Právě je čt listopad 14, 2024 17:45
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: Automat/Manual? |
|
|
Mam solidni problem, zkoušel sem v noci onl. turnaje, ale vždy když se ocitnu na startu, tak sešlápnu plyn do půlky a auto vystřelí s 10vteřinovou penalizací, prostě mi tam nejde dát manuální řazení, a to ho mam navolený v nastavení hry. Zkoušel sem dva turnaje a vždy to byla katastrofa, automat prostě nemám rád. Dá se to někde přehodit? nebo musim jezdit na automat, podle tooh co sem četl, jezdí většina na manual, tak proč mi tam naskakuje ten šílenej automat? THKS |
|
|
Zaslal: so duben 23, 2005 9:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
Předmět: |
|
|
To víš, že jezdíme všichni na manuál... Ve hře se dá nastavit manuála/automat na dvou místech. Pro turnaje záleží, jak je to nastaveno v menu Nastavení/Převodovka - po nastavení nezapomeň uložit profil. Pokud tam máš manuální, měla by i v turnajích fungovat manuální. |
|
|
Zaslal: so duben 23, 2005 16:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
No, snad bude v budoucnu. V opšnu mam (měl) nastavenej manual. Spustil sem jeden turnaj na zkoušku a manual tam nebyl. Pak sem prolez snad všechno a zkusil další, nic. Pak sem teda chvilku zkoušel jezdit na automat a dal sem pohár, a pic ho, čekam až zařadí jeničku, motor vytočenej a nic. Máčknu knipl a ejhle je tam jednička, kde se vzal tu se vzal manual. Nemohl bejt třeba v těch předchozích turnajích vypnutej manual? Jinak pohár sem nedojel, vyskočilo na mne windows psr... reklamní okno a už sem se nedokázal vrátit do hry kua. Jinak z těch 7,8km co jsem zatim najel sem celkem nažhavenej na další, až zprovoznim svoji mašinu |
|
|
Zaslal: so duben 23, 2005 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|