Právě je út listopad 12, 2024 17:21
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro pasivy pro prvních 10 ve WRC? |
Ano |
|
33% |
[ 22 ] |
Ne |
|
66% |
[ 43 ] |
|
Celkem hlasů : 65 |
|
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: |
|
|
Pavle klíííd jestli si nepostřehl tak sem to pravidlo zrušil
Honza to psal už výše |
|
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 14:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
Tak k tomuto už není co říct...někoho tak sebestředného jak jsi ty, jsem ještě nepotkal. Vyrob si pravidla na míru a jezdi třeba ve všech kategoriích. Přeju ti hojnou účast. A víc už tu nebudu otravovat, forum na to vlastně není.. |
aha, takže podle příspěvku si píši pravidla pro sebe ... no jo už je to tady (i když vůbec netuším jestli bude čas na nějaké ježdění)
to je fakt super názor .
Opravdu je vidět že nic není dost dobrý ať se člověk snaží sebevíc |
|
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 14:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
No některé zde čtené dialogy a potažmo i "trialogy" by se hodily možná tak sem http://poohandfriends.wz.cz/ ne ? |
|
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
A co to pravidlo o názvech týmu. Nad tím se taky ještě zamysli, je to totiž úplnej nesmysl - takový pravidlo neexistuje nikde v ničem, takže vůbec nevím jak tě mohlo něco takového napadnout.
Navíc každý se asi bude radši honit s týmem Subaru WRT, než s nějakým TRW urabuS. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: so listopad 25, 2006 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Mirek Olsa: Diky za zruseni pravidla o pasivech.
Martin Kozisek: Martine, prosim, kdyz se konecne povedlo zmenit zasadni problem s nerovnymi podminkami. Nerozdmychavej dalsi problemy. Toho, o cem by se dalo dal dohadovat je dost, ale uz to je ve vsech pripadech stejne pro vsechny startujici. Je smutne, ze jste se museli prejmenovat, ale na Vasich moznostech ukazat to vsem na trati se tim nastesti nic nezmenilo. Zkus to, prosim, nejak zkousnout |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so listopad 25, 2006 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Přemýšlím, jestli tato komunita RBR (myslím povšechně) je připravena na tak "přísně daný" závod jako MČR2 bude.
Za sebe můžu říct, že sem. Pravidla jsou od toho aby se uznala nebo ne. Určování pravidel asi nebude demokracie. nebo snad Ústavu ČR jsme odhlasovali všichni ? Ne to už je moc
Přemýšlejte kvůli čemu tady všichni píšete, že nepojedete ? Jsou v tom ty prachy ? Nebo já to nechápu - na jednu stranu píšete, že to je jen hra a na druhou, když je možnost zkusit něco většího, tak na tom hledáte špatný věci. Neříkám, že se vším souhlasím, ale pro mě většina pravidel je OK |
Naposledy upravil BARTA Roman dne ne listopad 26, 2006 9:57, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Roman: Myslim, ze se tu lidem zcela po pravu nelibilo to, ze uz pred startem nemeli vsichni rovne podminky. S jakymikoli dalsimi pravidly takovy problem nebyl a opravdu slo rict bud ano nebo ne.
Je fajn udelat prisny turnaj. Ano beru. Ale k cemu je super dokonala organizace a kontrola v turnaji, kteremu ale hrozi ze zajem o nej bude minimalni? Porad je to jenom hra a nema smysl z ni delat cokoli jineho. A pokladam za nestastne trvat na pravidlech, ktera se nelibi drtive vetsine tymu. Pripadny ustup prece nijak nesnizuje kvality ani autoritu poradatele.
Asi jsem idealista, ale nemyslim si, ze by diskuze mohla cemukoli skodit. Spise naopak. Diky diskuzi lze prece udelat turnaj atraktivnejsi. O co jineho preci jde? Zruseni pravidla o pasivnich diferencialech prece nijak nesnizuje kvalitu MCR.
Proto jsem velmi rad, ze tohle kontroverzni pravidlo bylo zruseno, i pres to, ze me osobne se netykalo. A i kdyz vim, ze lide, kterych se tykalo, me porazi i s traktorem, tak mam lepsi pocit ze zavodeni, kdyz jim zadne klacky pod nohy hazet nebudu. Chapes?
