Právě je so listopad 09, 2024 5:28
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Chci příští sezónu MČR Rally/Sprint rally, ale: |
...uplne novy poradatelsky tym |
|
2% |
[ 1 ] |
...stejny poradatelsky tym, avsak pocetnejsi |
|
85% |
[ 42 ] |
...vse pri starem, tak jako letos |
|
12% |
[ 6 ] |
...radsi nic. Budu jezdit nekde jinde |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
|
Autor |
Zpráva |
BARTA Roman
|
Předmět: MČR 2 aneb nová sezóna |
|
|
Docela mě zajímá nyní v této situaci názor jezdců, kteří se zůčastňují MČR. Prosím o vysvětlení toho či kterého důvodu hlasování.
Já osobně se zasazuji o to, aby se MČR v příštím roce jelo a vše teoretické se vyřešilo na srazu. I když mám problémy v některých závodech, mám je rád a jiné turnaje mě vůbec nebraly tolik jako tento. |
|
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 11:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: MČR 2 aneb nová sezóna |
|
|
BARTA Roman napsal: |
Docela mě zajímá nyní v této situaci názor jezdců, kteří se zůčastňují MČR. Prosím o vysvětlení toho či kterého důvodu hlasování.
Já osobně se zasazuji o to, aby se MČR v příštím roce jelo a vše teoretické se vyřešilo na srazu. I když mám problémy v některých závodech, mám je rád a jiné turnaje mě vůbec nebraly tolik jako tento. |
Já jsem pro ,ale v početnějším stavu . I právě proto co se ted děje okolo prodloužení termínu ,mělo by to schválit nějaká rada . |
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 11:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
původní tým a pár kluků k tomu navíc. Jako tahle sezona byla první a řešily se neustále některé problémy, což některé z nich by se už vyskytnout neměly, samo že přijdou další, ale vše se nechá řešit, a víc hlav víc vymyslí. Každopádně MČR je prostě nářez a žádnej turnaj se tomu nemůže vyrovnat, protože tohle je závod na dlouhou trať a ne jen na pár metrů, což znamená, že když jednou (víckrát) vypadnu, tak pro mne závod nekončí. Pokud se zvětší tým lidí, který se pohybujou okolo realizace a pořádání, tak se ty mouchy nechaj vychytat v nebezpečně krátkej chvíly. Je fakt, že je okolo toho spousta práce a každej netráví čas pouze u pc, taky jedině dobře. Takže lidem který realizovaly první sezónu držim palce, aby do toho šly i v příští sezónně. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne květen 14, 2006 12:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
|
|
Stejný tým. Jednoznačně Plus lidi na víc. Tahle sezona byla první. Byl to těžký porod, ale dopadl v celku dobře Žádná velká věc není bez problémů, to mějme na paměti. Přeji ať je Druhý ročník MČR aspoň, tak povedený jako tento |
|
_________________ Phantom
1972 |
Zaslal: ne květen 14, 2006 13:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Chce to prostě jen více lidí......to je vše.....např. Wally aby se staral o vývoj pluginu, Mike o pravidla a povolování reset MČR, Mikl o vytváření turnajů a povolov. resetů, Korál o fórum.....atd. atd. atd.
To je jen moje lehká...tak narychlo od plotny vize......na srazu by se mělo vyřešit.
Dále...taková choulostivá otázka.....podle mě, by se mělo zaplatit za 2.MČR nějaký peníz......z lásky k tomuto sportu to dělat nejde....to přejde i toho nejzarytějšího fandu rally......např. já bych dal na tu sezónu i 1000Kč.......když se přihlasí 50-100 lidí tak to dělá 50000-100000Kč....za to se dá udělat úplně mega šampionát....od cen až po zaplacení adminů......je to jen takový návrch, tak mě hned neukamenujte......za 100Kč se to dá také pořešit. |
|
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 16:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
PTACEK Martin napsal: |
Dále...taková choulostivá otázka.....podle mě, by se mělo zaplatit za 2.MČR nějaký peníz......z lásky k tomuto sportu to dělat nejde....to přejde i toho nejzarytějšího fandu rally......např. já bych dal na tu sezónu i 1000Kč.......když se přihlasí 50-100 lidí tak to dělá 50000-100000Kč....za to se dá udělat úplně mega šampionát....od cen až po zaplacení adminů......je to jen takový návrch, tak mě hned neukamenujte......za 100Kč se to dá také pořešit. |
Rozhodne nejsem proti placeni startovneho na MCR, jen me uz od zacatku co se tenhle napad objevil napadlo jedno ALE...
Doufam ze moc nekecam ale...
Uvedomujete si ze pokud v tom budou figurovat takovehle penize, musi se to nejak osetrit ucetne? Ze se kvuli tomu musi zalozit nejaky "oficialni subjekt"? At uz neziskova organizace nebo neco jineho?
Nejsem v tomhle nikterak kovany (i kdyz bude-li zajem muzu o tom jednoduse ledacos zjistit), ale pokud se tohle neudela, muze to cele vyhoret prave na tomhle... ono totiz tech 100 litru neni uplne malo a pokud do toho zacne nekdo stourat, tak by s tim podle meho mohli mit organizatori nehezke problemy....
