Právě je po leden 13, 2025 14:46
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARES Filip
|
Předmět: Nutně:pomoc |
|
|
Potřebuju poradit.Mám volant Logitech MOMO racing,a když zapnu hru,sešlápnu plyn na plno tak mi jakýkoliv auto jede na půl plynu.Ve vlastnostech mi ukazuje plynový pedál naplno,takže nevim čim by to mohlo být. |
|
_________________ Mares |
Zaslal: ne říjen 15, 2006 14:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: Nutně:pomoc |
|
|
MARES Filip napsal: |
Potřebuju poradit.Mám volant Logitech MOMO racing,a když zapnu hru,sešlápnu plyn na plno tak mi jakýkoliv auto jede na půl plynu.Ve vlastnostech mi ukazuje plynový pedál naplno,takže nevim čim by to mohlo být. |
Těžko radit ,já ho mám pár dní a žádnej problém ,ale možná zkusit novější ovladač a doplňky : MOMO racing FIX CENTR a MOMO Tweak. Já to tam dal hned a nemám problém. |
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 14:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARES Filip
|
Předmět: Re: Nutně:pomoc |
|
|
BITTNER Jan napsal: |
MARES Filip napsal: |
Těžko radit ,já ho mám pár dní a žádnej problém ,ale možná zkusit novější ovladač a doplňky : MOMO racing FIX CENTR a MOMO Tweak. Já to tam dal hned a nemám problém. |
a to si je někde stáhul? |
|
_________________ Mares |
Zaslal: ne říjen 15, 2006 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
a nemáš náhodou zapnutý combined pedals? mrkni do nastavení a tam jak máš nastaveno plyn a brzdu by měl být každej pedál zvlášť. combined pedals by mělo být na zrychlení a brzdy, nebo nikde, to je vcewlku jedno, pak to můžeš mít taky v profilu ovladače volantu, mrkni tam abys neměl nastaveno combined pedals. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne říjen 15, 2006 16:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
Předmět: DFP |
|
|
zdarec všichni, mám takový VELKÝ problém. koupil jsem si Logitech DFP a nejde mi zklibrovat. mam ovladače a nepořád nic. pls poradte někdo |
|
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 17:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
nejde zkalibrovat? jako jak. Logitech jde vždycky zkalibrovat, jen to trochu víc specifikuj, co ti nejde? Hlavně si nejdřív stáhni nebo nainstaluj Logitech profiler. To je základ. Pak dyž si tam vytvoříš profil a přes něj hru spustíš, tak vjeď do nastavení a najít zařízení, pak ve složce FF dej zkusit FF a podle pokynů vycentruj volant. Pokud-li ho máš správně nainstalovanej, tak tohl vyřeší soft. chyby. Zatim každýmu, komu sem tohle radil, nebo komu sem to ze známejch dělal, to funguje. Teda nevim jak je na tom momentálně Honza Bitner Pokud by to furt nešlo, tak to popiš drobet přesněji co ti nejde a já se pokusim najít nějaký možnosti jak to vyladit. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá říjen 20, 2006 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|