Právě je čt listopad 07, 2024 0:03
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: Chyby na strankach |
|
|
Vazeni,
pokud najdete na nasich strankach nebo v pluginu nejakou chybu, prosim smerujte ji sem. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
Předmět: Re: Chyby na strankach |
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Vazeni,
pokud najdete na nasich strankach nebo v pluginu nejakou chybu, prosim smerujte ji sem. |
Tak to je přesně vono, Vašku, počasí a chybná varianta tě nepustí dál, to se mi líbí, hraju si s tim teď a hledám slabinu |
|
_________________ Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: út červen 27, 2006 10:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
METRIK Petr napsal: |
KORAL Vaclav napsal: |
Vazeni,
Tak to je přesně vono, Vašku, počasí a chybná varianta tě nepustí dál, to se mi líbí, hraju si s tim teď a hledám slabinu |
Tak slabinu sem našel, dopoledne zakládám dva turnaje Simracingu a po vrácení a oprav se smazali názvy erzet a nahradili se automaticky originálními i přesto, že jsem je tam zadal znovu a znovu, bohužel je překvapení totam, třeba to půjde ještě nějak vychytat, jinak je to fajn, tohle tu chybělo.dikes |
|
_________________ Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: st červen 28, 2006 15:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
METRIK Petr napsal: |
Tak slabinu sem našel, dopoledne zakládám dva turnaje Simracingu a po vrácení a oprav se smazali názvy erzet a nahradili se automaticky originálními i přesto, že jsem je tam zadal znovu a znovu, bohužel je překvapení totam, třeba to půjde ještě nějak vychytat, jinak je to fajn, tohle tu chybělo.dikes |
Nojo, chybka se vloudi. Snad jsem to vychytal. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: st červen 28, 2006 16:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
|
|
Zdravim, ak by to nebol problem dala by sa opravit jedna vec?:
Ked vytvorim turnaj, dam tam superally 300sec a potom chcem niekedy v buducnosti turnaj upravit, tak sa tam zobrazi superally 60 sec. No a moze sa stat, ze niekedy nieco upravim, zabudnem navolit 300 sec. a ostane mi 60sec...A to by bol pruser napr. teraz pri Eger Rally.
Vdaka |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: so červenec 22, 2006 22:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
Předmět: |
|
|
Metrik napsal: |
Mam zase jednu věc, vlastně dvě.
Je turnaj založen http://rbr.onlinegames.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=6f0f6060c52e8c7cff1667e1fd2c97f7
1. ukládat replay - ano (přesto se nikomu neuložil)
2. volba pneumatik - ne, navolil jsem na každou erzetu jiné pneu a přesto v turnaji byli jen mokrá šotolina - tedy vlastně zůstali z první erzety po celý turnaj (samozřejmě byla zakázaná volba, tak jak sem navolil).
buď jsem něco udělal já blbě a nebo nevim |
K bodu 1: Podle mě je to tím, že je v názvu "/" - při použití takovéhoto znaku to replay prostě neuloží (myslím, že už se to tu říkalo). |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: ne červenec 23, 2006 12:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
a jo, to nevim, teď už jo. Snad pomlčka nevadí |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: ne červenec 23, 2006 12:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANASEK Robin
Založen: 21. 07. 2006 Příspěvky: 11 Bydliště: Velké Opatovice
|
|
|
Taky bych něco měl. Když spustím ve hře plugin, normálně se naloguji do turnaje, ale nejde mi spustit RZ, prostě nereaguje na enter. Jediné řešení, jak to rozchodit je vyjet s pluginu a v offline modu zapnout jakoukoli RZ, tu vypnout a poté spustit plugin, pak už to jede. Je to jenom drobnost, ale hlásit by se to asi mělo |
|
_________________ Vltavín-RBR-team team
My website |
Zaslal: po červenec 24, 2006 9:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Hm |
|
|
JANASEK Robin napsal: |
Taky bych něco měl. Když spustím ve hře plugin, normálně se naloguji do turnaje, ale nejde mi spustit RZ, prostě nereaguje na enter. Jediné řešení, jak to rozchodit je vyjet s pluginu a v offline modu zapnout jakoukoli RZ, tu vypnout a poté spustit plugin, pak už to jede. Je to jenom drobnost, ale hlásit by se to asi mělo |
Me to zase dela naopak, kdyz jedu nejdriv normalne mimo plugin a pak chci zajet neco v pluginu, tak me to nereaguje na enter pri vstupu do RZ. Musim vyskocit z RBR a pak uz to je ok. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: Hm |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Me to zase dela naopak, kdyz jedu nejdriv normalne mimo plugin a pak chci zajet neco v pluginu, tak me to nereaguje na enter pri vstupu do RZ. Musim vyskocit z RBR a pak uz to je ok. |
To zni jako znamej bug RBR "Nedavejte si Quick Rally pokud potom chcete jezdit v pluginu" - jedina sance je opravdu restartovat RBR. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: Re: Hm |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
JJ přeně. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po červenec 24, 2006 17:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Jak tak koukám, tak se readme u pluginu (úvodní obrazovka instalátoru) moc nečte. Je to opravdu způsobeno předchozí volbou rychlé rally. Mimo toho restartu RBR z toho jde vybruslit i bez opuštění turnaje - stačí vylézt z pluginu přes Esc,dát rychlou rally,odstartovat libovolnou rz,hned z ní zase vyskočit a jít do pluginu,a jste tam,kde jste byli před klávesou Esc s tím,ze by už měla jít rz spustit |
|
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 18:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANASEK Robin
Založen: 21. 07. 2006 Příspěvky: 11 Bydliště: Velké Opatovice
|
|
|
Mám problém...založil jsem s jedním kamarádem tým a teď bych chtěl přestoupit do jiného. problém je, že jsem manažer a nejde mi nijak tým zrušit...je tu nějaká jiná cesta? |
|
_________________ Vltavín-RBR-team team
My website |
Zaslal: st srpen 02, 2006 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADLEC Vladimir
|
|
|
Pokud vyuziju nove pekne funkce "Sledovat turnaj živě", tak ze u jezdcu zobrazuji skutecne nazvy RZ misto nazvu zadanych pri vytvareni turnaje. Napriklad v tomto turnaji pro RZ1 se misto "Super SS England" zobrazi "Rally School".
Pak mam jeste jednu otazku. V tomto turnaji nejsem uveden ani mezi odstoupivsimi, ani mezi temi co dojeli. Na konci RZ8 se mi ve hre ukazalo cervene "Getting results failed " (nebo neco podobneho, nezapamatoval jsem si to presne). Pak uz se mi nepodarilo pripojit na server (bylo to 1.8.) a tim padem jsem turnaj nedojel. Cekal bych, ze bych mel byt mezi odstoupenymi s hlaskou "Nenastoupil na RZ 9".
Pak mam jeste jednu drobnou chybku tykajici se turnajoveho pluginu 0.85, ale nemuzu tady na foru najit spravne misto na bugreport, nasmerujete me nekdo? |
|
|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|