Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Rene
|
Předmět: |
|
|
Po shlédnutí musím uznat, no to buda masakr !!!!!! Sem zvědav na ty co nadávali na jednu sekci na minulé TR když ted mají to samé v téměř každé sekci, no to bude loterie. |
|
|
Zaslal: po duben 13, 2009 20:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
No, myslím, že už i já začnu přát seriálu Team Rally do příští sezony rozumnější počasí, protože to je fakt extrém za extrémem. |
|
_________________ |
Zaslal: po duben 13, 2009 20:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Tak pro tohle je extrém slabý slovo jsem zvědav kolik lidí dokončí bez SR. Škoda že ještě nevím jestli pojedu |
|
|
Zaslal: po duben 13, 2009 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Pravda pravda. extrem za extremem. Ze se ted neozivaji ti co pred dvouma trema mesicema obhajovaly tyto podminky stim ze jsou stejny i venku, ale jak se divam tak uz dva tydny nespadla ani kapka tak nejak netuším dle čeho se vymysli podminky. Ne ze by me vadilo taktizovani s gumama, ale musel jsem to zminit, už jen pro to že je sucho vlhko mokro a hned mokro vhlko sucho pak trochu zmena a nanovo.
EDIT : A to nemluvim o vložení šoto testů. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po duben 13, 2009 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
David Pelánek tvoří skladbu, aneb jak přišel o přátelé
Skladba super, to budou alespoň podmínky Žádný fňukání,těším se na trati. Rally zdar |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: po duben 13, 2009 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
Extrém Team Rally |
|
|
Zaslal: po duben 13, 2009 21:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: TR |
|
|
cau vsichni fanousci rally,chtel jsem jen napsat ze tezky to bude ale to je kazdy zavod v TR a navic vsichni maji stejne podminky tak proc si na to stezovat?! ja jen za sebe chci podekovat vsem kdo kolem toho delaji ze nam umoznuji se aspon trochu ponorit do sveta rally,DIKY CHLAPI, DOBRA PRACE! Fakt pred vami smekam klobouk! |
|
|
Zaslal: po duben 13, 2009 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Už mi to nedá a taky se musím vynaříkat: tohle je pro mě NEJ OPRUZ co jsem kdy viděl a věřte že jsem toho jel dost a dost! Jinak všichni se připravte protože po takové zimě a tolika srážkách bude nejméně 2000 letá voda |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út duben 14, 2009 2:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK David
|
|
|
Tak jsem viděl skladbu předposledního podniku a musím říct, že v letošním ročníku se na nás počasí pěkně vyřádilo. Nemám ve zvyku nad čímkoliv plakat, podmínky máme všichni stejné a bla bla bla ..... pořád dokola. Navrhuji řediteli TR a výkonnému výboru, že příští ročník bude mít motto: "Poručíme větru, dešti" Je to trošku únavné motat suché, mokré, vlhké pořád dokola. Nějak se z toho vytrácí jízda pro radost a zbývá boj o udržení se na trati bez SR.
Klidně do mě, ale ještě by mohla někde vybuchnout sopka, půl startovního pole unést teroristi a ve finále zrušit stánky s klobásama a pivem a to už by byl opravdu konec světa. |
|
|
Zaslal: út duben 14, 2009 14:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Nic se Davide neboj, ještě nám zbývá poslední podnik, a to náš, kde se můžeme vyřádit a trumfnou všechny předchozí dohromady (i když půlka startovního pole je zbytečná, nám stačí jen celé REVO) a o té sopce jsi to mohl říct dřív, abych měl čas hledat texturu.
to je jen takové malé OT na odlechčení, takže bez napomínání moderátorem.
Moderátor: Napomínat bych si nedovolil, ale ve slově "odlechčení" se nepíše "ch" ale jenom "h"
Tak to jsem nikdy neslyšel. Přece lechký podle vzoru chmíří. |
|
Zaslal: út duben 14, 2009 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jen jestli to nemyslel Martin hantecem "odlochčení" |
|
Zaslal: út duben 14, 2009 17:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PELANEK David
|
Předmět: skladba |
|
|
Ahoj, trať jsem navrhoval kolem 1. dubna. Tak mě napadlo udělat aprílové počasí. Myslím, že zamyslet se nad výběrem pneu a stylem jízdy pro dané RZ přiblíží naši simulaci opět o kousíček víc k "realitě". Omlouvat se za skladbu nikomu nebudu. Nikdy se nezavděčíš všem. Navíc je to právo pořádajícího týmu si závod postavit jaký chce a co si budeme říkat - už tady bylo spousta více či méně podařených experimentů s texturami a vším možným. Tady jde pouze střídání povrchů a podmínek na trati. Tak tedy všem přeji ať si náročné podmínky užijí. Všem hodně štěstí při závodě.....David |
|
|
Zaslal: út duben 14, 2009 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|