Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hrouda

|
Předmět: |
|
|
Martasu. Me taky bavi jezdit poharove zavody nez jen jednotlive kousky. No a s tim autem teda asi bude rozhodnuto. Aby auto nezahalelo a vzhledem k strednimu poskozeni, kde nehrozi vazne poskozeni, s ni pojedu. Alespon uvidim, jestli jsi opravdu v RBR-CUPu tak dobry, nebo to dela skvele pripravene auto a dobre zazemi Musel jsi to nejak extra nastavovat, nebo se da jezdit s defaultem? |
|
|
Zaslal: út leden 16, 2007 11:46 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Hrouda: Ja jedu s babickou Octavii, me predjedes urcite  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út leden 16, 2007 11:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
Cha, jenze ty jezdis jinou ligu. Na tebe koukam vzdy jen zezadu. No uvidime jak mi to pujde s Brudakovym autem, nerad bych se honil s enkama a nedejbuh s sestnactkama. Ale vzhledem k mensimu poskozeni si asi dam povzbuzujiciho panacka, abych ztratil zabrany a to uvidite ty kotrmelce  |
|
|
Zaslal: út leden 16, 2007 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Podrobne plany nastavení ti pošlu na email Na default nejsem schopnej odjet prakticky nic. Ted mi poslal nastavení na 307 sám velmistr Mihaly Nyilas a jezdí se mi s ním opravdu zkvěle. Tarmac mam tedy samozdřejmě svůj ten chtěl po mě na oplátku zase on což mi polichotilo  |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út leden 16, 2007 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Hrouda: Jenze ja s WRC jezdim stejne rychle jako s Nkem Takze s Nkem docela rychle a s WRC hodne pomalu... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út leden 16, 2007 12:33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
No uvidime. Ja mam s Montekem spatny skusenosti. Vsichni me porad pojizdite, kde to jde No uvidime, jedu pred timto CUPem na tydeni soustredeni do alp, snad se to nejak pozitivne projevi  |
|
|
Zaslal: út leden 16, 2007 12:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Podrobne plany nastavení ti pošlu na email Na default nejsem schopnej odjet prakticky nic. Ted mi poslal nastavení na 307 sám velmistr Mihaly Nyilas a jezdí se mi s ním opravdu zkvěle. Tarmac mam tedy samozdřejmě svůj ten chtěl po mě na oplátku zase on což mi polichotilo  |
A nemohli byste mne to nastaveni taky zapujcit??? (prosim prosim ) Ja teda ted posledni dobou nemam moc cas, ale blizi se pololeti, tak to pak snad bude lepsi. Ted jsem rad, kdyz si stihnu projet tri RZ v singlu. |
|
|
Zaslal: út leden 16, 2007 15:13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
No to urcite. Ted je tam pres dvacet WRC a mym planem je dojet obcas v prvni desitce a nekdy ziskat i nejaky bod. Tebe tam fakt nepotrebuju  |
|
|
Zaslal: út leden 16, 2007 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
Ani kdyz slibim ze se toho turnaje (poharu) nezucastnim a pokud ano, tak v jine tride nez WRC??? No taaak Budu hodny  |
|
|
Zaslal: út leden 16, 2007 19:05 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
Klidne turnaj jed, kdyz budes dojizdet za mnou. Alespon tam bude vetsi tlacenice.
A kdyz budes hodny a budes se pekne ucit, tak Ti jezisek k vanocum prinese i nejaky setup  |
|
|
Zaslal: st leden 17, 2007 0:09 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
|
K té uzávěrce přihlášek, na rally Safari se můžete registrovat do neděle 11.2. tak do + - 19:00 abych vám eště stihl poslat heslo, ale moc nedoporučuju to nechávat na poslední chvíli
Tak mě napadlo že bychom mohli jezdit IRC od středy do neděle, místo od čtvrtku do neděle. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: st leden 17, 2007 5:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOVOTNY Milos

|
Předmět: Superspeciálka |
|
|
Tak kde je ta Superspesiálka od 16.1.07 - 20.1.07 pro účastníky IRC RBR CUPu ??? |
|
_________________ MIO
NOVOTNY Milos
Rallye A - Team Lanov
ŠKODA Fabia WRC 2006 |
Zaslal: st leden 17, 2007 13:01 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
|
Moje dlouholeté heslo na ICQ mi nějakým záhadným způsobem přestalo fungovat , doufám že se mi to nějak podaří rozjet, zatím mám nové icq 438033449 Chtel bych poprosit týmové kolegy aby mě kontaktovali.
NOVOTNY Milos Zkus se podívat eště jednou, je to vytvořeno už asi 5dní (najdeš to v lehké obtížnosti)  |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: st leden 17, 2007 15:12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
To ICQ heslo uz nerozjedes;-).Lidi jsou s prominutim ku.vy a i mimo bratrovy sebrali heslo pak ho predelaly a vesele se prihlasovaly dal, kdyz jsem jim zacal nadavat tak se prestaly prihlasovat. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st leden 17, 2007 17:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
Návrat nahoru |
|