Právě je po duben 21, 2025 20:49
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BARTA Roman

|
Předmět: |
|
|
Wally napsal: |
Na poskytnutí zdrojáku nebo úpravu RBRDLL nám autor ukázal dlouhý nos, takže tam, kde nepůjde udělat rozumný rozpis, dodělá se v editoru, který bude snad někdy umět všechny hlášky (rozuměj až to udělám ) |
Wally, takže i hláška "vysrat se na to tady" ??  |
|
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MIKL Tomas

|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Wally napsal: |
Na poskytnutí zdrojáku nebo úpravu RBRDLL nám autor ukázal dlouhý nos, takže tam, kde nepůjde udělat rozumný rozpis, dodělá se v editoru, který bude snad někdy umět všechny hlášky (rozuměj až to udělám ) |
Wally, takže i hláška "vysrat se na to tady" ??  |
No to bude taky potřeba, ale to + a - je ještě více zapotřebí. Kdybych do toho exáče viděl, takl bych to zkusil překopat, ale prd  |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út červenec 11, 2006 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
Kdo to vlastně tvořil ??? Rueda ? - ten že by dělal dlouhý nos ? |
|
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MIKL Tomas

|
|
|
Kdo to vlastně tvořil ??? Rueda ? - ten že by dělal dlouhý nos ? |
V readme jsou tihle
RBRdll includes code from:
- APIHijack DLL by Matt Pietrek/Wade Brainerd/Wei Junping
- DXDLL by Kegetys/Feersum Endjinn
- AVI utilities by Lucian Wischik
tak pokud na ně máš kontakt trošku je podusit by nebylo špatný  |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út červenec 11, 2006 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
Tak ty neznám, bohužel.
Ale mrkněte na naše stránky s tvorbou a hupněte do sekce s rally Příbram - tam pěkně skok do novinek a v galerii uvidíte, jak nádherně vypadá mapování obzoru a vůbec jak probíhá přidávání objektů do příbramské rz.
Jo a pokud nic, tak dejte obnovit !! Já teda musel. |
|
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Tak ty neznám, bohužel.
Ale mrkněte na naše stránky s tvorbou a hupněte do sekce s rally Příbram - tam pěkně skok do novinek a v galerii uvidíte, jak nádherně vypadá mapování obzoru a vůbec jak probíhá přidávání objektů do příbramské rz.
Ty vole Romeo to je neskutecny!!!! To jsou snad nejhezci shoty co jsem kdy z PC her videl. Ani se to nemusi hybat. Strasna poklona!!!
UFF |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: út červenec 11, 2006 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SKALA Jan

Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Tak ty neznám, bohužel.
goooooood!! Tyjo... To vypada skoro jak u me za barakem  |
|
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Tak ty neznám, bohužel.
Ty vole Romeo to je neskutecny!!!! To jsou snad nejhezci shoty co jsem kdy z PC her videl. Ani se to nemusi hybat. Strasna poklona!!!
UFF |
Příbram = Vašek Šourek
Jsou to klucí šikovný - tuším i Z. Květoň na tom maká. |
|
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Koukam na tu Pribram a nemuzu oci odtrhnout, fantazie!!!  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st červenec 12, 2006 17:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TYMA Petr
|
|
|
Kdo budete chtít poznat více asfaltovou Francii, nenechte si dnes ujít 17. etapu Tour de France (live ZDF, Eurosport ...), kde poslední vrchařská prémie (označená jako High Category) je výšlap na Col de Joux Plane (1691m n.m., 11,7km při průměrném stoupání 8,5%) a následný sjezd do cíle etapy.
http://www.letour.com/2006/TDF/LIVE/us/1700/dprofil.html
[/b] |
|
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 9:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHRASTINA Pavel

|
|
|
TYMA Petr napsal: |
Kdo budete chtít poznat více asfaltovou Francii, nenechte si dnes ujít 17. etapu Tour de France (live ZDF, Eurosport ...), kde poslední vrchařská prémie (označená jako High Category) je výšlap na Col de Joux Plane (1691m n.m., 11,7km při průměrném stoupání 8,5%) a následný sjezd do cíle etapy.
http://www.letour.com/2006/TDF/LIVE/us/1700/dprofil.html
[/b] |
Sledoval jsem a nelituju.Landis s jedním 100% fungujícím kyčlem je frajer. Poslední vrchol Joux Plane byl sice hezký ale ten "náš" to nepřipomínalo ani omylem  |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt červenec 20, 2006 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Taky jsem se na ten posledni vrchol dival.A ty cyklisty nechapu,jak muzou do takoveho krpalu jako krajina francii urcite pripomina,ale z Joux plane tam bylo nahore asi tak jedine to jezero,vesnice nikde a mel jsem pocit,ze to jezdime opacne nez to jeli oni. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: čt červenec 20, 2006 21:58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
HONZALEK Vratislav napsal: |
Taky jsem se na ten posledni vrchol dival.A ty cyklisty nechapu,jak muzou do takoveho krpalu jako krajina francii urcite pripomina,ale z Joux plane tam bylo nahore asi tak jedine to jezero,vesnice nikde a mel jsem pocit,ze to jezdime opacne nez to jeli oni. |
To mě jen přidělává vrásky na čele - buď to se na to v tehdejším Warthogu vybodli, nebo to RBR nesnese - myslím více objektů. A pak budu brečet  |
|
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NEMEC Michal

|
|
|
Me stacilo jak jsem videl svodidla z kulu a vedel jsem ze je to stejne jak v RBR  |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: čt červenec 20, 2006 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHRASTINA Pavel

|
|
|
To mě jen přidělává vrásky na čele - buď to se na to v tehdejším Warthogu vybodli, nebo to RBR nesnese - myslím více objektů. A pak budu brečet  |
Romane, můžu tě uklidnit, Warthog se na to určitě vykašlal. Oni to neumí tak "pintlich" jak říkáš, jako ty.  |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá červenec 21, 2006 11:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|