Jestli se moc pletu, tak me prosim opravte... Nicmene tak jako tak se z toho pak musi odvadet nejake spravni poplatky... |
|
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 16:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Stejně jak letos, ale větší pořadatelský team. Větší pravomoce pro další lidi, ohledně restartů to chce vyřešit nejvíc protože ta situace jaká je ted´je neúnosná!!!
Ale POZOR on už početný team lidí byl a to na začátku MČR, ale ze všech zbyl akorát Mike a bud´me rádi, že vůbec MČR je a že to dělá, protože to co si s některými jezdci zažil tak na to bych já nervy neměl a vysr.... na to!!!! |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne květen 14, 2006 16:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MLEZIVA Jakub
|
|
|
stejny poradatelsky tym, avsak pocetnejsi.......super sezona, neviděl sem žádnej problém, až teď ke konci se to začíná nějak hádat ale to už se do konce sezony zvládne a na novou už vlítne "komando" pořadatelů |
|
_________________ m l e z a motorsport |
Zaslal: ne květen 14, 2006 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
tak tak souhlasim..Víc lidí a větší pravomoce a bude to OK.. Jen se pozastavim nad tou částkou 1000Kč, páč se mi zdá trochu velká..Nevim no, ale pro ty kteří ještě vydělávat nemůžou a nemaj nějakýho "silnýho rodinnýho sponzora" by to byl možná trochu problém! Startovný klidně,ale cca 200 - 500Kč , to je můj názor |
|
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 17:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jestli se bude platit tak to se mnou asi moc počítat nemůžete.Už teď si mama myslí že jsem ujetej. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne květen 14, 2006 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Jestli se bude platit tak to se mnou asi moc počítat nemůžete.Už teď si mama myslí že jsem ujetej. |
Chápu tě, jsem na tom podobně. Ale ty 200 klidně dam(klidně i trochu víc), ale 1000Kč je utopie - Pro ty co si nevydělávaj je to docela dost. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: ne květen 14, 2006 20:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
JANDAK Jakub napsal: |
PTACEK Martin napsal: |
Rozhodne nejsem proti placeni startovneho na MCR, jen me uz od zacatku co se tenhle napad objevil napadlo jedno ALE...
Doufam ze moc nekecam ale...
Uvedomujete si ze pokud v tom budou figurovat takovehle penize, musi se to nejak osetrit ucetne? Ze se kvuli tomu musi zalozit nejaky "oficialni subjekt"? At uz neziskova organizace nebo neco jineho?
Nejsem v tomhle nikterak kovany (i kdyz bude-li zajem muzu o tom jednoduse ledacos zjistit), ale pokud se tohle neudela, muze to cele vyhoret prave na tomhle... ono totiz tech 100 litru neni uplne malo a pokud do toho zacne nekdo stourat, tak by s tim podle meho mohli mit organizatori nehezke problemy....
Jestli se moc pletu, tak me prosim opravte... Nicmene tak jako tak se z toho pak musi odvadet nejake spravni poplatky... |
Máš úplnou pravdu. Ono příspěvek na pořadatele je jedna věc, ale pak jsou tu taky finanční úřady a věřte, že se určitě najde někdo "ukřivděnej" kterej si myslí že je nejlepší a rozhodne se pořadatelům pomstít za svojí vlastní blbost a průs... je na světě(vím o čem píšu, s jedním takovým momentálně bojuju v práci a je to zatím fifty-fifty) .
Jinak pro pokračování příštího ročníku samozřejmě jsem. Pořadatele bych nechal a podstatně rozšířil, ale hlavně je nutná vzájemná zastupitelnost, aby nedocházelo k tomu, že jednomu spadne comp nebo spojení a všichni budou marně čekat na reset protože admin se o žádosti ani nedozví. Doma mi taky říkaj, že jsem ujetej, ale za ty chvíle při závodech to stojí. Nic lepšího jsem zatím nikde nenašel. Proto hlavu vzhůru a ať je příští ročník alespoň takový jako tento. |
|
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 21:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
Musel sem bezet na autobus tak sem to nedopsal cele...
Organizacni tym at ma klidne stejny zaklad, ale urcite by se mel o dost rozsirit.
Startovne se uz probiralo jinde, myslim ze 200 - 500 je jeste OK, kdyz to bude vic, myslim ze hodne lidi odpadne... Co si tak pomatuju, tak ja kdyz byl ve skole, tak pro me i tech 200 byli velky penize, natoz petikilo... Ale pomery se od ty doby asi trochu zmenili
PS: Jsem rad ze mi dal Karel za pravdu, nepodcenujte to, byla by skoda, kdyby to necem takovym vyhorelo... |
|
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
moznost b, a klidne 1000 ale musi se ktomu postavit profesionalne. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: ne květen 14, 2006 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Taky je moznost, aby dali studenti treba 300 a starsi => pracujici a prosperujici treba 500. 1000 je pro me jakozto studenta opravdu hodne, tech 500 bych snad jeste nekde sehnal. Ale podminkou samozrejme je, aby to fakt klapalo tak jak ma a pokud dam 500, tak za to ocekavam, ze by byly videa, review a tak dale z kazde rally (sprintrally) a bezproblemove reseni restartu, profesionalni pristup atd.... |
|
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4 Další
|
Strana 1 z 4 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|