Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
j.bien
|
Předmět: Začínám....pomoc! |
|
|
Ahoj kluci...(a děvčata, jestli jezdí), začínám jezdit RBR, moje časy se pohybují tak kolem minuty od současných rekordů místních borců. Jezdim s nenastaveným autem, a chtěl jsem poprosit, zda by si někdo dal práci a vysvětlil mi alespoň nějak zběžně, jak se co nastavuje, a jaký to má dopad na jízdu samotnou. Koukal jsem na ty nastavení, ale nejsem automechanik, a moc tomu nerozumim . Děkuji předem, a přeju hodně závodnickýho štěstí všem. |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2006 18:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
Předmět: |
|
|
Moc automechaniku tady asi taky neni Myslim, ze nejlepsi pro tebe bude ceskej navod, ten najdes na rbr-nejhry. Jinak plati to, ze pokud neco nastavis a tim zlepsis to co jsi chtel, tak za zhorsis jinou vec. Asi jde o to najit nejakej dobrej kompromis. |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: út únor 14, 2006 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.bien
|
Předmět: to scorpion: |
|
|
Děkuji, |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2006 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
sem psal ja |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2006 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petik
|
Předmět: re: manual |
|
|
Akorat tam chybi 2 stranky (14+15) kde se vysvetluje nastaveni diferaku. |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2006 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Tak na asfalt to nastavuji asi 50/50 predek/zadek. Kolem 800N.m Kdyz das vic na predek tak se bude hur vjizdet do zatacek, ale budes mit vic trakce. Vice na zadek zase zpusobuje pretacivost, je to stabilnejsi, ale jak rikam, to uvidis sam. |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2006 21:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Ja bych Ti osobně doporučil tyhle stránky http://www.swedishsimracers.com/rbr/rallies.cfm?rally=2&stage=51 vybral vybral jsem např. Noiker, jsou tu časy, replaye i nastavení jezdců.
Když si klikneš na ikonku klíče, tak si stáhneš setup toho jezdce a můžes si ho vyzkoušět a nebo se jen podívat na data jak kdo to má udělaný a předělat si to podle svého, ale mně to v začátcích, kdy jsem toho o WRC moc nevěděl pomohlo, každý jezdec má jiný styl a tomu i nastavení, takže záleží jestli najdeš nekoho kdo Ti bude sedět. |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne únor 26, 2006 9:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petik
|
Předmět: Nastaveni |
|
|
Mel bych k tomu jednu otazku. Ty jsi dost zkuseny tak rekni jak to s tema setupama z tohoto webu je. Pry jsou ty setupy vesmes falesne? A je pravda, ze jsem zkousel nejaky stahnout a vubec jsem s nimi neumel jezdit. Pry az ty vice vzadu jsou normalni. Co ty na to?
MIKL Tomas napsal: |
Ja bych Ti osobně doporučil tyhle stránky http://www.swedishsimracers.com/rbr/rallies.cfm?rally=2&stage=51 vybral vybral jsem např. Noiker, jsou tu časy, replaye i nastavení jezdců.
Když si klikneš na ikonku klíče, tak si stáhneš setup toho jezdce a můžes si ho vyzkoušět a nebo se jen podívat na data jak kdo to má udělaný a předělat si to podle svého, ale mně to v začátcích, kdy jsem toho o WRC moc nevěděl pomohlo, každý jezdec má jiný styl a tomu i nastavení, takže záleží jestli najdeš nekoho kdo Ti bude sedět. |
|
|
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 9:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Pravda to je i neni Na asfalt jsem tam vybral jeden uplne super setup ale pak sem si ho po pul roce predelal a bylo to uplne o necem jinem... Casy se zlepsily v prum. o 5sec. S sotolinou mam divne zkusenosti... Je to moc vysoke a mekke skrutne tycem je mozny, ze pokud to ma clovek nacakany, tak to je dobry, ale jinak uplne na hovn... Ma to spis vyhodu, ze stahnes vic setupu a vyberes ten ktery vyhovuje, ale na tu sotolinu to musis dodelat sam... |
|
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 13:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
Předmět: Re: Nastaveni |
|
|
Petik napsal: |
Mel bych k tomu jednu otazku. Ty jsi dost zkuseny tak rekni jak to s tema setupama z tohoto webu je. Pry jsou ty setupy vesmes falesne? A je pravda, ze jsem zkousel nejaky stahnout a vubec jsem s nimi neumel jezdit. Pry az ty vice vzadu jsou normalni. Co ty na to?
MIKL Tomas napsal: |
|
No když předěláš brzdy a řízení tak se s tím dá jezdit.Ale já to spíš myslel tak že se podíváš na to jak kdo a co nastavuje a pak si to přebereš podle sebe a uděláš si svoje nastavení.Ale je pravda že některý jsou divný tj.
Já doporučuji nastavení od Sepp nemá to špatný aspon na šotolině |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne únor 26, 2006 15:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|