Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKL Tomas
|
Předmět: |
|
|
NOVY Karel napsal: |
KORAL Vaclav napsal: |
Nevim jak to je, ale kazdopadne jsme si pak dali s dufsem testik klasicky pres internet (bez hamachi) a fungovalo to zcela perfektne. Takze priste asi nechame pokusy stranou a pojedem pres Internet. Tech co nemaji koupeno je mi lito, ale nemam naladu s tim moc viklat
Dalsi seanci planujeme na ctvrtek od 20:00, pravdepodobne Monza. |
Jesti dobře rozumím tak ve hře multiplayer - internet a v seznamu se najdem? Tak jdu do toho. Včera jsem tam čekal a čekal a čekal ...... a nic |
Protože jsme to jeli přes hamachi a LAN a né přes internet
Ale zítra to už bude přes net a najdeš nás v turnajích |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: st červenec 26, 2006 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
dělalo mi to taky. Musíš dávat pozor při registraci. Zápis má dost opožděnou odezvu na klávesy, takže psát p o m a l u a to samý pak při přihlašování. Zaregistruj se znovu a půjde to. Alespoň mě to takhle jede |
Tak nevím proč ,ale problém je v přihlášení do simulation ,pokud se přihlašuji do semi -pro tak to jde normálka. (pokud má někdo radu tak poudejte)
Ted jsem založil testik na Monaco tak pokud někdo chce tak se přidejte. |
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 20:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
KORAL Vaclav napsal: |
Nevim jak to je, ale kazdopadne jsme si pak dali s dufsem testik klasicky pres internet (bez hamachi) a fungovalo to zcela perfektne. Takze priste asi nechame pokusy stranou a pojedem pres Internet. Tech co nemaji koupeno je mi lito, ale nemam naladu s tim moc viklat
Dalsi seanci planujeme na ctvrtek od 20:00, pravdepodobne Monza. |
Jesti dobře rozumím tak ve hře multiplayer - internet a v seznamu se najdem? Tak jdu do toho. Včera jsem tam čekal a čekal a čekal ...... a nic |
Protože jsme to jeli přes hamachi a LAN a né přes internet
Ale zítra to už bude přes net a najdeš nás v turnajích |
ok doufám že na trati nebudu moc překážet |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 21:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
|
|
dělalo mi to taky. Musíš dávat pozor při registraci. Zápis má dost opožděnou odezvu na klávesy, takže psát p o m a l u a to samý pak při přihlašování. Zaregistruj se znovu a půjde to. Alespoň mě to takhle jede |
Kazdopadne si do hesla nedaj cisla, to ti iba skomplikuje prihlasenie a samozrejme pozor na y/z! |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: st červenec 26, 2006 22:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
ok doufám že na trati nebudu moc překážet |
tak toho se neboj více je těch, kteří jsou rádi když vidí další kolo, bez toho aby byli mimo trat´ |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: st červenec 26, 2006 22:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Nevíte někdo proč mě nejde přihlásit v simulation do online ?? |
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 23:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Protoze zase sedis na kapote. |
Zkoušel jsem to ikdyž jsem neseděl na kapotě ,to asi nemá vliv na špatná jméno nebo heslo. Je divný že do semi - pro to jde bez problému ??
Jsem zmaten.
A mám ještě dotaz : v budíkách MOTEC nejde přehodit ohřátí gum ,brzd atd. nevíte čímto ????(na palubce to jde normálka)
Až budete večer zakládat ,tak dejte prosím semi - pro. Díkes |
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 11:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
MICHAL Martin napsal: |
Protoze zase sedis na kapote. |
Zkoušel jsem to ikdyž jsem neseděl na kapotě ,to asi nemá vliv na špatná jméno nebo heslo. Je divný že do semi - pro to jde bez problému ??
Jsem zmaten.
A mám ještě dotaz : v budíkách MOTEC nejde přehodit ohřátí gum ,brzd atd. nevíte čímto ????(na palubce to jde normálka)
Až budete večer zakládat ,tak dejte prosím semi - pro. Díkes |
1. Data o gumach se do grafu v MoTeC Interpretoru bohuzel neposilaji
2. Prohrabal jsem forum o GTR a nasel tohle:
First, make sure you're in the same mode as you registered. This might seem a strange thing to say, but for some reason registering GTR in one mode (sim for example) doesn't mean you're registered in the other two modes. If thats all ok, then just reregister a different name AND password. It should work ok then.
Ve zkratce, rika se tam ze kdyz se zaregistrujes v semi-pro, nemusi to nutne znamenat ze jsi zaregistrovany i v ostatnich modech
Rada je, ze se mas znova zaregistrovat v simulaci pod jinym jmenem/heslem, pak by to melo zacit fachat. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 12:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TYMA Petr
|
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Takže ve 20:00 budu čekat na internetu . Pojede se Monza a jaká třída, nebo je jedno jaký auto zvolím? Kdysi jsem jezdil BMW M3, ale to je doinstalovávaný, aby to nedělalo neplechu Ale už se těším čau večer |
|
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Takže ve 20:00 budu čekat na internetu . Pojede se Monza a jaká třída, nebo je jedno jaký auto zvolím? Kdysi jsem jezdil BMW M3, ale to je doinstalovávaný, aby to nedělalo neplechu Ale už se těším čau večer |
Já mám bavora taky i trochu nastavenýho a čekam ,jezdil jsem dneska s němcema a bavor šel normálka ,ale do dvou turnajů jsem se nedostal tak to snad půjde. |
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 18:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Já mám bavora taky i trochu nastavenýho a čekam ,jezdil jsem dneska s němcema a bavor šel normálka ,ale do dvou turnajů jsem se nedostal tak to snad půjde. |
uz se muzete hlasit ke me do turnaje |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 19:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
tak bohužel opět nic. Nejprve problém s připojením, potom hláška nekompaktibilní hra??? (měl jsem verzi 1.5.0.0) po reistalaci patshe a opětovném přihlášení už se jela kvalifikace snad příště, ale fakt mě to s... |
|
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 20:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAJBAN Jan
|
|
|
Tak dikes za preteky, ale nabuduce by som privital aj nejake Nka, lebo som tam vypadal jak safety car |
|
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|