Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: 8. FIST Rally - 22.-28.1.2012 |
|
|
Založen osmý podnik Team Rally 2011. Je jím sněhová FIST Rally, nový podnik v seriálu Team Rally. |
|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VONKA Leo
|
Předmět: jedinečná a jediná |
|
|
Musim předem hrubě vyčinit pořadatelům za vynechání nové super těžké RZ peklo. Je mi naprosto ukradený co je ktomu vedlo, ale těžce to podělali. Někdo se snaží a vytvoří něco novýho (a parádního) - a jinej si s tím neví rady ?? A raději se tomu vyhne ! (V podstatě proč dělat nový RZ) Veliká škoda. |
|
|
Zaslal: út leden 17, 2012 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
No jo no... Proč jezdit na 10RZ když jich máme 8 a jednu můžeme jet 5x
ADD: Na základě dalších příspěvků uznávám, že snow mod jsem na Pekle netestoval... To ale neznamená, že s tím naprosto souhlasím. |
Naposledy upravil CERVENKA Filip dne út leden 17, 2012 22:53, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: út leden 17, 2012 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Pánové kroťte trochu emoce. Je svatým právem každého týmu, aby si poskládal rally tak, jak jeho členům vyhovuje. Fist přišel k pořadatelství doslova jako slepý k houslým poté, co silnější a větší týmy toto odmítly. Vůbec se jeho jezdcům nedivím, že volili to nejjednodušší, co se sestavit dalo. Vůbec v tom netřeba hledat nějaké odmítání nových tratí, ať už našich, nebo zahraničních. Je to je a jen o jistotě, kterou jezdci Fistu na této trati pravděpodobně nemají. |
|
Zaslal: út leden 17, 2012 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Tak teť jsem trochu v rozpacích. Na jednu stranu plně souhlasím s lidmi a jejich názory nad Karlem Novym. Že jsou jen 4 sněhové tratě + otočenky je známá věc. Tak je nesmírná škoda že 2x peklo na sněhu není v rozpisu. Ale na druhou stranu taky musím souhlasit s Karlíkem, že Svatý Grál na stavbu tratě mají právě a pouze Fisťáci a i kdyby by dali 24x jednu a tu samou RZtu furt dokola. Tak se můžeme rozčilovat, můžeme o tom vést spory, ale to je tak jediné co pro to můžeme dělat... |
|
|
Zaslal: út leden 17, 2012 20:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBES Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
No jestli se dalo jet Peklo na Snow France v jedné kombinaci na asf setupu a v druhé sekci na šoto setupu (viz možnoznosti na předchozí TR) tak by stálo za to vyzkošet to i ve Snow modu..
PS: Ale to by nám mohl osvětlit Miro Kurek |
|
|
Zaslal: út leden 17, 2012 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Ano, použití Pekla se Snow Modem jsem Fistu nedoporučil já. Bez SM je RZ naprosto v pohodě, SM je na už tak úzké trati velmi omezující v závodění. Peklo na sněhu ještě v TR 2011 bude. V IF Rally bude v kombinaci s asfaltem. |
|
Zaslal: út leden 17, 2012 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONKA Leo
|
Předmět: jediný a jedinečný |
|
|
Tak teď už v tom mám kapku jasněji a OMLOUVÁM se pořadatelům - doteď sem netušil že největší paniku z RZ Peklo snow má sám Šnek |
|
|
Zaslal: út leden 17, 2012 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
KALA Ludvik napsal: |
No jestli se dalo jet Peklo na Snow France v jedné kombinaci na asf setupu a v druhé sekci na šoto setupu (viz možnoznosti na předchozí TR) tak by stálo za to vyzkošet to i ve Snow modu..
PS: Ale to by nám mohl osvětlit Miro Kurek |
Snowmod je funkčný, ale nie je až taký drastický účinok pri vjazde do snehového "mantinelu", ako na orig. fínskych tratiach...
A prečo sa nenasadzuje do turnajov, to už je vec vždy tvorcov, ako majú jednotlivé trate radi a ako ich majú najazdené.
Určite PekloSnow so Snowmodom nejazdilo možno 90 % jazdov. |
|
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: snow mod |
|
|
Já už týden , před uveřejněním, jezdím Peklo snow a finské tratě na Snow Modu. Musím říct, že po dojetí Pekla je pak jakákoliv trať ve finsku "příjemně jednoduchá a svěží"
Na složení FIST mi nic nevadí a jsem plně zajedno s Karlem a kolegou Ludvíkem. Je to jejich věc a spousta jiných týmů pořádání právě z důvodu výše uvedených příspěvků předem odmítla...
tak nabrušte hřeby a jde se na věc... |
|
|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPICKA Marcel
|
|
|
K rally Fist. Opravdu nám to padlo do klína ani nevíme jak . Bohužel příroda je letos divná a museli jsme posunout RZ do vyšších poloh až na kraj chráněné krajiny a nastal problém s ochránci přírody. Původně v plánu Peklo bylo , ale .... bohužel |
|
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 14:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|