Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NYVLT Karel
|
Předmět: WCN 2012 - Rally Argentina (9.5.-15.5.2012) |
|
|
Zítra začíná další závod. Zkontrolujte si, zda máte nainstalovanou trať "RP2009 shakedown". Na ní padají penalizace 33s, tak se na koncoi nevylekejte.
odkaz na turnaj / odkaz na skladbu
Celý závod se jede suchá/nová šotolina. Držím palce. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: út květen 08, 2012 3:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
Předmět: |
|
|
Bacha na tu Hulmihoukolen sračku, v jedné Levé 1 nebo 2 je nějaké neviditelné něco.... 5min SR + jedni diváci... jinak celkem bez zrádností, na hotlapeřinu jak dělané... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: st květen 09, 2012 7:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Tak 2x za 5.min. a to ještě na těch nejjednoduších...Chirdo a Falstone...nechápu.
Jinak Hulmihoukolen, to je tak debilní rzta, že to člověk neviděl. Tam je v každé zatáčce šutr jak na vnitřku, tak na vnějšku.....takže místo toho, aby si člověk pěkně bočkem to tam posílal, tak místo toho.......kličkuje....kurva. |
|
Zaslal: st květen 09, 2012 19:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
sry, chlapi, nevšiml jsem si té tratě RP2009 sh. ... nejede mi online. Istaloval jsem jí cca před 14 dny poprvé v životě do Win XP SP 2 a jede mi to jenom v shakeu. Online mi to napíše, že Trať RP 2009 sh. neodpovídá originálu. Zkoušel jsem to přeinstalovat a podle návodu ve spouštěcím souboru jsem odebral ty soubory, co píší a je to pořád stejný...asi mi to spadne
P.S.: celé RBR mám na disku E, ale systém je na Céčku. Nevíte někdo, kde by mohl být zakopaný pes ? hledal jsem ve foru Tratě, ale nic jsem nedohledal, pokud už se to tu řešilo, hoďte mi, prosím, záchytné vlákno, ať to stihnu odjet...děkuju moc, jinak se celému týmu omlouvám, nestíhám to sledovat, ani netrénuju, jedu vždycky z první po 3,4 dnech a hned naostro bez rozjížďky, takže i výsledky tomu odpovídají. Takže pokud by někdo chtěl za nás jet a bodovat v N4, ať se přihlásí, předám rád pozici...sry za dlouhý příspěvek |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: st květen 09, 2012 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORKOVSKY Jan
|
|
|
Mám to za sebou.. Pár malých chybiček bylo, ale zvládl jsem to.. Snad mi to zase ve 2E nespadne jako posledně |
|
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 18:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
|
|
1.E dojeta. Hulmihoupaky jsem vylozene provrkal, na Hualapai jsem byl dvakrat venku, divne jsem nemel moc odezvy na volantu, ale i pres to to celkem letelo. 2.E mozna trochu zvolnim, dost jsme riskovali. Drzte se chlapy.
Co se RP2009 tyce, tak me to nechtelo poustet do turnaju. Preinstaloval jsem a uz to funguje. Snad to uz bude OK. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: čt květen 10, 2012 19:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
kluci,ja bohuzel nestiham,jedu kopnou a nevim kdy se dnes vratime,sere mi to |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: so květen 12, 2012 7:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Tak já jel na prd, 2x diváci. Horší ale je, že mi to spadlo před Falstonem II, takže mám smolíka |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so květen 12, 2012 20:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Po delší době jsem dovrkal první etapu bez ostudy. Hodně štěstí na dvojce.. |
|
|
Zaslal: so květen 12, 2012 23:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
nechce mě to pustit kvůli RP2009 do druhé půle, hoďte mi sem, pls, odkaz na trať, odkaz, který Vám funguje online. Díkes, jinak píčes |
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 17:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Díky Tome, ale do toho nejdu. Je to zavirovaný a dokonce stránky WCN ani nejsou stránky, ale odkaz...tam ani nebudu klikat. Nod mi chytil 3 virový hlášky, takže pičus...tímto s WCN definitivně končím, sry, chlapi. Nebaví mě to, je to zavirovaný, pro hotlapery...ubohá úroveň s cílem nachytat co nejvíc lidí na spam...takže fakt končím. Hlaste se do N4 co nejdříve, už nechci jet ani příští závod. Díky za pochopení. |
|
Zaslal: po květen 14, 2012 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORKOVSKY Jan
|
|
|
Na Falstone 2 se mi to svezlo a skončil jsem ve stromu.. Když jsem chtěl dát odstoupit, tak mi to spadlo na plochu.. |
|
|
Zaslal: út květen 15, 2012 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
|
|
S výkonem i ve 2.e spokojenost. Doufám, že to udržím a přivezu co nejvíce bodů. Na těch japonských se mi to nějak nezdá, strašně tam dostávám. Pojďte do nich. |
|
Zaslal: út květen 15, 2012 17:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
I já jsem v cíli druhé etapy a též jsem spokojený. Ale jak říká Karel nademnou, na těch japonských se mi to taky nezdá. Též jsem tam dostával solidní obklady. Na jiných jsem se držel dobře, ale tomuhle nerozumím. Jinak z S2k by měl být opět slušný příděl bodů. |
|
Zaslal: út květen 15, 2012 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|