Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petik
|
Předmět: Co je to Pozadavek na reset turnaje? |
|
|
Je to tak, ze sze zrusi ulozene vysledky turnaje a jdou tam poslat znovu? |
|
|
Zaslal: ne leden 15, 2006 19:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
Předmět: |
|
|
Je to tak, že když třeba jedeš turnaj a např.ti spadne RBR (vypne se turnaj), tak můžeš požádat o jeho reset a jet znovu (popřípadě od určitého servisu v něm pokračovat). Na offline turnaje se to asi nevztahuje - což jak se zdá je tvůj případ. |
|
|
Zaslal: ne leden 15, 2006 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Kdo tyto pozadavky vyrizuje? |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 13:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Asi Mike Olson, pokud se pletu, tak se omlouvam |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po březen 27, 2006 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Mike to dela pro MCR ale co vsechny ostatni turnaje? |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Hrouda napsal: |
FRIC Miroslav napsal: |
Mike to dela pro MCR ale co vsechny ostatni turnaje? |
Admini (tj hlavne Wally, ja jen vyslovene obcas).
Ted ale planuju zmenu, ze resety bude moct povolovat i tvurce turnaje, ne jen admini. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po březen 27, 2006 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Admini (tj hlavne Wally, ja jen vyslovene obcas).
Ted ale planuju zmenu, ze resety bude moct povolovat i tvurce turnaje, ne jen admini. |
Ja jsem se ptal zcela cilene a nechtel jsem otravovat v celym foru, ale..
Vcera jsem jel turnaj a po dvou RZ spadnul server. A protoze jsem se na to tesil a chtel bych jet cely sampionat, tak jsem pozadal o reset. V mych pozadavcich mam status provedeno, ale v turnaji "VLTAVIN RALLY CUP - 2/12 turnaj" jsem porad mezi prihlasenymi a muj vysledek je porad DNF. Tak jsem se chtel ujistit, ze to tak ma byt, at nejsem vecer zklamany. Myslel jsem si, ze vubec nebudu v seznamu prihlasnych. BTW za mnou tam rano byl jeste Petr Korinek a ted je predemnou. |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
To je tím, že se ti vyresetovala jen část časů - tzn. že budeš moct pokračovat od určité rz a nebudeš muset od začátku. Koukam, že už si asi dlouho nejezdil, co? |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 14:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Wally napsal: |
To je tím, že se ti vyresetovala jen část časů - tzn. že budeš moct pokračovat od určité rz a nebudeš muset od začátku. Koukam, že už si asi dlouho nejezdil, co? |
Diky, ja se bal toho DNF. Toto je muj druhy reset, prvni byl pred rokem Jo a nejezdim toho moc |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Wally napsal: |
Diky, ja se bal toho DNF. Toto je muj druhy reset, prvni byl pred rokem Jo a nejezdim toho moc |
No to me ani neprekvapuje, ze moc nejezdis... Porad litas nekde za holkama a na nas tak akorat sere.. Ted navic konci zima, holky budou nosit kratky sukne, tak to aby jsi nam poslal alespon svoji fotku, at nezapomeneme jak vypadas |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: po březen 27, 2006 16:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Skorpion napsal: |
No to me ani neprekvapuje, ze moc nejezdis... Porad litas nekde za holkama a na nas tak akorat sere.. Ted navic konci zima, holky budou nosit kratky sukne, tak to aby jsi nam poslal alespon svoji fotku, at nezapomeneme jak vypadas |
Jeje na jaro uz se tesim. To zase bude na co koukat. A fotku si muzes udelat sam. Tereba v Hradku nad Nisou u Martina. Ses tam zvanej |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 16:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
OK, tak doufam, ze tam nekdo bude mit fotak... si te dam za sklo... mozna o tom nevis, ale ses nejvetsi bavic v brne. Uz se tesim, az na tebe budu koukat v televizi a budu rikat, ze te znam |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
OK, tak doufam, ze tam nekdo bude mit fotak... si te dam za sklo... mozna o tom nevis, ale ses nejvetsi bavic v brne. Uz se tesim, az na tebe budu koukat v televizi a budu rikat, ze te znam |
Ha Ha, se obcas preklepnu nebo spletu slovo a ty z toho mas legraci. Kdyz uz jsi ze me udelal verejne starika, tak by's mohl mit trochu ucty. |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Sorry tati, ja si to neuvedomil Jinak doufam, ze se nas pratelsky team SWRT na Korzice trochu vzchopi, at nemusim tolik trpet... |
|
|
Zaslal: út březen 28, 2006 0:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Jeje na jaro uz se tesim. To zase bude na co koukat. A fotku si muzes udelat sam. Tereba v Hradku nad Nisou u Martina. Ses tam zvanej |
jj foták mam a holek je tu sposta tady se ti bude líbit |
|
|
Zaslal: út březen 28, 2006 0:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|