Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: mapa rychlosti |
|
|
Nazdar lidi,jak změnim hodnoty v mapě rychlosti u Peugeota 206 1600?v nastavení setupu mi to nejde.Jinak mě to nepouští do asfaltových soutěží.
dík za odpovědi. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: st červen 25, 2008 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Jestli máš na mysli mapu rychlosti u diferenciálu, tak nijak. S1600 má pasivní diferenciály, tj. jednou jsou nastavený a jediné co lze měnit je jejich svornost. I ta svornost lze nastavit pouze v rámci určitých omezení.
Navíc si nejsem jistý, zda máš auto na správném slotu. Jediný správný pro předohraby je car02 tj. slot původního MG.
A poslední věc. Všechny tyhle věci najdeš třeba v readme k fyzice Peugeota 206 S1600 nebo zde na foru když použiješ funkci hledat. |
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 7:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
Jo díky Karle za vysvětlení.Můj původní záměr byl takový,že na slotu MG nechám Fabii s kterou jezdim častěji a Pažouta jsem chtěl nacpat místo Peugeot WRC.Šotolina mi jela,ale s asfaltem jsem nehnul.
Jestli to chápu tak dvoukola jde pouze za dvoukolu.No tak budu do kola přeinstalovávat a přepisovat každopádně dík. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: čt červen 26, 2008 8:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Předohrab jede i jinde,sám to mám odskoušeno Ovšem pak se může někdy přihodit,že to načte něco blbě,nebo to ukazuje nesmyslné hodnoty v nastavení.... po opětovném načtení to už ale je O.K. Sám to řeším tak,že na 02 mám vozidlo s kterým jezdím nejčastěji a na dalších ty příležitostně Jestli ale Tvůj problém není v tom,že jsi dělal asfaltový setup s defaultu šotoliny, pak by jsi měl jiné hodnoty a na asfalt to nepustí Dělej set VŽDY jen v rychlé rally a na daný povrch si otevři rz se stejným povrchem (aby jsi např. nedělal asfalt set a měl otevřenou šotolinovou rz ) |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt červen 26, 2008 8:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Co takhle číst read me soubory? Proč myslíš, že je píšu |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt červen 26, 2008 13:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
Já je moc dobře čtu a vim co tam je za hodnoty do kterejch se mám vejít,Jenže když instalační balíček P 206 s1600 neposadim místo P 206 WRC tak na to musim jít jinou cestou a tu fyziku naladit ručně jenže v mapách difu u rychlosti nehnu s hodnotou 30 na 20,to je celý.Jinak díky všem za pomoc. |
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 16:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
S čím tam chceš hýbat? Nech to na defaultu, proto je to zamčené. 20 je default asfalt, 30 je default zbytek. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt červen 26, 2008 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
Chyba je samozřejmě na mé straně,nevycházel jsem při nastavení s defaultu.Teď je to vše v cajku,díky za pokec |
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|