Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
max Anonymní
|
Předmět: kde se da sehnat patch na knihovnu |
|
|
chci se zeptat kde sezenu ten patch na knihovnu HedgeHog3D.dll abych to mohl rozjet na gf2 mx400 64
dik |
|
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 15:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Max Anonymní
|
Předmět: a jeste neco |
|
|
Sem zkusil podle faqu spustit RBR a nic akorat pri nacitani mi to spadne do woken. nejde s tim neco udelat? |
|
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 15:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
Bohuzel jsem to neskousel ale muzu ti rict ze to nema cenu hrat bez pixel shaderu vypada to hnusne a mas bili auto a trar. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: so červenec 09, 2005 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Max Anonymní
|
Předmět: njn |
|
|
Jo je to hruza ale jebe me ze to ma bejt hodne kvalitni simulator. Ja mam jedine GTR (opravdovy simulator). Bych chtel to zkusit s rally jenze colin je zase o nicem ale vyzkousim ho. Jinak mi poradte nejaky kvalitni rally pls ktery bych rozjel (aspon rozjel) a s kterym se bezvadne jezdi s volantem (ne nejaky p******icovsky ovladani) diky diky moc |
|
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
No mas dve moznost budto budes jezdit colina s peknou grafikou ale co si budem nalhavat simulator to neni a nebo richarda ale do bych nedoporucoval protoze nemuzes bejt ani uvnitr auta protoze to sklo bude taky bílí. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: ne červenec 10, 2005 0:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Max Anonymní
|
Předmět: uz to mam |
|
|
Tak zatim jeste nemam colina 2005 ale vyhrabal sem staryho dobryho veterana Colin McRae Rally 2 a stahl sem si do nej WRC 2002 mod a do nej jeste auta 2005. Takze si muzu jezdit s novym lancerem, fabii, 307, imprezou, citroenem. Celkem mazec s tim volantem, pohled z kapoty rally francie na asfaltkach - je to hukot, se divim se stiham, nemam ulozeny savy tak zatim jezdim na stredni obtiznost a vyhravam co se da.
urcite je richard o 1000procent lepsi jenze aspon me tohle jede |
|
|
Zaslal: út červenec 12, 2005 23:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Kdo má zájem o ten patch, ať mě kontaktuje přes ICQ nebo PM... |
|
|
Zaslal: st červenec 13, 2005 8:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavel951
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
Předmět: Re: uz to mam |
|
|
Max napsal: |
Tak zatim jeste nemam colina 2005 ale vyhrabal sem staryho dobryho veterana Colin McRae Rally 2 a stahl sem si do nej WRC 2002 mod a do nej jeste auta 2005. Takze si muzu jezdit s novym lancerem, fabii, 307, imprezou, citroenem. Celkem mazec s tim volantem, pohled z kapoty rally francie na asfaltkach - je to hukot, se divim se stiham, nemam ulozeny savy tak zatim jezdim na stredni obtiznost a vyhravam co se da.
urcite je richard o 1000procent lepsi jenze aspon me tohle jede |
Kde si stáhnul ty modifikace, momentálně jsem bez volantu, mám jen gamepad a na tom se RBR nedá hrát, ale mám absťák tak bych něco zapařil a CMR 2 považuju za absolutně nejlepší díl téhle serie zbytek mu nešahá ani po kotníky |
|
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 19:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Lister napsal: |
... a CMR 2 považuju za absolutně nejlepší díl téhle serie zbytek mu nešahá ani po kotníky |
CMR2 je opravdu nejlepsi dil serie, o tom zadna. Ma jen 2 slabiny, grafiku (tehda to byla bomba, ted uz je to slabsi) a hlavne, trati - jsou siroky jak ranvej pro letadlo. Ale uzil jsem si na tom hodne, nez prislo RBR - tomu nesaha CMR ani po kotniky a cesta zpet uz nevede |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 20:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
CMR2 je opravdu nejlepsi dil serie, o tom zadna. Ma jen 2 slabiny, grafiku (tehda to byla bomba, ted uz je to slabsi) a hlavne, trati - jsou siroky jak ranvej pro letadlo. Ale uzil jsem si na tom hodne, nez prislo RBR - tomu nesaha CMR ani po kotniky a cesta zpet uz nevede |
Já bych to asi taky nechtěl instalovat, ale páč nemám ten volant a mám silné abstinenční příznaky, tak jsem si chtěl trošku zapařit, ale stejně jsem zjistil, že jsem instalačku někomu půjčil takže nic
Tratě jsou sice široký, fysika arkádová, ale i tak mě to hooodně bavilo, hlavně díky skvělým změnám počasí a počtu RZ, a taky noční RZ což byla bomba, a nic z toho už žádný díl téhle serie nepochopitelně nedokázal zopakovat Navíc má i nejslepší podoporu a FF pro volant ( mylsím z e všech Colinů) - pro mě opět nepochopitelná věc jak to mohli pak tak zk**vit (sorry jiné slovo mě fakt nenapadá ) |
|
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Tak me se teda libilo vic CMR1. Pak uz to byla cimdalvetsi arkada. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: ne leden 08, 2006 20:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Tak me se teda libilo vic CMR1. Pak uz to byla cimdalvetsi arkada. |
Tak musím se přiznat, že tu jsem nehrál jen 2 a pak bohužel i 3(jen demo), 4(nepochopitelně jsem to i dohrál, asi jsem se fakt hodně nudil ) a nejhorší ze všech 5(po pár hodinách letěl z kompu), pak přišel Richard a s ním i naprostý šok a extáze |
|
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 20:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
Asi tak neak. CMR 2 je best of CMR!!! Jinak RBR nema zadneho vetsiho konkurenta ani na Pc a ani na PS2. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: ne leden 08, 2006 21:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|