Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
Předmět: |
|
|
už se těšim |
|
Zaslal: po březen 22, 2010 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
jeje moc novych trati to se mi bude sekat ta sosnova by stačila jen jedna. jinak zajimava skladba |
|
Zaslal: út březen 23, 2010 14:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
...že by se TR udělalo podle toho co Ti pojede plynule? |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: út březen 23, 2010 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
|
|
Zaslal: st březen 24, 2010 8:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Pánové z KCM, to vaše hostování se mi vůbec nelíbí! Už loni byl celkem poprask po přestupu "ptáka" na konci sezony z jeho Edenu do Sadacu aby jim pomohl ve WRC a teď si vy budete půjčovat jezdce ze suveréního Sadacu, aby jste nahrabali ještě v závěru co nejvíce bodů, tfuj. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: st březen 24, 2010 12:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Lukaši nějak nechápu oč ti jde. Je to čistě moje volba a žadné pravidlo TR sem neporušil. Chapal bych tvuj přípěvek kdybych šel do tymu kde mužu ovlivnit pořadí třeba v top 5 nebo ve skupině A8 ale když vstupuju do 10 tymu tabulky Jde čistě jen o mou motivaci v zavěru TR. |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: st březen 24, 2010 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Mám dojem, že nejde o pravidla TR, ale pravidla morálky. Hostování mi k rally nepasuje. A promiň, že by byla osobní motivace u 3 jezdců za 3 dny? |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: st březen 24, 2010 16:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Martine,mě je to teda vcelku jedno,nakonec proti pravidlům jste oprvdu nic neudělali,jen nesouhlasím,že u 10 místa o nic nejde,pač bych řekl,že tam může jít o víc,než u toho páteho místa . |
|
Zaslal: st březen 24, 2010 16:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Sakra kluci to už si nemůžu zajezdit kde chci??? Navíc kde je psano ,že to nerozbiju Konkretně ve třídě A8 je pro mě věc celkem jasná jen bych dojel do konce sezony ...veget ..ale proč si to trochu nezpestřit a dat si další cíl? Navíc chcete někdo Karnovi zazlívat že chce mít tym v top 10 a něco pro to dělá ???? Tak se nevalejte a taky něco podnikněte ať je vaš tym na tom lépe |
|
Zaslal: st březen 24, 2010 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Původně jsem se k tomu vůbec vyjadřovat nechtěl, ale nějak mi to nedá.
1) To, že se Martin rozhodl startovat v posledních soutěžích za tým KCM je čistě jeho volba, navíc jen pro info - sjednání tohoto hostování, proběhlo již na minulé Čeložnici.
2) Žádné pravidlo tímto ani Martin ani KCM neporušilo, a platí otřelé : "Co není zákonem zakázáno, je povoleno." Pokud se tady chceme handrkovat jak na pískovišti a Marek tu vytahuje pravidla morálky, potom mě udivuje, že se k tomu (v případě morálních pravidel) vyjadřuje zrovna jezdec týmu Carlsbad.
3) K Markovi, nevím o jakých třech hostování mluvíš? Víťa Drábek je v KCM na přestup, a Honza Kandler v jakési "zkušební době" a přestup se v jeho případě odvijí od předvedených výkonů...
toť asi vše a tím bych debatu ukončil a řešme radši FIDO Rally
za tým KCM
David Pistulka |
|
Zaslal: st březen 24, 2010 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Off topic
Davide, při stahování nového čísla TR Magazínu si toho nejde nevšimnout. Na Vašich stráknách v sekci News přímo bijí do očí dvě zprávy o hostování. Snažíme se tu simulovat rally, tak proč ji nesimulovat jen na trati, ale i mimo ni? Ukažte mi jeden rozumný příklad hostování v reálné rally. Hostování podle mě patří do kolektivních sportů, jakým je např. fotbal.
Topic on |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: st březen 24, 2010 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Lukaši nějak nechápu oč ti jde. Je to čistě moje volba a žadné pravidlo TR sem neporušil. Chapal bych tvuj přípěvek kdybych šel do tymu kde mužu ovlivnit pořadí třeba v top 5 nebo ve skupině A8 ale když vstupuju do 10 tymu tabulky Jde čistě jen o mou motivaci v zavěru TR. |
Tak třeba nám o 10.flek jde už od začátku,hlavně také kvůli pořádání vlastního závodu v TR.Nějaka hostovačka je mi u...Jen jsem chtěl tak doplnit. Dělejte jak umíte. |
|
|
Zaslal: st březen 24, 2010 17:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jsem pro to. Aby se soupisky teamů po první čtvtině každého ročníku TR uzavíraly. Právě pro zamezení takovýchto spekulativních přestupů.
Protože omáčky kolem toho může být kolik chce, ale nic jiného to není.
.... bez jakéhokoliv pokusu o vyvolání zbytečné polemiky. |
|
Zaslal: st březen 24, 2010 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Podívejte se do ostatních tymu přestupuje se jak na hlavním nadraží a nikomu to nevadí ..nechapu že muj přestup vam tak leží v žaludku
a to je muj první .. Někteří jezdci mají za poslední TR 3 - 4 tymy a nikomu to do ted nevadilo ......Carlsbad take přijal poslední měsíc 2 jezdce a řeší to někdo???? už mě to važně nebaví
Ta česka zavist je hrozna ....pozor aby nebyl někdo lepší že |
|
Zaslal: st březen 24, 2010 17:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|