Právě je čt listopad 14, 2024 2:48
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DAVID Ladislav
|
Předmět: track pack 2022 |
|
|
zdravím,můžete mi někdo prosím poradit,mám stažený trackpack 2022,ale stále mi to píše ve vinraru,že první soubor je poškozen měl jste někdo stejný problém,předem děkuji za každou radu |
|
|
Zaslal: so prosinec 24, 2022 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
Předmět: Re: track pack 2022 |
|
|
DAVID Láďa napsal: |
zdravím,můžete mi někdo prosím poradit,mám stažený trackpack 2022,ale stále mi to píše ve vinraru,že první soubor je poškozen měl jste někdo stejný problém,předem děkuji za každou radu |
Může se to stát když se soubor špatně stáhne. Vypadá to že nejsi jediný. Zajímavé je že když si to lidi stáhli znovu tak už problém nebyl. Další věc se kterou se setkávám je to že lidi stáhnout jen první archiv a další už ne. Další věc co můžeš udělat je zkontrolovat celý TrackPack souborem SFV (třeba v programu Total Commander) a zjistit jestli jsou jednotlivé archivy v pořádku nebo jestli některý z nich je poškozen. Soubor najdeš na stejném místě kde je i TrackPack.
A poslední věc. Za pár dnů bude vycházet nová verze TrackPacku. Tak můžeš počkat na ni. A díký zlepšené kompresi bude i o pár GB menší. |
|
Zaslal: st prosinec 28, 2022 15:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|