Právě je so listopad 09, 2024 10:29
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: NGP 7.1 - Instalace |
|
|
Stáhněte si fyziku a VC++ x86 Runtimes z http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1361
Udělejte si zálohu staré fyziky - miniálně následující soubory:
RichardBurnsRally.ini
physics.rbz
plugins\FixUp.dll
plugins\PhysicsNG.dll
plugins\Z.dll
Smažte staré dll z adresáře plugins
!!! POZOR !!! - soubory musíte skutečně smazat, nesmí zůstat v adresáři plugins!
plugins\FixUp.dll
plugins\PhysicsNG.dll
plugins\Z.dll
Pokud máte v hlavním adresáři podadreář Physics, smažte ho (nebo lépe, někam ho přesuňte mimo RBR - pro jistotu )
Rozbalte archív s NGP 7.1 fyzikou do adresáře RBR
!!! POZOR !!! - archív se rozbaluje skutečně do hlavního adresáře se hrou, nikoli do adresáře plugins!
Doinstalujte si zpátky auta (Pozor: RBRCIT zatím s 7.1 nefunguje)
Já osobně pro vrácení nainstalovaných aut do nové fyziky používám Total Commander - v levém panelu si otevřu nový soubor physics.rbz (jde to přes ENTER nebo CTRL+PgDown), v pravém panelu si obdobně otevřu physics.rbz ze zálohy, a pak vlevo v adresáři Physics označím a smažu celé následující adresáře a pak je nakopíruju zpátky z pravého panelu. A to je všechno, za minutu to je hotové
Seznam adresářů: c_xsara, h_accent, m_lancer, mg_zr, p_206, s_i2000, s_i2003, t_coroll
Spusťte RBR.
Při prvním spuštění se vám automaticky překopíruje nastavení z fixup.ini do RichardBurnsRally.ini - doporučuju hru hned ukončit a ručně donastavit co je potřeba. Jako referenci můžete vzít starý fixup.ini. |
Naposledy upravil KORAL Vaclav dne po únor 26, 2024 8:37, celkově upraveno 5 krát
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt leden 19, 2023 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DAVID Marek
|
Předmět: fixup |
|
|
Mam problém s ngp 7.1 . po predelani fyziky na 7.1 mi nejde rbr zpustit. pise mi to hlasku ngp plugin sanity check. fixup.dll please delete and restart. prosim o radu jak z toho ven. diky |
|
Zaslal: so leden 28, 2023 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
Předmět: |
|
|
Nejde to mnoha lidem, mohlo to být jako už bylo zvykem, jen přeházet soubory, ale to je málo, něco je jinak. Mě to taky nejde, do turnaje mě to vezme, ale jen sem na startu a ani se nerozjedu. A nemohlo by se to aktualizování už taky zastavit? Pomalu se z toho začíná stávat arkáda. Brzo i s Trabantem budu pojíždět er pětky. A fixup.ini nemám, nikdy sem neměl, jezdil sem, teď ani netušim kde kdy je, jestli vůbec bylo, kde ho mám hledat. |
|
|
Zaslal: so leden 28, 2023 20:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
NGP7.1 ma už integrovaný v sebe aj fixup.
Takže vymaže FixUp zložku, PhysicsNG zložku ,PhysicsNG.dll aj fixUp.ini.
Po prvom spustení sa autpmaticky vytvorí fixup,.ini.
Inak NGP 7.1 potrebuje aj audioFMOD aj s dll súbormi,, inak sa hra nespusti ! |
|
|
Zaslal: so leden 28, 2023 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
No sláva. Miro, díky moc a hodně, konečně to někdo rozštípnul. Už to funguje po týdnu dohadů a psaní s kolegy. A to já měl smazáno co mělo být, vloženo co mělo, instalován i ten VC_redist.x86 ,ale není v první řadě popsáno vše, takže pořád něco nebylo ok. Takže, když to shrnu. Smazat vše co je napsáno, to souhlasí. Potom, do souboru plugin ve hře sem vložil z rozbaleného souboru RBR_NGP-7.1.767.450 , soubor NGP (to nevim jestli se musí, ale jde to s tím), a spolu s ním vložil do souboru plugin i soubor NGP.dll . Pak sem do souboru physics dal nový physics z RBR_NGP-7.1.767.450 a ručně doplnil auta, to instaluju vždy takto. To je stejné jak předešlé změny. Jenže stále to nešlo. Pak po tvé radě, sem do hlavního adresáře hry vložil z RBR_NGP-7.1.767.450 i soubor AudioFMOD, a do hlavního i ty další fmod.dll a i fmodstudio.dll . Až s tím už nová fyzika konečně jde. Díky Miro, máš zlatý bludišťáky za celej rok. |
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 0:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
......A nemohlo by se to aktualizování už taky zastavit? Pomalu se z toho začíná stávat arkáda. Brzo i s Trabantem budu pojíždět er pětky......// souhlasím...My,někteří,co pracujeme na 3 směny nemáme čas se v tom neustále hrabat a překopávat : např. - brzy budou závody Kovax ještě na starší fyzice,většina závodů v běhu na 7.1.v - takže jako pičus znovu a znovu přeinstal...Navíc rozjíždím RBR prřes RBRCIT....jen aby se daly honit "realistické"časy- jak je vtipně psáno , s Trabošem... |
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 8:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
VALEK Vlasta napsal: |
......A nemohlo by se to aktualizování už taky zastavit? Pomalu se z toho začíná stávat arkáda. Brzo i s Trabantem budu pojíždět er pětky......// souhlasím...My,někteří,co pracujeme na 3 směny nemáme čas se v tom neustále hrabat a překopávat : např. - brzy budou závody Kovax ještě na starší fyzice,většina závodů v běhu na 7.1.v - takže jako pičus znovu a znovu přeinstal...Navíc rozjíždím RBR prřes RBRCIT....jen aby se daly honit "realistické"časy- jak je vtipně psáno , s Trabošem... |
Myslím, že postačujú fyziky NGP 6.4. keď aj fyziky aut sú vo verzii 6.
