Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pepa
|
Předmět: Sháním jezdce |
|
|
schánim jezdce do teamu flachs team ...kdyštak poštete vzkaz na PM nebo na e-mail flachs.p@centrum.cz |
|
|
Zaslal: čt září 06, 2007 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
Předmět: |
|
|
Přesunuto:
ADOLT Lukas
Tým Heindenhain Motorsport hledá jezdce do týmu.
Pokud máte zájem napište na Lukas.Adolt@seznam.cz neba na ICQ:334971640
Jsme menší tým,který hledá hlavně mladší jezdce
KUDLA Maros
Slovakia Rally Team
Zhaname jazdcov hlavne do skupiny N4 a s1600 moze byt aj WRC keby mal niekto zaujem tak icq alebo mail... mcmaros@yahoo.com
(len s licenciou Team Rally)
REZNICEK Marcel
Fido Rally Team
Sháníme jezdce do tříd: N4,S1600 a A8, tak kdo má zájem tak ať mi napíše na icq nebo na e-mail, rád někoho nového v Týmu uvítám a a hlavně potřebujem někoho zkušeného aby nám pomohl dojet si pro body do Team Rally |
Naposledy upravil MIKL Tomas dne čt září 13, 2007 9:13, celkově upraveno 3 krát
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po září 10, 2007 7:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULEC Dusan
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 24 Bydliště: Vlčnov, okr. Uherské Hradiště
|
Předmět: jezdci v teamu |
|
|
Chtěl bych vědět, pokud je možná, jaké jsou podmínky pro zařazení nebo přijetí do jednotlivých Teamů. Co musí člen teamu splňovat, jak často a kde jezdit, čeho se účastnit a tak dále ... Stejně jako to, jaké to může mít výhody či nevýhody, tedy abych věděl jsestli chci do nějakého teamu nebo ne
Snažil jsem se najít odpovědi na foru, ale je tu taková přehršel témat, že jsem z toho "jabko" dík za případnou odpověď |
|
|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
To záleží na každém jednotlivém managerovi teamu, jaké si nastaví podmínky pro přijetí. Určitě by jsi měl nejprve něco odjezdit, ať máš nějaké výsledky se kterými se můžeš případně pochlubit. Určitě dojíždět turnaje ve větší míře, než mít DNF. Většinou nováčci začínají v nejslabší třídě a pak podle úspěchů přesedlají na silnější,ale není to pravidlem Když budeš letec s wrc,určitě Tě vezmou jako pilota wrc Vyber si nějaké Cupy na zkoušku (SP,S-Cup,Krakonošův...) a uvidíš jaká je konkurence
Jinak výhody jsou hlavně v tom, že nejsi sám, ale se stejně "postiženými" piloty. Pomoc se setupem,skinem a vůbec s RBR. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt září 13, 2007 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULEC Dusan
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 24 Bydliště: Vlčnov, okr. Uherské Hradiště
|
Předmět: for: HAZE |
|
|
Díky za odpověď, a rychlou
Něco jsem si už přečetl a je mi jasné, že týmová hra by měla být k užitku týmu a proto by měl být jezdec dobrý, a to minimálně pokud veznem, že dobrý = 3
Jezdím asi 2 měsíce a náhodou jsem na tento server narazil a prostě to zkusil. Líbí se mi zapálení lidí pro tak dobrou hru, která bohužel nebude mít nikdy oficiální pokračování Zatím mám opravdu najeto málo a jezdím, s čímkoliv časy kolem minuty od prvního a závodím tak akorát s vaší Kačkou ) snad ji někdy porazím
Zatím hledám auto, které mi bude vyhovovat, doma jezdím Imprezou, ale v obýváku je to jiné kafe
Dík za odpověď |
|
|
Zaslal: čt září 13, 2007 10:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRYGA Roman
Založen: 17. 08. 2006 Příspěvky: 103 Bydliště: Uhřice, okr. Hodonín
|
Předmět: RM Motorsport |
|
|
Tým RM Motorsport hledá kvalitního jezdce skupiny S1600 na minimálně pozici dvojky v S1600. Dotazy posílejte přímo mě nebo své dotazy pište do diskuze na stránkách www.rm-motorsport.ic.cz... |
