Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro zavedení postihů za nedodržování pravidel tohoto fora ? |
Ano |
|
87% |
[ 54 ] |
Ne |
|
6% |
[ 4 ] |
Je mi to jedno |
|
6% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 62 |
|
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: Možné postihy |
|
|
Poslední dobou se zde odehrávají opravdu věci,které nemají na tomto foru co dělat Jedná se mi hlavně o chování a stylu vyjadřování převážně nováčků a jejich totální nerespektování daných a psaných pravidel. O pravidlech slušného chování ani nemluvě Už jednou se zde nadhodilo udílení různých napomenutí,výstrah,až po udělení banu Co to už konečně realizovat a zastavit tak příval "inteligentů" |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so listopad 14, 2009 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
Předmět: |
|
|
Sice tu nejsem dlouho jak někteří borci, ale třetí rok se blíží a přesně co se děje poslední dobou je dost neurvalé chování borců, kteří se regnuli třeba před 24 hodinama. |
|
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Jednoznačne áno |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: so listopad 14, 2009 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
U několika "inteligentů" už jsem chtěl mockrát napsat že ten nebo ten si vyloženě křičí o BAN.Aspoň na měsíc.Teď koukám na fórum a je tady další adept kterej si o to vyloženě koleduje,téma který se řeší už v jedný sekci a funguje to dost dlouho,si v klídku založí znova a ještě k tomu dvakrát pod sebou.Někdy jsem už i já dost vytočenej takže jednoznačně ANO.Uznávám že fórum už je dost nepřehledný a novejm se nechce hledat,ale nepřehledný a zas..ný je to právě kvůli nim Otázka zní,bude tohle někdo řešit?Když vidím co se zakládá denně novejch témat kde se řeší to co jinde,nebo naprostý a totální kraviny "kde najdu majáčky na auto???" a tenhle dotaz vidím asi 30x tak si říkám jestli už nejsem na něco trošku moc přecitlivělej.Sorry za dlouhý kecy ale taky jsem musel něco napsat |
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
jojo, taky souhlasim, občas je to děs, ale za tu dobu už jsem si zvykl a je tu spousta lidí, kteří jsou už po pár "fackách" v pohodě |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne listopad 15, 2009 8:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
urcite ano.. mozno by len trebalo zvyraznit slovicko !! HLADAT !! |
|
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 8:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Zdenek
|
|
|
Taky se k tomu musím vyjádřit. Když jsem začínal někdy v roce 2008 nebo tak nějak tak jsem na toto forum narazil náhodou, když probíhala soutěž po které se dalo jezdit o věcné ceny přímo na soutěži rally, například v pelhřimově. Vzpomínám na to jak jsem tu hledal všechno kolem a sháněl informace a nedovolil bych si vytvořit téma na nějakou hloupost. Už mě to taky docela štve, když se tu admini snaží udělat příjemné prostředí. Například zvláštní forum pro začátečníky, ale tam je převážná většina témat o ničem. Když něco nevím tak se nestydím podívat se do pravidel, návodů a tak podobně. Rozhodně jsem pro nějaké zakročení a utlumení takovýchto "výrostků". |
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 11:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
na jinych forech to treba takovy problem neni, ono je to taky o tom, ze dotycna lama si ni neuvedomuje, ze dela neco spatne
idealni reseni v soucasne situaci vidim v zakazu zakladani topicu, dokud nebude mit urcity pocet prispevku, ono ho to apk donuti se porozhlidnout poradne |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne listopad 15, 2009 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
Jak říká vyshi na jiných fórech to takový problém není...
Já vídím výrazný problém kupříkladu v tom, že když se někdo na něco zeptá tak ho někteří pošlou do "vertikálního úsměvu" ať jde hledat a neotravuje a nezakládá topic!
Přesně tito lidé mužou za ten stav co na tomhle fóru je, protože kdyby odpověděli normálně třeba linkem na téma kde se to řeší a topic se locknul tak SEARCH funguje naprosto spolehlivě a ne tak, že když člověk něco zadá tak mu to vysype tunu topicu o tom jak mám použivát search místo řešení.
Někomu se můj názor na situaci líbit nemusí ale je mě to putna. Proto jsem hlasoval je mi to jedno, protože tohle fórum zachraní už jedině wipe |
|
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 14:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
Michal,toto sa robí,nato sú moderátori,no niesu nonstop pri pc,ja by som bol za nápad od Vysku Toma |
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 17:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
|
|
|
tak ale pocet prispevkov a pocet prispevkov je rozdiel, hadam nechces aby tu niekto zacal posudzovat relevantnost tych prispevkov, lebo ked ma niekto 300 prispevkov a z toho je 229 takychto: ( , LOL, ok, no jasne), tak to je tiez na zamyslenie |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: ne listopad 15, 2009 18:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
Tak daj reálny návrh,nech sa zamyslíme |
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
|
|
|
tak napriklad vieme ake su mozne problemy v RBR, tak preco sa nezalozia temy, v ktorych sa to bude riesit, a zakladat by mohol len spravca fora. Spravit nemennu strukturu tem bez moznosti dalsieho rozsirovania. Nacrtnem ako by to asi mohlo vyzerat, mame temu MODIFIKACE a tam je nekonecne vela tem, hocikto moze vytvorit, preco to vsetko nevymazat a nedat tam narpiklad iba nejake temy, napriklad : Problemy s autami, instalacia aut, instalacia trati, setupy, upravy menu hry |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: ne listopad 15, 2009 19:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Ondrej
|
|
|
Ja by som navrhoval aby sa z najaktívnejšich a spolahlivých uživaťelov stali moderátori (ak by ovsem daky chcel, a ak ich bude viacej tak by sa mohlo hlasovat).. jeden alebo 2ja na každu sekciu a ti by si tam robili poriadok.. vsetky debilne otazky hned do koša lebo do novej sekcie Blbé otázky.
A hlasoval som za ÁNO, aj ked nejazdím ale fórum pozerám denne |
|
_________________ www.Homola Motorsport.sk
Motor Partner - Citroën |
Zaslal: ne listopad 15, 2009 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|