Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: EUROSTROJ Tisnov |
|
|
Zvu vsechny jezdce s licencemi A i B na asfaltovou sprintrally, ktera se jela o vikendu v Tisnove. Zalozil jsem opravny turnaj, pac v tom puvodni jsem zapomnel dat fyziku trati. Omluva!!! |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Offline asi neni, ze? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po květen 15, 2006 17:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
Předmět: Neni |
|
|
Ne, ale do prdele mohl jsem to dat. Sorry. |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 19:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Bezva 100% pojedu poslední dobou mě pěkně prohaníš darebaku!!! Počkej na srazu |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jdu si nekdy v tydnu koupit originalku, jestli problemy zmizi. Takze Tisnov zkusim, bud ujedu sto metru a nebo budu bojovat |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po květen 15, 2006 20:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Byl jsem to tam v sobotu okouknout a myslel jsem si jak ty znalosti trate zurocim. Tesil jsem se, ale nemam pozadovanou licenci, tos to Petre neopravil moc dobre
Jo a na 8 a 9 RZ bylo krupobiti a prutrz mracen a ne vlhky a suchy asfalt |
|
Zaslal: po květen 15, 2006 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
Předmět: jeste jednou |
|
|
Udelal jsem jeste jeden EUROSTROJ bez omezeni licenci a s prutrzi na konci. Byl jsem taky v sobotu na cumende a nadhera. |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 22:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: jeste jednou |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Udelal jsem jeste jeden EUROSTROJ bez omezeni licenci a s prutrzi na konci. Byl jsem taky v sobotu na cumende a nadhera. |
Tri Tisnovy No ale zase jsi mi umoznil si nainstalovat konecne eNko a zkusit si ho. Bez nastaveni jsem se vrhnul do soutezi a byla to legrace. Pri brzdeni me predbihal zadek a v zatackach 5 a vic tomu sakra schazi vykon. Byla to zajimava zkusenost jet skoro celou soutez s plynem na podlaze a vychutnavat krasy okolni prorody Za to jsem ti vdecny (vazne) a zitra pojedu zase do Tisnova. Doufam, ze nedopadnu jako Mira Jandik, ktery jel 2/3 vyborne a pak se propadnul. Na mokrym asfaltu to neumim, ale budu mit vyhodu mokrych gum na rozdil od soboty. |
|
Zaslal: po květen 15, 2006 23:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: jeste jednou |
|
|
No nevim, jak bych to rek, ale...
Dekuji ti za treti Tisnov, ktery byl vlastne delany pro me ale auto uz mam nachystane na Vltavin a tak jsem to chtel zajet s jinym, ale tys to tam skrouhl. Zadny original a ani Xsaru05 mi to nevzalo. Tak jsem musel prenastavit podvozek na asfalt a jet s Vltavinskym. Ted ho mam nastesti jen cele otlucene a bez dveri, no snad bude do vikendu opravene |
|
Zaslal: út květen 16, 2006 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
Předmět: Xsara05 |
|
|
xsaru05 to muselo vzit, pac ja sam jsem s ni jel a hned ve vesnici boural. Checkni si fyziku a cars, jestli nahodou nemas neco spatne. Jinak jels i na mokru vyborne |
|
|
Zaslal: st květen 17, 2006 9:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: Xsara05 |
|
|
xsaru05 to muselo vzit, pac ja sam jsem s ni jel a hned ve vesnici boural. Checkni si fyziku a cars, jestli nahodou nemas neco spatne. Jinak jels i na mokru vyborne |
Fyziku mam jeste nejakou starou z drevnich dob. Prdnu tam tu tady schvalenou, ale nechtelo se mi vecer hledat, stahovat a zkouset. Na tom mokru jsem rad, ze jen jednou jsem nedobrzdil a skoncil mimo, ale jen lechce. Jel jsem hodne opatrne, porad nevim, co si muzu na mokru dovolit. Porad nevim, jestli pristoupik RBR seriozne a zacit trenovat, hledat nejlepsi nastaveni atd. Trati je tam malo a nerad bych se je naucil zpameti. Radeji nic netrenuju a vtrhnu do zavodu s napetim, jak to dopadne. V americe bez treningu nemam sanci, ale na tech ostatnich to neni tak zly |
|
Zaslal: st květen 17, 2006 10:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|