|
Zaslal: pá září 28, 2007 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOCES Jakub
|
Předmět: Odpoved |
|
|
Ja zase schanim team tak se nekdo ozvete.Za nabidky predem dekuji. |
|
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 19:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Laco Szabo
|
Předmět: Re: jezdci v teamu |
|
|
MIKULEC Dusan napsal: |
Chtěl bych vědět, pokud je možná, jaké jsou podmínky pro zařazení nebo přijetí do jednotlivých Teamů. Co musí člen teamu splňovat, jak často a kde jezdit, čeho se účastnit a tak dále ... Stejně jako to, jaké to může mít výhody či nevýhody, tedy abych věděl jsestli chci do nějakého teamu nebo ne
Snažil jsem se najít odpovědi na foru, ale je tu taková přehršel témat, že jsem z toho "jabko" dík za případnou odpověď |
presne toto sa aj ja chcem spytat som zo slovenska a hra o ktorej sa tu bavi a su tu ludia ktorym sa paci (aj ja) milujem ju aj ja a hram ju uz asi rok a pol tak neviem ci dobre ale na svoje pomery si myslim ze mi to ide najlepsie sa mi jazdi z aut ktore su tam original s imprezou a xarou stou som tam uz povyhraval co sa dalo.... len to ze su aj ine auta trate a vsetko mozne som zistil asi dva tyzdne doazdu a neviem stym robit alebo viem len sa musim rozbehnut pisem icq:421859622 ak by sa tu nasla dobra dusa ktora by mi odpovedala na moje otazky cize cez icq aby som sa dostal do tohto kolotoca chcem jazdit chcem vyhravat bavi mato dakujem .......dufam ze to niekto precita |
|
_________________ RBR is my life.....
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 13:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUSTEK David
|
|
|
Vezmu jezdce kteři jezdí v jake koliv Skupine(s1600,WRC,N4) kdo má zajem tak pište prosím na ICQ:305-310-854 |
|
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VASICEK Michal
|
|
|
Cau lidi, schánim 4 schopný lidi a to 2 do skupiny S1600 a WRC a bylo by to do teamu : T-Mobile Racing Team |
|
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 0:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DENDYS Juraj
|
Předmět: BESIP |
|
|
Zdravim... hledám jezdci do teamu BESIP začínáme a potřebujem lidi... do jakékoli skupiny... ozvete se mi na icq nebo na www.besip.estranky.cz do knihy... |
|
_________________ www.besip.estranky.cz |
Zaslal: po prosinec 03, 2007 9:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEMNICKY Martin
Založen: 03. 10. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Racing-Team-Sahara
Hledá jezdce, který by chtěl angažmá unás v teamu...
Nutně sháníme jezdce S1600.
(přispění na plugin vítáno kvůli TR)
za RST JILEMNICKY Martin |
|
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 11:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
ČK motorsport hledá rychlé a spolehlivé jezdce skupiny WRC, A8, N4. Příspěvek na plugin vítán. Nabídky na PM nebo ICQ |
|
|
Zaslal: st únor 06, 2008 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
Založen: 21. 12. 2007 Příspěvky: 134 Bydliště: otrokovice/waterford irsko
|
|
|
AHOJ, JSEM ZAČÁTEČNÍK, (JEZDÍM OD ČERVNA 2007) A HLEDÁM NEJLÉPE ZKUŠENĚJŠÍ TÝM KTERÝ BY MĚ PŘIJAL. TRÉNUJU SE SUBARU N12 JE MI 17 A JSEM Z OTROKOVIC A KDYBY SE OBJEVIL TÝMEČEK BLÍZKÝ OTROKOVICÍM BYLO BY TO PARÁDNÍ.
DÍKY ZA VYSLECHNUTÍ, TJ VŠE CO JSEM CHTĚL ŘÍCT, JO A DYŽTAK MI PÍSNĚTE NA ICQ ZDAREC BORCI... |
|
_________________ Rally is the best!
------------------------------------------
ZDE hraju, povídám si anebo něco kutím - PODPORA VÍTÁNA! |
Zaslal: so únor 09, 2008 20:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYTIR Radek
|