Právě je so listopad 16, 2024 16:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jonek.cz Anonymní
|
Předmět: Opakovany zaznam |
|
|
Nejde mi spustit opakovany zaznam, jakmile se kamera dostane na zad vozu, vyskoci jen dva radky - spustit opakovany zaznam a zpet do menu a zaznam se nespusti. Me ulozene jizdy funguji bezproblemu. Prosim poradte. |
|
|
Zaslal: út duben 18, 2006 10:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
Předmět: Re: Opakovany zaznam |
|
|
Jonek.cz napsal: |
Nejde mi spustit opakovany zaznam, jakmile se kamera dostane na zad vozu, vyskoci jen dva radky - spustit opakovany zaznam a zpet do menu a zaznam se nespusti. Me ulozene jizdy funguji bezproblemu. Prosim poradte. |
Protože se díváš na repley s jiným autem než máš Ty a nebo modelovou řadou a nebo jinou fyzikou! |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út duben 18, 2006 12:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Presne jak pise Tomas, musi Ti souhlasit pozice auta v Tve hre s tim, co je v replay (jak to mel ten, kdo ten replay ulozil) vcetne fyziky. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út duben 18, 2006 14:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|