Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HEJNA Thomas
|
Předmět: Rallye Český krumlov |
|
|
Zdravím všechny, rozhodl jsem se že začnu tvořit tratě z rallye český krumlov. S tvorbou tratí sice nemám moc zkušeností, ale chtěl bych se do toho pustit. Proto se chci zeptat jestli tyto tratě již někdo nedělá |
|
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Větřní - (okr.Český Krumlov)
|
Předmět: |
|
|
Zdar, tenhle nápad jsme měli taky ale moc jsme to nerozjeli. Hlavní důvod byl nedostatek času a hlavně skoro žádné zkušenosti s modelováním. |
|
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HEJNA Thomas
|
|
|
Zdravim, já taky sice moc zkušeností s modelováním nemám, ale tak snad se to aspon trochu naučim, tak kdybych něco začal tvořit tak dám vědět. Asi začnu se starou testovací RZ Mojné, hlavně to mám co by kamenem dohodil, takže si to můžu pořádně zdokumentovat a naučit se na tom všechno |
|
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
|
|
|
tak tu jsme chtěl taky ale pak jsme nakonec šli do Zátonské. Jinak na mojné mám připravenou mapu s RZ kdyby jsi chtěl. |
|
|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Ahoj lidi.
Kterou Záťoň myslíš? Tu poslední?Tam bych vynechal serpentýny.
A je tam spousta převýšení, to nejni lehký udělat. Hlavně trať udělej na menší kusy. Třeba od začátku kopce na kopec a pak zase další kus. A je dobrý ukládat do víc souborů, kdyby něco. A až doděláš placku, tak tu si někam zálohuj. Před terénem se to bude hodit.
Sem taky z Větřní. A začal sem dělat letošní Slavkov(Někdy dávno).
Gps linku mám Větřní(Kravín) - Lužná - Dobrná - Hašlovice - Bohdalovice - Slavkov - přes les - Větřní(Němče) - Kájov .
Já osobně sem před půl rokem odložil trasu z Větřní do Hašlovic.
Má to 5 km. Určitě se k tomu vrátim.
Stavim barák a nemám tolik času.
Pokud chce někdo dělat minulej Slavkov. Start nad Bohdalovicema, tak mu můžu poslat projekt do maxe 7. Nejlepší úsek je asi ten lesní na Moletín. Délka cca 5km, šířka silničky 2,5m , okolo vetšinou příkopy. To by bylo nadávek na přílišnej realismus .
Dokud sem dělal placku, všechno šlo, ale teďka se snažím to vytvarovat podle souřadnic a moc mi to nejde. Když to srovnám s fotkama, tak nejsem moc spokojenej. V návodu je tvarování, když sou vrstevnice prakticky kolmo k trati,ale já to mám hodně podélně a to je děs. Ocením dobré rady.
Pokud si chcete svojí trať zkouknout v RBR, poradím. Pracuju v 3d maxovi 7. Pak to musíte hodit do maxe 9 a odtud to de přes black_f plugin(starší BTB) spustit v RBR. Píšu to jen proto, aby někdo neotravoval Waliho a spol, že chcou editor, dokud nemají hotovej a vytvarovanej aspoň terén s tratí. Do tý doby je nesmysl, aby někdo vůbec informoval o tom, že začal na něčem dělat! Pokud to teda není borec, který už něco dodělal.
A ještě maličkost. Na jaře až sleze sníh je nejlepší doba si trať vyfotit. Je to bez křoví atak. Třeba ten lesní úsek na Moletím je samý křoví a stromy. Člověk vidí jen cestu a pak už nic.
Klidně mi napište. Zdarec
Mato22@seznam.cz |
|
|
Zaslal: st leden 20, 2010 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Krásná práce!! |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: po červen 07, 2010 10:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Můžete kouknout na video.
Nejspíš to prodloužím až za bohdalovickou křižovatku. Tohle by někdo zajel do 3 minut. Uvidíme. Fraps mi neukládá z nový zvukovky zvuk, tak je tam jen od Běhálka. Povrch 1 km je už skoro hotovej, pak je to takový placatý jak francie, ale to se změní. Musel jsem ject na pul plynu,aby mi Běhálek stačil.
http://www.youtube.com/watch?v=nBJ6WN_vinQ |
|
|
Zaslal: po červen 07, 2010 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENKYR Erik
|
|
|
Noooo, tak to vypadá zatím moc dobře. |
|
|
Zaslal: po červen 07, 2010 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARASEK Zdenek
|
|
|
No bomba Fandím. |
|
_________________ SAS Krmelín |
Zaslal: po červen 07, 2010 19:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
|
|
|
Vypadá to zatím moc, pěkně. Držím palce at se daří dál. |
|
|
Zaslal: po červen 07, 2010 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|