Právě je čt listopad 14, 2024 5:31
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdeny1
|
Předmět: ukladani hry |
|
|
cauky..............mam takovej problem................mozna je to banalita ale ja jsem prosste typ cloveka kterej se radeji dozvi info driv nez si to muze vyzkouset sam.................RBR je spickovej Rally simulator..........mozna nejlepsi co jsem kdy hral......................ale rozjel jsem si sezonu a samozrejme za jeden vecer jsem ji nestihl dohrat..............takze po prvni RZ prvniho rally jsem hru hned vypnul a kdyz jsem ji druhy den opet zapnul tak jsem zjistil ze se mi neulozila ..............v té rally skole se to automaticky ukladalo kdyz jsem dohral tu serii tech par zkousek...............ulozi se tedy sezona i zde sama napr. po odjeti jednoho rally..............nebo je chyba nekde jinde................napr. comp? dik za radu |
|
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 9:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
Předmět: |
|
|
ja si nejsem jistý jestli se to neukládá po 2rz když opustíš sezónu ale nevím to přesně to je už dávno co sem hrál sezónu. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: čt srpen 17, 2006 11:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Někdy se to ukládá samo, ale nevím už kdy.Ale když dojedeš RZ tak tam máš možnost uložit a tím se to ukládá.Snad. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt srpen 17, 2006 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jestli si dobře pamatuju, tak se ukládá automaticky a při startu se ti v podnabídkách sezona ptá na to zda chceš c sezoně pokračovat, nebo ji zrušit a začít novou. Ale taky si myslím, že je ukládaná po dvou RZ |
|
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdeny1
|
|
|
diky................po druhej RZ se to neuklada..............ale jak jste rikali po kazdej RZ mam moznost tu hru ulozit...........ja vul si toho nevsiml .............a nebo (to delam ja) si vzdycky ulozim profil v hlavni nabidce..................ale dik za radu |
|
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 12:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|