Právě je po leden 27, 2025 2:48
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petik
|
Předmět: Pri preruseni turnaje dal jen default setup |
|
|
Nevi jestli to tela i v on-line turnaji, ale v off-line urcite, ze kdyz treba odjedu 2 RZ, pak jdu s detmi ven a pak chci dojet dalsi dve RZ co zbyvaji do servisu, tak mi to priradi jen default nastaveni. Melo by tam byt to co jsem jel predchozi RZ. Nebo se pletu? |
|
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
Předmět: Re: Pri preruseni turnaje dal jen default setup |
|
|
Petik napsal: |
Nevi jestli to tela i v on-line turnaji, ale v off-line urcite, ze kdyz treba odjedu 2 RZ, pak jdu s detmi ven a pak chci dojet dalsi dve RZ co zbyvaji do servisu, tak mi to priradi jen default nastaveni. Melo by tam byt to co jsem jel predchozi RZ. Nebo se pletu? |
nepleteš mělo ale nevim jak to funguje off line. |
|
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 20:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petik
|
|
|
V off-linu to prave nefunguje a ptam se kdo vi jak to funguje v on-linu. Jestli taky tak blbe, tak ma Wally co delat. |
|
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
V off-linu to prave nefunguje a ptam se kdo vi jak to funguje v on-linu. Jestli taky tak blbe, tak ma Wally co delat.
BRUDER Martin napsal: |
nepleteš mělo ale nevim jak to funguje off line. |
|
V on-line je všechno v poho aspon u me.Nikdy se mi to nestalo. |
|
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petik
|
|
|
A zkousel jsi nekdy opustit turnaj mezi RZ (napriklad ted jak je EURO CUP po druhe RZ) , ukoncit RBR, znovu spustit a pokracovat v turnaji jestli ti to da mimo servis posledni pouzity setup?
Petik |
|
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 23:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|