Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: 7. IF Rally - 26.1.-1.2.2014 |
|
|
Sedmým podnikem Team Rally 2013 je sněhovo-ledové "Monte" pod taktovkou IF Motorsport. Náročné podmínky v náročném počasí prověří důkladně všechny jezdce i techniku. |
|
Zaslal: po leden 20, 2014 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
Předmět: |
|
|
Ahoj závodníci, na webu http://if-motorsport.huu.cz se můžete podívat na videopozvánku, která napoví, jaké podmínky můžeme na trati IF Rally očekávat! |
|
|
Zaslal: po leden 20, 2014 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Ahoj , ste si jistý že snow mod a snow france jde použít dojednoho ? Já tuším že né , a myslím že snow france obsahuje snow mod pro finsko ? |
|
Zaslal: po leden 20, 2014 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Jsme si jistý, že to co bude v balíčku lze použít. Ta Tvoje další věta už mi moc smyslu nedává: Myslíš si něco, nebo se ptáš? Snow France neobsahuje Snow mód pro Finsko, ale Snow mod + Snow France obsahuje obojí. |
|
Zaslal: po leden 20, 2014 20:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Na plugine som ešte nevidel tento spoločný snowmod + snowFrance a nie je ani v downloade. Ja som už dávnejšie tieto módy spojil do jedného, ale neviem, či je to odskúšané aj na plugine. |
|
|
Zaslal: po leden 20, 2014 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Hoši z If, gratuluju, takhle sračkoidní rally tady ještě nebyla... A nezachrání to ani video s texturama... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: po leden 20, 2014 23:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: IF |
|
|
Ve Frýdku mají asi jenom sluníčko |
|
Zaslal: po leden 20, 2014 23:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
To ani ne, jen mám strach z toho, že tu vaši cestu kolem světa za týden nestihnu...
BTW: Kde se dá stáhnout ten slavný snowmod+snowfrance, nebo jak to vlastně funguje? Za těch pár let co jezdím sem to tu ještě neviděl... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: út leden 21, 2014 2:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Jestli jsem to dobře pochopil tak Snow mod + Snow France se bude chovat jako normální obyčejný Snow France mod jen s tím že ve Finsku budou navíc ty sněhové bariéry, které jsou ve Snow modu. Kde se to dá stáhnout nevím, ale určitě to bude v balíku s texturami.
Ale mě spíše vadí použití Snow France Modu na šotolinu... Díky upravené fyzice se ta šotolina chová divně, nevyzpytatelně. Ale každý má stejné podmínky. Tak doufám, že mě tam něco nezaskočí. |
|
Zaslal: út leden 21, 2014 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
No, tak podle harmonogramu a videa se máme na co těšit. Můžu říct, že už teď jsem z té skladby a povrchů podělanej.... |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: út leden 21, 2014 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
ROJEK Jakub napsal: |
Jestli jsem to dobře pochopil tak Snow mod + Snow France se bude chovat jako normální obyčejný Snow France mod jen s tím že ve Finsku budou navíc ty sněhové bariéry, které jsou ve Snow modu. Kde se to dá stáhnout nevím, ale určitě to bude v balíku s texturami.
Ale mě spíše vadí použití Snow France Modu na šotolinu... Díky upravené fyzice se ta šotolina chová divně, nevyzpytatelně. Ale každý má stejné podmínky. Tak doufám, že mě tam něco nezaskočí. |
SnowFrance má účinok len na asfaltových tratiach a Snowmod len na snehových.
Na šotolinu nemá vplyv ani jeden....ale snehové pneu tam urobia svoje ... |
|
|
Zaslal: út leden 21, 2014 17:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Jestliže ale ani snow mod ani snowfrance nemá vliv na šoto tratě, proč tedy musíme jet sněhové gumy na šoto? Jako je mi celkem jedno jestli pojedu šoto gumy nebo sněhové na té šotolině, ale pak nedává smysl to co píšeš Miro, protože pokud máš nainstalovaný snowfrance a dáš šoto trať se šoto gumama, tak se ani nerozjedeš jak to klouže, nebo alespoň u mě to tak vždycky fungovalo. Nechci tady rozpoutávat nějaké slovní přestřelky nebo tak, ale jen mě zajímá jak to tedy je |
|
Zaslal: út leden 21, 2014 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Já vám povím, jak to je - bez sněhových pneu se ani na jedné RZtě neodlepíte od startu! SF spravuje jak asfalt, tak šotolinu - můžete si to zkusit v shakedownu - dejte si SF fyziku a na šotolinové trati šoto pneu - nerozjedete se! |
|
|
Zaslal: út leden 21, 2014 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...a jak to tedy bude s těmi dvěma mody /SM+SFR / ??
Ve Vaších přípravných testech byly a nepustilo mě to tam ..."použijte správnou fyziku|"....
...A,Jirko,není to trošku pozdě...?
Všechny týmy měly vždy možnost testovat tratě hned po vydání závodu...a dnes budou omezeny na poslední dva dny před závodem.....dost velké mínus,pro nás,kteří až zas nemají tolik času...
Vyrobil jsem si modifikaci s oběma mody - takže bude nefunkční,i po nahrání "obou sněhů" |
Naposledy upravil VALEK Vlasta dne út leden 21, 2014 19:02, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: út leden 21, 2014 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|