Jsem rad, ze se vse s timto pravidlem vyresilo. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so listopad 25, 2006 15:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jj souhlasím s pyrosem. Buď chci jet (a to já JO) a přizpůsobím se požadavkům pořadatele, který přípravě věnuje nemálo času, Nebo si najdu jiný turnaj, který je stavěn dle mých představ. Když mi ani jedno nevyhovuje, tak vytvořím vlastní Cup a za chvíli poznám, že na to nemám... a vrátím se na začátek.
PS nerad bych se dožil toho, že se přestane jezdit jen proto, že se všichni budou jen a jen hádat, každej bude mít svojí pravdu a nikdo se nebude chtít přizpůsobit |
|
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 15:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
kdy bude start prvniho podniku?? |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 2:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Mirek Olša: Díky za rozumné rozhodnutí
Co se názvů týče, je mě to jedno. Klidně bych jezdil i s originálními názvy. Aspoň bude jezdec vědět, co ho čeká a podle toho nastavit auto. V reálu jezdci taky nejedou naslepo. Ví jeké RZ je v sekci čekají. |
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 11:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
To Šenk : no tak to mám jinej názor ,v realu tu trat vidí poprvé den předem .U nás ty tratě máme nalítaný dokola - zůstal bych u maskovaných názvů ,ale přiklonil bych se k českým názvům. |
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 13:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
To Šenk : no tak to mám jinej názor ,v realu tu trat vidí poprvé den předem .U nás ty tratě máme nalítaný dokola - zůstal bych u maskovaných názvů ,ale přiklonil bych se k českým názvům. |
JSEM PRO... |
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Tohle téma jsem založil a rozpoutal debatu tak bych si dovolil tohle téma ukončit.
Všichni jsme si přečetli jak to vlastně je a kdo má a nemá pravdu, názorů tu bylo strašně moc a každý věděl jak je to správně, ale v podstatě šlo o to, že jeden člověk vymyslel pravidlo a druhý s ním nesouhlasil a místo odpovědi jsme se tady hádali všichni. Je dobře, že se vše vyřešilo, ale pro příště je jasné, zásadní rozhodnutí dělat po konzultaci s Těmi kterých se to týká a nebo dát hlasovat, diskutovat atd!!!
A hlavně! Udělal jsem si nový obrázek o lidech s kterými se tady denodenně potkávám...a Vy o mně....
Všichni tu jezdíme pro radost..... |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po listopad 27, 2006 19:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
A ač se ti to Tome líbí nebo ne, nedá mi to něco si přisadit a platí to zejména pro Pavla Chrastinu a vůbec to nebude pěkné co sem napíšu
Podotýkám, že se fórum jmenuje hlasování o aktivních a pasivních diferenciálech a NE o pasivních pro prvních deset.
Vypadá to, že jsou tady někteří lidi kam vítr tam plášť. Mně by opravdu velice zajímalo, co vás všechny najednou vedlo k tomu, že jste tuto debatu založili a takto plamenně debatovali 8 dlouhých stran ?????
Když se asi před dvěma týdny rozproudila debata na téma "Ustanovení MČR", tak se všichni chytli pravidla pěti v týmech. Já jsem jediný poukázal na chybu v nastavení. Začalo to ve fóru "Připomínky k MČR". Během pár stránek jsem byl jistými lidmi odkázán do patřičných věcí, doslova zjebán za drobné a logické připomínky, s tím, že mám respektovat tyto podmínky a nechat Mirka aby to nastavil sám.
A titíž lidé se tady na DLOUHÝCH 8 stran hádají proti těmto nastavením a to troufám si říct bez rozebrání skutečností, zkoušení ve hře atd.
Ač toto není v názvu fóra přímo, tak jsem proti omezení prvních 10 jezdců. Nicméně nejsem obecně proti tzv. pasivním diferenciálům v MČR. Zejména u skupiny N4 se již toto používá nyní a nikdo proti tomu neprotestuje. A výsledky Nkařů v EURU jsou velmi dobré, často ve špičce WRC. To by mě zajímalo co by k tomu Chrást řekl. Tzv. pasivní diferenciály by se měly použít pouze u nových aut - Subaru 06 a dále Focus 06, Citroen C4.
Další příspěvky viz SOUČÁSTKY
K dispozici jsem na ICQ 313 125 206 a mailu j.pancocha@tiscali.cz |
|
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 22:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Jaroušku, prosím tě neplantej sem enka a euro, to je nebe a dudy, tam jsou podmínky rovné a o tu rovnost mi celou dobu šlo A jestli chceš setup na enko tak dej mail (na icq s tebou debatit opravdu nemíním) a já ti ho pošlu, nemusíš tak oklikou |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po listopad 27, 2006 23:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|