Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: Jste pro zřízení občasného startovného? |
|
|
Já osobně ANO. Za prvé si myslím, že by Wally měl být nějakým způsobem odměněn za svou práci a za druhé, že peníze jsou skvělý motivační nástroj. Tak co šotolinový piráti? |
|
|
Zaslal: po duben 04, 2005 18:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Radek
|
Předmět: Re: Jste pro zřízení občasného startovného? |
|
|
Bishop napsal: |
Já osobně ANO. Za prvé si myslím, že by Wally měl být nějakým způsobem odměněn za svou práci a za druhé, že peníze jsou skvělý motivační nástroj. Tak co šotolinový piráti? |
HEHE naprostý souhlas s Bishopem, pokud to nebude to starnovné stejně veliké jako v reálném MS . Tak a co ostatní piráti? |
|
|
Zaslal: po duben 04, 2005 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
Když to startovné nebude na každej závod tak souhlas.
Zahráváte si z ohněm. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út duben 05, 2005 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: Jste pro zřízení občasného startovného? |
|
|
Bishop napsal: |
Ja jsem rozhodne pro odmeneni Wallyho za squelou praci a motivovat ho k dalsimu vylepsovani. Otazka je, jakou mate predstavu o castce, jestli se bude platit kazdy turnaj, nebo jednorazove startovne na nejake obdobi. Prece jen, kdyz se mrknu do vysledku, tak ty penize vetsinou pujdou stejnym lidem a to muze ty pomalejsi docela odradit a snizi se ucast a to bych nerad.
A nebo at je startovne jen pro nektere turnaje, ty budou pod heslem a kdo nechce platit, at ma moznost jet free. |
|
|
Zaslal: st duben 13, 2005 9:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
100% pro startovne ve velkych turnajích MCR atd. Ale kdo si to vezme na triko musi to bejt pruhledny co se z penězi děje ( nákup cen ,společna akce příznivcu rbr , Wallyho honorář atd.) a to i na webu. Ale jak řikam jsem jednoznačně proooo. |
|
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
S odmenou wallyho souhlasim. Podle me bylo asi nejlepsi to vzit rekneme za celou sezonu.Ale castka je osemetna.Co na to treba zalozit anketu? Kolik by byl kdo ochoten davat za "drzeni licence MCR". A se spravovanim nejak nemam zkusenosti,ale napada me treba dokumentace z nejakeo uctu.A urcit treba procentualne,kolik padne na ceny a plat wallyho |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: ne březen 19, 2006 23:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Marcel
|
|
|
Já stím taky souhlasím jen se bojím že to odradí ěkterý lidi!!!! |
|