Právě je ne listopad 17, 2024 16:27
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KNOTEK Michal
|
Předmět: Jak začít - rok 2018 |
|
|
Ahoj,
po velmi dlouhé době jsem se chtěl k RBR online vrátit. Nainstaloval jsem tedy originální hru a chtěl jsem se pustit do její modifikace přes plugin a následně fyziky.
Bohužel stránka "jak začít" https://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart Už není aktuální a soubory na které se odkazuje nejdou stáhnout.
Zmíňka o NGP fyzikách tam také není, ale podle toho jak jsem pročetl fórum, tak už se na jiných nejezdí.
Je prosím někde udělaný nějaký souhrn, co teď aktuálně platí? Aby se v tom zorientoval i člověk, který teď vidí vše po dlouhé době.
Díky |
|
|
Zaslal: ne srpen 26, 2018 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOCES Jakub
|
Předmět: |
|
|
Ahoj také by mě to zajímalo, dlouho jsem nejezdil a chtel bych zase znovu začít. |
|
|
Zaslal: so září 01, 2018 16:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FilipMarekWRC
|
|
|
Ahojte, hru jsem zprovoznil ale český dabing Grosse mi nejde ani za boha :/
Stahl jsem vše potřebné zde a i to zkoušel podle návodů co jsem našel ve vlákně český rozpis.Windows 10 menu mám český hned od instalace ale dab. jen ENG. Dík za každou radu |
|
|
Zaslal: út září 04, 2018 16:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek Jr.
|
|
|
KNOTEK, STOCES: Video na youtube kanále RBR Hub může pomoct. Bohužel nemohu přidávat odkazy z nějakého důvodu... Video se jmenuje "How to install CZ TOURNAMENT PLUGIN"
FilipMarekWRC: Co vše jsi zkoušel? Máš pacenote plugin? |
|
|
Zaslal: ne září 30, 2018 16:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|