekne se mi obraz, ale zvuk jede dal, stane se to chvili po startu po odboceni na asfalt jeste chvili jedu a konec. |
Problem se da obejit, je to zvlastni zpusob, ale me to funguje. Poradil mi to Jirka Mitacek z HSF teamu, takze mu za to dekuji.
Staci zapnout program na nahravani obrazovky Fraps a celou jizdu si nahravat, obraz se potom nezasekne. Ja jsem to nastavil na half size, 25 fps, bez zvuku a video zabira neco pres 1GB. Nevim jestli to budou starsi stroje stihat a nezacne se vam sekat hra, me to jede v pohode. |
|
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBERA Michal
|
|
|
Já mám zase trochu jinej problém. Pokaždý když jedu PTD,tak mi hra v jednom a tom samym místě (výjezd z lesa na asfalt) spadne. Zkoušel jsem přeinstalovat hru,trať i kompletně celej komp,ale dělá to pořád. |
|
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|