Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Chceš nevšední turnaj?? |
ano, urcite jo |
|
44% |
[ 8 ] |
ani ne |
|
22% |
[ 4 ] |
nechci nic, jen studenou plzeskou 12, a baby u bazénu |
|
33% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
|
Autor |
Zpráva |
Metrik
|
Předmět: Metrikovy patálie |
|
|
Založil jsem nevšední oddechovku pro všechny, co se snaží být co nejlepší na jakémkoli povrchu s jakémkoliv nastavení a jakékole gumama. gumami? kole jaké??
No to je fuck, registrujte se na www.metrik.cz - forum k tomu určené, pokud budete chtít výsledek zanést do tabulek.
Navštěvujte stránky www.metrik.cz
Budu klást překážky, abych vyhrál. Jestli jste lepší, přihlašte se ve foru.
Nebudou žádné dodatkové body , ani strhávání za poháry, ale budou sviňárny v podobě změny povrchu a pneumatik, nastavení a tříd. Bude to nepravidelně a náhodně.
Sledujte a závoďte. |
Naposledy upravil Metrik dne čt červenec 20, 2006 6:05, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: st červenec 19, 2006 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: |
|
|
No to si samozrejme nemuzu nechat ujit A navic jsem uveden jako pomocny kontrolor tak vlastne ani nemuzu chybet. Takze se hlasim do party. |
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 0:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
Hrouda napsal: |
No to si samozrejme nemuzu nechat ujit A navic jsem uveden jako pomocny kontrolor tak vlastne ani nemuzu chybet. Takze se hlasim do party. |
Tak v to sem doufal, hoď registraci na forum u mě ( www.metrik.cz ) |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt červenec 20, 2006 6:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Jak moc je zavazne auto u prihlasky? Notabene, kdyz to mas na neurcite dlouhou dobu. Chtel bych zkuit i jiny auta, tak to budu muset dopredu hlasit, nebo je to jen takova formalita, a nebo je to udaj uplne na nic a muzu si jezdit s cim budu chtit |
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 8:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
Hrouda napsal: |
Jak moc je zavazne auto u prihlasky? Notabene, kdyz to mas na neurcite dlouhou dobu. Chtel bych zkuit i jiny auta, tak to budu muset dopredu hlasit, nebo je to jen takova formalita, a nebo je to udaj uplne na nic a muzu si jezdit s cim budu chtit |
Napiš jen s čím budeš tak nějak nejvíc v průměru jezdit, jen abych to dal do tabule pro srovnání, kdo s čím jel a jak mu to šlo, jinak není podmínka. |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt červenec 20, 2006 12:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
První turnaj měl bejt odjetej v S1600, nevim jak se vám podařilo odjet v WRC, ale odjeto má být v S1600. viz povolené modifikace. tak restartujem, šup,šup. |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: po červenec 24, 2006 19:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
No me to taky bez problemu nabidlo vsechny auta, ale jsa poctivec, zvolil jsem tu neoblibenou 1600. Se slikama a prednim nahonem mi trvalo pekelne dlouho se vubec rozjet a pak to opravdu byly neovladatelne sanky. Bohuzel jsi zvolil spatnou RZ, protoze asi na tretim kilometru to je do kopce a tam jsem skoncil. Nekolik minut jsem se snazil to nejakym zpusobem vyjet, az se mi z te namahy opet restartnul pocitac |
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
tam asi nevyjede nikdo, já se tam mordoval čtvrt hodiny a najížděl jinou stopu, a závějema a tak různě, navíc mě tam překáželi reportéři uvnitř zatáčky. sem zvědavej, kterej borec to vyjede |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: st červenec 26, 2006 7:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
Gratulace, jste všichni zatím první, za snahu jste dostali všichni jeden bod |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: út srpen 01, 2006 10:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Metrik napsal: |
Gratulace, jste všichni zatím první, za snahu jste dostali všichni jeden bod |
Na mezicase jsem byl prvni, nez jsme se se vsichni sjeli v doliku To je povzbudive a hned se mi lip nicnedela |
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 8:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
Předmět: 98 |
|
|
mam připravenou specialitu, dnes to na sobě odzkouším, jestli je to proveditelné a pak vyhlásím, nuda nebude |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: st srpen 02, 2006 9:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
Předmět: Metrikovy patálie 98 |
|
|
Je to tu !
Jeli jste někdy Mineshaft obráceně? ne? ja dneska poprvé. A vy pojedete taky.
úkol pro registrované:
1. Odstarujete a pojedete skoro do cíle, říkám skoro, protože;
2. za žlutou cedulí, těsně před tou zatáčkou dáte ručku, otočíte a pojedete zpět na start. ne až do červené - do cíle! To by se vám stopla časomíra a byl by konec závodu
3.pokračujete tedy zpět na start. tesně před stolkem pořadatelů na startu otočíte a pojedete do cíle. Opatrně, je to úzké na otáčení. Tolerance bude opět cedule za stolkem, takže nemusíte těsně ke stolku, ale jen za tu ceduli, jasné?
4.pojedete standartně do cíle až do konce, takže v podstatě pojedete třikrát trasu, z toho dvakrát normálka a jednou obrácenou.
Vtip je v tom, že zpět vám rozpis nikdo zpětně nenabídne a pojedete naslepo, já dnes třikrat zabloudil a vracel sem se. A až pojedete zase zpět od startu, rozpis taky nedostanete . Alespon mě to takhle udělalo. Předpokládám, že po dojetí do cíle se časomíra zastaví, já tam pro nehodu nedojel.
Všichni povinně uložit a odeslat replay, pro kontrolu. Johny třeba sfoukne video bloudících jezdců
Turnaj spustím zanedlouho, to jen aby všichni stačili zareagovat a dotázat se na nesrovnalosti.
Přátelé, hodně štěstí a pluginu zdar. Tato hra skrývá neomezené možnosti k blbnutí |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: st srpen 02, 2006 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: Metrikovy patálie 98 |
|
|
Ha tak to je vyzva. To zkusim bez jakekoli pripravy ci treninku hned naostro. To jezdili kluci na srazu. Jsem se mel asi divat. |
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
budu rád, když pojedou všichni bez treninku, alespon bude psina |
|
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: pá srpen 04, 2006 18:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NESVADBA Ales
|
|
|
Metrik napsal: |
budu rád, když pojedou všichni bez treninku, alespon bude psina |
Tak jsem to jel teda bez treninku a celkem dobre,az na ten treti prujezd kdy jsem prisel o brzdy to byl mazec.Ale jinak Metriku nevim kde chodis na takove napady,je to fakt super.Aleš |
|
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 21:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|