Právě je so listopad 09, 2024 22:38
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHUM Lukas
|
Předmět: SETUP...? |
|
|
Zdar,
mám problém a nevím jestli to je jen u mě nebo co s tím je, ale tohle by to určitě dělat nemělo ne? Můj problém: V turnaji si vyberu vůz s, kterým chci jet a šipkama doleva, popř. doprava si vyberu jakékoliv nastavení mého vozu, které jsem si udělal, ale ačkoliv si ho tam vyberu a dám odstrtoval, nastavení je tam pořád standartní, poznám to hlavně na brzdách, tak třeba na Okruhu (Strýčkovy) projedu tu pravou před retardérama a můžu ještě kus s mým nastavením jet a začít brzdit skoro až těsně před nima, ale s tím standartem musím brzdit hned jak projedu tu zatáčku, jiank bych to nedobrzdil a je to prostě tam hodně znát, jakto? Normálně v Shakedown si to vyberu šipakam, pro jistotu dám S a zkontroluji a je tam nastavené to standartní, a před turnaje, ale dát S nemůžu abych si to nahrál, když si to nastavené nahraju ( S -> Nahrát nastavení ) a dám ESC a dám odstartovat tak tam je, ale to před turnajema nejde, tak co to je? Děje se to u mě nebo i vás? Co s tím teda? Díky. |
|
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 21:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Když si tam navolíš šipkama setup a dáš S, tak by tam měl být pokaždé standartní. Ale když dáš jen šipky a zapneš RZ, tak by se měl načíst ten tvůj setup. Nevím, kde je chyba. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá listopad 06, 2009 21:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHUM Lukas
|
Předmět: |
|
|
Hm, já myslel při turnaji, prostě připojím se, šipakam vyberu setup, dám odstartovat a znatelně na ovládání vozu citím, že to není ono, že je to standartní nastavení. |
|
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|