Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
Mirku je pravda, že defaulty jsou hodně kvalitní, ale neměnil bych je. Ten kdo bude chtít si s nima stejně pohraje a nastaví je podle sebe. Každej styl jízdy vyžaduje přece něco jinýho. |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 14:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
to Mirek
No byl to jen návrh ,souhlasím s tvým názorem ,ale zase musíš poslouchat jak i lidi stěžují ,že jsi setup udělal příliš dobrej.
Sem skoro zmatenej co vlastně chtějí. |
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JUNGER Tom
|
|
|
Rozhodně nechci, aby se kvůli mě měnili default setapy. Jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor na celou věc.
to Karel: s nastavením jsem si pohrál, ale stejně mě to nijak zvlášť nezrychlilo. Např. na Noikru mám mezi defaultem a mým nastavením rozdíl řádově do tří vteřin. A to je na tak dlouhé RZtě hodně málo.
to Honza: no radši už příště budu mlčet |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 14:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Jen piš svůj názor ,od toho je todle téma ,ale vetšinou se lidi stěžujou že default je špatnej a ty jsi byl první kterej si stěžoval na dobrej. |
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 14:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JUNGER Tom
|
|
|
Honzo když si přečteš všechny moje příspěvky, tak jsem nikde nenapsal, že si ztěžuji na to, že default je dobrý. Pouze jsem napsal, že je podle mě nereálný a z RBR dělá arkádu. A to je rozdíl!!! |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 15:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
No když poudáš že dělá z RBR arkádu tak je to stížnost nebo ne ?? |
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 15:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JUNGER Tom
|
|
|
Svůj názor na celou věc jsem napsal a tato další debata myslím už stejně nic nového nepřinese a hlavně nic nevyřeší. Když jsem to sem napsal, tak jsem musel počítat s tím, že moc velký úspěch mít nebudu a také se to potvrdilo. Ale i tak jsem spokojený, že se tu něco dělo. Nemohl jsem čekat, že se něco kvůli mě změní a ani by to nebylo fér. Měl jsem jen potřebu tu napsat svůj osobní názor. Tečka. |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 16:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Tome já ani nemyslel, že pohráním si se setupem nějak extrémně zrychlím, spíš, že mi setup usnadní mojí rozevlátou jízdu a promine občasné chyby . Jinak je samozřejmě dobrý každý názor, který nebude jen něco vyžadovat a tvrdit, že vše mimo je špatný. A o tom tvůj příspěvek rozhodně něbyl |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
No, dle mého defaulty nedělaji ze hry arkádu, arkáda to byla podle mne na default před tim, protože pokud si si neudělal nastavení, tak to auto nebylo zrovna nijak reálně ovladatelné, si zkus rozíl mezi dnešním a minulím defaultem. Já osobně si myslím že fyziky jsou velice povedené a auto reaguje na volant tak jak má, a ne, že když zatočim, tak se mi zdá že auto chce jet pořád rovně. Každej na to má samozřejmně jinej názor, jen bych neřekl, že momentální default dělá ze hry arkádu, každej si to auto může nastavit a doladit podle svého, v tom nic nikomu nebrání, jen je usnadněná práce pro nováčky a lidi, kteří motorům tolik nerozumí, jako třeba mně. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 17:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Naprosto souhlasím s Václavem........hlavně to usnadňuje závodění pro nováčky, srovnají se časy závodníků a o to v této hře přece jde......bojovat o sekundy a ne aby mezi prvními 5 jezdci byli 1min. rozdíly. A pak podle mého názoru víc jak 70% lidí nebaví trávit ......více času....... nad hledáním ideálního nastavení, než čas, kt. mohou závodit. |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Tomu ladění setupu by pomohlo mít možnost neustále se jedním dvěma kliky dostat do nastavení a zpět dohry . Současný systém je celkem složitej a zdlouhavej. |
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
Předmět: Krystyn Miroslav |
|
|
K fyzikám musím říct, že bych je ponechal i když mám odzkoušenou jenom Fiestu, mám na vlastní kůži vyzkoušeno, že na default nic nezajedu, musím dělat setup úplně jinak. Ale to je otázka stylu jízdy.
Každopádně Mirku, je hodně zajímavá myšlenka se změnou nastavování auta ve hře on-line. Tzn. možnost hrabat v servisu do setupu. To by bylo hodně super a nakonec i přiblížení realitě o kterou tady jde taky, ne? Je to softwarově možné?
Díky Mira Zlín.[/u] |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Podle mně bylo RBR vždy o tom, že si to musíš sám vyzkoušet a ladit, nastavovat, jezdit, testovat různé hodnoty a pak z toho udělat setup.
Samo originál standart má fungovat dobře, tomu u všech možných fyzik nebylo a začínají jezdec si moc jízdu neužil, ale proto jezdil a jezdil až přišel na vše a ruku na srdce všichni co tu jezdíme, to jezdíme proto, že nás baví rally!!! Jen tak doma nezapneš RBR návštěvě a at´si zajezdí, jak to bylo v CMR a tak mi to přijde ted sedneš a jedeš a ono vše funguje a podle mně to funguje až moc! Už v tom není to, že to naladíš a hraješ si s setupem!
Jízdu s dvojkolkou mám jen víkendovou, ale vyzkoušel jsem a tak sem píši svůj názor |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po listopad 27, 2006 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
Mno podle mně je to přesně vo tom.... Mě prstě taky baví heldat nastavení a hrát si s tím ikdyž na to není čas atd... prostě taky bych byl pro kdby ty defaulty nebyly až tak dobrý... Toť můj názor. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: po listopad 27, 2006 21:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Např. český rekord na Cote je 2:38 s Fiesta S1600 a já ho ted dal s Fabii KitCar za 2:45 na první pokus!!! Není to moc? |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út listopad 28, 2006 16:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|