Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hrouda
|
Předmět: Vylepšení do verze 0.8 |
|
|
Waly se k tomu nemel, tak jsem si dovolil
1. Mit moznost napsat poznamku (komentar) i kdyz nedojedu do cile.
2. Pokud je k dispozici hodne turnaju, tak ty spodni se prekryvaji, nebo nejsou videt, jestli by s tim neco slo udelat.
3. Uz na obrazovce, kde si vybiram turnaj mit v informacich obtiznost (treba z prvni RZ)
4. Aby mi to nepadalo do oken Si delam legraci, ale porad me to trapi |
|
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
Předmět: |
|
|
1. bod jde staci kdyz das ranu dat odstoupit a potom muzes napsat co se stalo |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: so květen 21, 2005 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
1. už jde, ovšem ne v offline turnaji (to opravim)
2. Jo jasně, skrólování by to chtělo
3. Tam na tu obrazovku nemůžu narvat všechno, takže na zybatek věcí se budete muset kouknout předem na web(snad to neni taková práce)
4. To padání řešim, nejhorší je, že to nepadá mě. Ale zjistil jsem, že to nejspíš dělá jenom v online turnajích a lidem, co nemají nainstalovaný SP2, takže bych potřeboval někoho, kdo by se obětoval a nainstaloval si SP2 |
|
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 18:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
do sp 2 me nikdo nedostane zkousel jsem to nekolikrat a zkoncilo to tim ze jsem musel formatovat disk |
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 18:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Já už jsem zase SP2 instaloval několikrát a vždycky bez problémů. Nechápu, že pořád někdo proti SP2 něco má - všechny nechtěný věci jdou snadno vypnout... |
|
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
|
|
Wally napsal: |
Já už jsem zase SP2 instaloval několikrát a vždycky bez problémů. Nechápu, že pořád někdo proti SP2 něco má - všechny nechtěný věci jdou snadno vypnout... |
SP2 mam nainstalovaný, stejně tak skoro všechny aktualizace systému a stejně mi to padá. Dnes jsem skusil přes RBR Car Tune zapnout softvare audio a projel jsem turnaj se 14RZ a nepadlo mi to . |
|
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Wally napsal: |
3. Tam na tu obrazovku nemůžu narvat všechno, takže na zybatek věcí se budete muset kouknout předem na web(snad to neni taková práce)
4. To padání řešim, nejhorší je, že to nepadá mě. Ale zjistil jsem, že to nejspíš dělá jenom v online turnajích a lidem, co nemají nainstalovaný SP2, takže bych potřeboval někoho, kdo by se obětoval a nainstaloval si SP2 |
3. No kouknout na Web neni uplne sikovny. Mam doma jen jeden pocitac a pokazde ukoncit RBR, podivat se na web a zase spoustet RBR se mi nechce. Samozrejme se muzu prihlasit do turnaje, a tam uz vidim to poskozeni a tak se zase vratim, ale to mi pak dost stoupne procento nedojetych turnaju. Samozrejme pri vyberu nemuze byt videt vsechno, ale toto je jedna informace navic, tak to jeste zvaz
4. Me to pada a SP2 nemam. Uz jsem to taky dostkrat instaloval a uz jsem nekolikrat zazil, ze po restartu uz pocitac nenabehnul a ani po nekolika hodinach laborovani jsem to nespravil a musel jsem instalovat znovu. Blby je, ze momentalne nemam moc casu, ale mohl bych udelat image ghoustem a potom to zkusit. |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
Předmět: Tak to ja... |
|
|
Tak ja bych treba docela uvital moznost jakehosi ulozeni v prubehu turnaje. Neco v tom smyslu, ze kdyz mi treba hra spadne, tak bych mohl pokracovat od posledni dojete RZty. Ja mel ted rozjetej docela dobre ten Tarmac tour a v predposledni RZte mi hra spadla do oken. Ted asi budu muset zase zadat at muzu jet znova. To je celkem skoda. |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
Předmět: Re: Tak to ja... |
|
|
geofre napsal: |
Tak ja bych treba docela uvital moznost jakehosi ulozeni v prubehu turnaje. Neco v tom smyslu, ze kdyz mi treba hra spadne, tak bych mohl pokracovat od posledni dojete RZty. Ja mel ted rozjetej docela dobre ten Tarmac tour a v predposledni RZte mi hra spadla do oken. Ted asi budu muset zase zadat at muzu jet znova. To je celkem skoda. |
Ale v tom je problem ze to nedokaze rozlisit proc jsi prerusil turnaj(jestli je to vinou nabourani a nebo jestli ti to fakt spadlo do oken) Ale kdyby se to nejak vychytalo tak by to bylo supr protoze me se taky nekdy stane ze mi hra spadne do oken a problem je ze kdyz ji chci dat spatky mam cernou obrazovku |
|
Zaslal: po květen 23, 2005 17:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
to by bylo zlatý pánové.... |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
|
Předmět: Re: Tak to ja... |
|
|
ddaja napsal: |
geofre napsal: |
Ale v tom je problem ze to nedokaze rozlisit proc jsi prerusil turnaj(jestli je to vinou nabourani a nebo jestli ti to fakt spadlo do oken) Ale kdyby se to nejak vychytalo tak by to bylo supr protoze me se taky nekdy stane ze mi hra spadne do oken a problem je ze kdyz ji chci dat spatky mam cernou obrazovku |
Když mi RBR spadnou do oken (a nekrachne mi při tom celý system) vy tvoří se mi v adresáři RBR soubor DMP, jehož název se skládá ze jména compu (název počítače ve vlastnostech systému) a času a datumu kdy RBR spadly. Nedalo by se tohoto využít? |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
Vím,že je to blbé mě to také někdy spadne sice málokdy,ale párkrát se mi to stalo,ale na druhou stranu vždycky se najde někdo kdo toho zneužije a myslím,že by bylo dost těžké vychytat kdy opravdu spadne nebo kdy úmyslně.Nevím možná je to i neřešitelný problém,nejsem nějaký odborník,ale možností jak umyslně nechat spadnout hru je spoustu.Tímto se omlouvám všem co nepodvádí,ale jak jsem říkal lidi jsou různí |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
|
|
|
Ono by možná stačilo, kdyby se do nedokončeného turnaje dalo, třeba jen jednou, znovu přihlásit a jet znovu od začátku (zatím mi to nikdy nespadlo 2X v jednom turnaji). |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
|
|
|
Ještě problem "data eror" nebo tak nějak. Když se plugin nedokáže po RZ spojit se serverem znamená to konec turnaje. Co kdyby se online turnaj dal dojet ofline, výsledky se uložily do souboru a při dalším spojení se automaticky odeslaly. (V pátek 2X) |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 18:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Právě. Nikdy nebudu schopen rozpoznat, jestli hra spadla nebo jestli jí někdo úmyslně sestřelil pomocí Alt-F4 nebo čeho všeho. Ale spíš by bylo lepší nějak aspoň z poloviny zautamatizovat žádosti o navrácení do turnaje... Toho DMP souboru by se využít dalo, ale zase nikdo nezaručí, že ho někdo nepodvrhne. Ta struktura DMP souboru je popsaná. |
|
|
Zaslal: po květen 23, 2005 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|