Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Preruseni rally |
|
|
Rad bych se zeptal, jestli je mozne prerusit rally i po RZ mezi jednotlivymi servisnimi zonami. Uz nekolikrat se me totiz stalo, ze se po dojeti napr RZ 4 odhlasim, jdu na obed a pote, kdyz se s plnym brichem a s chuti chci znovu zapojit do rozjete souteze jsem jako DNF. Servis pritom nasleduje az po RZ 5. Diky za odpovedi. |
|
|
Zaslal: so duben 01, 2006 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
Předmět: Re: Preruseni rally |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Rad bych se zeptal, jestli je mozne prerusit rally i po RZ mezi jednotlivymi servisnimi zonami. Uz nekolikrat se me totiz stalo, ze se po dojeti napr RZ 4 odhlasim, jdu na obed a pote, kdyz se s plnym brichem a s chuti chci znovu zapojit do rozjete souteze jsem jako DNF. Servis pritom nasleduje az po RZ 5. Diky za odpovedi. |
Je dolezite, ci je v popise turnaja, ci je mozne prerusit turnaj(da sa to pozret iba na webe), a ak to je dovolene, tak je to myslene iba vtedy, ked nexas RBR zapnute a vydes z pluginu, das si napriklad rally skolu, nastavis auto a vratis sa spat do pluginu a pokracujes.Ak vypnes RBR, nie je mozne sa k rozohratemu turnaju vratit!(mozne iba v offline verzii, aj to nie vzdy..) |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: so duben 01, 2006 13:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Ahaa |
|
|
Takze to musim celej turnaj jet na jeden zatah? |
|
|
Zaslal: so duben 01, 2006 14:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
Předmět: Re: Ahaa |
|
|
Pokud vim, tak bohuzel jo, jedna z mala nevyhod hrani online. |
|
|
Zaslal: so duben 01, 2006 17:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Takže i Sprintrally na MCR musim jet teda na jeden zátah?? Nemůžu teda polovinu třena odjet jeden den a druhou zase druhej..? Dík |
|
|
Zaslal: so duben 01, 2006 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Ne vsech 12 RZ najednou, od toho jsou etapy. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: so duben 01, 2006 18:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petik
|
Předmět: Re: Ahaa |
|
|
No ale urcite by to nebyl problem do pluginu udelat. Po kazde RZ by se musel ulozit na web setup, poskozeni a mozna jeste neco dalsiho. Pak pri pokracovani by se to jen nacetlo. Urcite by to uvitali i ti, co jim spadne spojeni treba v 12 RZ a musi jet (po resetu) znovu od zacatku. Dale je par nedostatku pri off-line hrani. A urcite by tam sli dodelat ti klokani v chladici, out of fuel a podobne. Uz jsem premyslel, ze bych pomohl s vyvojem pluginu (i kdyz netusim v cem je psany, predpokladam v C++ ktere bych se i naucil) ale Wally je nejak mimo tak jsem mu to ani nepsal. A urcite by do toho slo vice lidi tady co delaji do programovani. Jestli to ctes Wally, tak rekni svuj nazor.
LECIAN Lukas napsal: |
Pokud vim, tak bohuzel jo, jedna z mala nevyhod hrani online. |
|
|
|
Zaslal: so duben 01, 2006 19:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLECKAR Tomas
|
|
|
Já osobně si myslím, že to je právě to kouzlo online hraní, jet 12 rz na jeden zátah a neudělat chybu.Soustředit se 60 min. jenom na to co slyšíš a podle toho konat |
|
_________________ #47 Schumi
www.hsfrt.ic.cz |
Zaslal: ne duben 02, 2006 0:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
KOLECKAR Tomas napsal: |
Já osobně si myslím, že to je právě to kouzlo online hraní, jet 12 rz na jeden zátah a neudělat chybu.Soustředit se 60 min. jenom na to co slyšíš a podle toho konat |
tak tak |
|
|
Zaslal: ne duben 02, 2006 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|