NGP od verzie 6.5 už pridávajú nové povrchy fyzík a to pre tvorcov tratí v Blenderi. |
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 10:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
já třeba ztroskotávám na tomto - nereaguje,do které složky to zařadit...Incompatible plugin found Z.dll |
Naposledy upravil VALEK Vlasta dne ne leden 29, 2023 10:14, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 10:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: NGP 7.1 - Instalace |
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Rozbalte archív s NGP 7.1 fyzikou do adresáře RBR
|
Všimněte si, archiv s NGP 7.1 fyzikou se rozbaluje do hlavního adresáře, nikoli do plugins. Díky tomu se automaticky nakopíruje jak dll, tak FMOD, tak soubor s fyzikou.
To asi nemyslíte úplně vážně, že ne? Pak mi budete tvrdit, že nemá cenu přidávat nová auta, pak tratě, pak že vlastně nemusím dělat žádnou údržbu...
A je mi opravdu líto, ale prostě hrabání a překopávání je součástí RBR - podobně, jako v reálné rally taky jen nesednete do auta, ale strávíte hafo času na dílně. V případě, že vám to nevyhovuje, doporučuju nějakou jinou komerční hru, kde dostanete všechno out-of-the-box, ale svezení nebude takové jako v RBR.
Howgh. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 10:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
já třeba ztroskotávám na tomto - nereaguje,do které složky to zařadit...Incompatible plugin found Z.dll[/url] |
KORAL Vaclav napsal: |
Smažte staré pluginy
plugins\FixUp.dll
plugins\PhysicsNG.dll
plugins\Z.dll
|
Lituju, jasněji to už napsat neumím. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...Omlouvám,se,jestli vyzněl můj koment nějak nepřátelsky - nebylo to tak myšleno..ale když se v tom marně a opětovně dlouho hrabu,nervy trochu zapracují...když se "konečně " 7.1 objeví - je problém s auty : IKDYŽ jsem zadal nové fyziky a ručně vložil vůz - výfuk je vedle auta,setupy nesedí, do závodu nemám správně nainstalováno - a pak se pokusy opakují - a z toho pramení občas nepříjemná poznámka - fakt na to moc času není,když člověk dělá na 3 směny...omluva ještě jednou... |
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 10:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
V klidu
RBR je neco jako flame war mezi Androidem a iPhonem - Android je pro kutily, kteri si muzou nastavit vsechno do puntiku. iPhone funguje okamzite, ale ne vsechno tam jde udelat. RBR je na tom podobne, obsahu mraky, moznosti taky, ale proste je potreba se v tom pohrabat - teda pokud teda clovek nechce davat penize za "integracni" projekty typu RBRPro.
Jinak vrele doporucuju se prihlasit na Discord, link je na hlavni strane. Je tam kanal #podpora, kdyz neco nefunguje, vzdycky se tam najde nekdo, kdo rad poradi. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne leden 29, 2023 10:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALA Stanislav
Založen: 07. 02. 2006 Příspěvky: 63 Bydliště: Vysočina-Hrotovice
|
Předmět: Miro díky moc za radu. |
|
|
KUREK Miro napsal: |
Miro prosím tě o radu.
Stále dokola dávám fyziku. Přeinstaloval jsem auta i fyziky, ale do turnaje píše, že nemám auto a při zkoušce na trati mi jde jen 1. stupeň, neutrál a zpátečka .Už týden s tím bojuji, ale marně. Navíc najíždí RBR v min. okně, ale to bych snad nějak vychytal. Děkuji komukoliv za radu. Vždy mi aktualizace fyzik šla bez problémů a uvítal jsem ji.
Standa |
|
|
Zaslal: po leden 30, 2023 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALA Stanislav
Založen: 07. 02. 2006 Příspěvky: 63 Bydliště: Vysočina-Hrotovice
|
Předmět: Re: Miro díky moc za radu. |
|
|
VALA Stanislav napsal: |
KUREK Miro napsal: |
Miro prosím tě o radu.
Stále dokola dávám fyziku. Přeinstaloval jsem auta i fyziky, ale do turnaje píše, že nemám auto a při zkoušce na trati mi jde jen 1. stupeň, neutrál a zpátečka .Už týden s tím bojuji, ale marně. Navíc najíždí RBR v min. okně, ale to bych snad nějak vychytal. Děkuji komukoliv za radu. Vždy mi aktualizace fyzik šla bez problémů a uvítal jsem ji. Píše mi to: Next generation physic rev767 inactive!!(required rev.767) No genuine NGP car
Standa |
|
|
|
Zaslal: po leden 30, 2023 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
Předmět: Re: Miro díky moc za radu. |
|
|
Jsem na tom úplně stejně,Stando - i přes polopatické rady mám stejné udaje jako Ty...a v ve hře v tabulce NGP mi to píše FMOD disabled...a to jsem ty věci dal do hry...asi končím s RBR... |
|
|
Zaslal: po leden 30, 2023 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5 Další
|
Strana 1 z 5 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|