Právě je so listopad 09, 2024 19:46
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BURIAN Jindrich
Založen: 24. 03. 2008 Příspěvky: 1 Bydliště: Volduchy a Old Pilsenec
|
Předmět: Nastavení - ovládání |
|
|
Zdravím všechny.
Měl bych dotaz - když si v ovládání nastavím plyn brzdu řazení atd a uložím si profil, při dalším spuštění hry to musím nastavit znovu.
Nevěděl by někdo? Díky za každý nápad.
Jindra[/b] |
|
|
Zaslal: ne červen 14, 2020 9:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
Předmět: Mám to samé |
|
|
Ahoj,děje se mi to samé. Nechápu, proč se mi to neuloží. Zatímco filtry a Feedback to drží,tak nastavení ovladačů ne.... Nemá někdo radu? |
|
|
Zaslal: pá listopad 13, 2020 18:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLEZAL Jakub
|
Předmět: |
|
|
Jestli nastavuješ ovládání během rz, pak je potřeba dojít až do hlavního menu a tam potvrdit uložení. Další věc co můžeš zkusit, je spustit přímo RichardBurnsRally_SSE.exe namísto RichardBurnsRally.exe |
|
|
Zaslal: ne listopad 15, 2020 23:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLECEK Tomas
|
|
|
Mně se uložilo nastavení se samotným volantem, ale pak s připojenou ruční brzdou už se to uložit nechtělo. Pomohlo založení novýho profilu a uložení všeho najednou napoprvý, teď už to jede bez problému. |
|
|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 22:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
romass
|
|
|
Ahoj, mám stejný problém, ostatní uložení si hra pamatuje, ale nastavení volantu musím nastavit při každém spuštění (logitech momo racing). Moc díky za nějaký nápad. Roman |
|
|
Zaslal: ne leden 16, 2022 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OPRSAL Michal
|
Předmět: LOGITECH G29 NASTAVENÍ RUČNÍ BRZDY |
|
|
Ahoj všichni.
Vy, co používáte Logitech G29, tak kde máte na volantu nadefinovanou ruční brzdu tak, aby byla komfortní při jízdě? Nebo máte externí ruční brzdu? Případně, zdali jde nastavit ruční brzda třeba na řadící páku, která se dokupuje zvlášť k volantu?
Já si zkoušel nadefinovat ruční brzdu na nějaké tlačítko na věnci volantu, ale je to značně nepohodlné a nepraktické.
Díky za odpověď |
|
|
Zaslal: čt květen 05, 2022 8:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|