Právě je st prosinec 25, 2024 9:19
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: setup fabia s1600 |
|
|
může mi někdo pomoct s nastavení setupu na Fábii s1600. díky za každou radu |
|
|
Zaslal: út květen 09, 2006 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
Předmět: |
|
|
co konkrétně máš na mysli za nastevení ? |
|
|
Zaslal: pá květen 12, 2006 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
CHAMULA Michal napsal: |
co konkrétně máš na mysli za nastevení ? |
Snažím se o nastavení a asfalt, nejde a nejde. Rychlost by docela šla, ale auto je tak tvrdý, že se v zatáčkách převrací, když to změním, zas plave ve vysokých rychlostech. Nevím co s tím. Za každou radu budu vděčný |
|
|
Zaslal: so květen 13, 2006 12:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Ahoj , tenhle problem jsem měl i z Fabií WRC a taky jsem to nevyřešil. Ale zkoušel jsi nastavit podvozek konkrétně tlumiče na menší ráz odporu , nebo péra na menší průměr nebo spíš dát hodně malou světlou výšku. Chce si to s tim pohrát a furt to zkoušet já třeba abych nastavil auto tak to dělam takovejch 5 hodin než se to ukáže jako dobré nastavení ..... kdyžtak se zeptej kdyby jsi nevěděl ..... ale zkoušej to a testuj to v rztách |
|
|
Zaslal: so květen 13, 2006 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
CHAMULA Michal napsal: |
Ahoj , tenhle problem jsem měl i z Fabií WRC a taky jsem to nevyřešil. Ale zkoušel jsi nastavit podvozek konkrétně tlumiče na menší ráz odporu , nebo péra na menší průměr nebo spíš dát hodně malou světlou výšku. Chce si to s tim pohrát a furt to zkoušet já třeba abych nastavil auto tak to dělam takovejch 5 hodin než se to ukáže jako dobré nastavení ..... kdyžtak se zeptej kdyby jsi nevěděl ..... ale zkoušej to a testuj to v rztách |
díky takhle nějak postupuju, ale pořád to není ono, většinou, když už se mi to zdá dobrý třeba v zatáčkách, tak to nefunguje na horizontech, když to sedí na horizontech, nedá se stím jet rpvně, když to jede rovně, schází tomu rychlost atd, atd... ...ale snad se mi to do příštího týdne povede nastavit abych byl alespoň trochu konkurence schopnej... pokud to tedy nerozsekám jako vždycky ... ale za radu dík K.Arno |
|
|
Zaslal: so květen 13, 2006 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
To nastavení je k vsteku , pokaždé když něco zlepšíš tak tím ubereš nějakou druhou věc , u nějakejch aut je to na pytel .... |
|
|
Zaslal: so květen 13, 2006 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|