Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SpeedyS4
|
Předmět: Jak hrát online hru s Váma?? |
|
|
Stahnul jsme si ruzne pluginy atd ale nikde nevidim online hru a uz vubec ne zadny server, poradite mi prosim? |
|
_________________ Audi S4 Quattro - 195kw/400Nm - jen to chce opatrně, protože v reálu nejde restart jako v RBR |
Zaslal: so listopad 04, 2006 13:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
Předmět: Re: Jak hrát online hru s Váma?? |
|
|
Speedy t.c.t. napsal: |
Stahnul jsme si ruzne pluginy atd ale nikde nevidim online hru a uz vubec ne zadny server, poradite mi prosim? |
To muže bejt hodne veci. Nainstaloval sis plugin? Popr. Nastaveni/Plugins/RBR Turnaj (nebo tak nejak, ja uz tam skacu tak rychle ze to nectu ) |
|
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
do online hry se leze z úvodní obrazovky "nastavení - plugins - rbr turnaj - online turnaje" no a dál už jen vybíráš co chceš jet. Někde ti to může napsat hlášku, že namáš správnou fyziku, případně vhodné auto, ale to je jiná kapitola. Odpovědi najdeš na foru, nebo na úvodní stránce tohohle serveru pod linkem "jak začít" |
|
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 14:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SpeedyS4
|
|
|
tak se online prihlasim ale pise mi to at pouziju originalni fyziku z patche 1.02 a nebo nejakeou pro danou turnaj...nevim co mam nahrat, ayb mi slo vsechno kam kliknu? |
|
_________________ Audi S4 Quattro - 195kw/400Nm - jen to chce opatrně, protože v reálu nejde restart jako v RBR |
Zaslal: so listopad 04, 2006 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
To je to co jsem ti psal výše. Nemáš nainstalovanou správnou fyziku pro auto, se kterým chceš jet. Při instalaci auta musíš dodržet vše - model i fyziku - jinak to nefunguje
PS ... ani to, že nemáš češtinu není konečné, vše se dá napravit, když pochopíš jak , hledej na tomto foru (českej rozpis hledej pod "pacenotes") |
|
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SpeedyS4
|
|
|
hru jsem si stahnul primo ceskou verzi, i kdyz uz neni bohuzel originalni, ale originalku tu mam ale pouze od top cd.
auta mam klasicke standartni tak proc ty fyziky nejsou, nic jsem nemenil |
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
fyziky ti nejdou, protože pro plugin jsou jiné. Tak jak šel vývoj, vyvýjely se i fyziky zkus si nainstalovat nějaké nové auto odsud
http://www.rbrmcr.com/?p=download
a nainstalovat ho včetně fyziky, nebo nainstalovat fyziku odsud http://rbrczech.rbrmcr.com/index.php?act=download&cat=15
pro auto, třídu, kterou jezdíš, nebo ten "originál 1.02
PS a máš všechna auta a tratě "přístupná"? Buď se k nim musíš prohrát, nebo je odemknout prográmkem "unlock" |
|
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 19:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|