Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: |
|
|
Bylo by dobre napsat ze nejsou povoleny modifikace WRC co jezdi RBRChamp, pripadne je i vypsat. V pluginu samozrejme povoleny jsou.
Kadlec pojede s originalni Xsarou. Dik
Jinak treba ta Xsara WRC 05 rychlejsi podle meho neni spis naopak. Fyzika je nejaka beta 1.1 a ta se pouzivala i u "normalniho" WRC 2005. Rozdil je pouze v tom, ze Citroen Xsara WRC 05 je kombinace teto fyziky a originalniho modelu |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne leden 21, 2007 20:39� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Martin

|
|
|
Jenom malá poznámečka. V seznamu přihlášených by to chtělo trošku štábní kultury Někdo má jméno ve formátu Jméno Příjmení, někdo Příjmení Jméno, někdo PŘÍJMENÍ Jméno, další Jméno PŘÍJMENÍ ... Špatně se v tom hledá. Šlo by to poupravit? Díky  |
|
Zaslal: po leden 22, 2007 1:21� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Teda, kdyz koukam do startovky, tak si stanovuju cil pro sve pusobeni...
Slibuju, ze se pokusim porazit vsechna Nka a supersvestky, i kdyz na asfaltu se mi to sotva podari Jeste, ze Karel Kuncl jede s WRC, alespon nebude takova ostuda  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po leden 22, 2007 3:06� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NEMEC Michal

|
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Bylo by dobre napsat ze nejsou povoleny modifikace WRC co jezdi RBRChamp, pripadne je i vypsat. V pluginu samozrejme povoleny jsou.
Kadlec pojede s originalni Xsarou. Dik
Jinak treba ta Xsara WRC 05 rychlejsi podle meho neni spis naopak. Fyzika je nejaka beta 1.1 a ta se pouzivala i u "normalniho" WRC 2005. Rozdil je pouze v tom, ze Citroen Xsara WRC 05 je kombinace teto fyziky a originalniho modelu |
V seznamu mas co se jede za auta  |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po leden 22, 2007 8:51� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Jasne, uz to ctu. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: po leden 22, 2007 9:42� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Tak problém vyřešen. Já jsem opravdu neměl nainstalovanou školu II. Po reinstalaci RBR jsem na ní zapomněl a myslel si, že tam je. Takže je to OK. |
|
Zaslal: po leden 22, 2007 13:36� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOVOTNY Milos

|
Předmět: Licence |
|
|
Ahojte, mám dotaz, mohu se zůčastnit tohoto turnaje s vozem WRC i když mám pouze licenci "Default Licence (all drivers), B" ???
Ptám se raději předem aby nebyly protesty. V pravidlech o licencích není nic napsané...
Díky...Mio |
|
_________________ MIO
NOVOTNY Milos
Rallye A - Team Lanov
ŠKODA Fabia WRC 2006 |
Zaslal: po leden 22, 2007 13:51� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Roman promine
Licence A a B se vztahuji pouze k Euro Rally Cupu a s ostatnimi zavody nemaji nic spolecneho. Jet muzes s cim chces  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po leden 22, 2007 13:56� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NEMEC Michal

|
|
|
Pripominka k webu, mozna by si mohl dat skupinu nad tabulku a ne to vypisovat za kazdym jezdcem. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po leden 22, 2007 20:29� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
Předmět: Realistic |
|
|
I když do startu Safari rally zbývá ještě 14dní, tak se počet přihlšených blíží 80, musím říct že sem takový zajem vůbec nečekal a velmi mě to těší.
Začínám přemýšlet o tom že by se jel tento turnaj na REÁLNÉ POŠKOZENÍ, BEZ SUPERRALLY, brání mi vtom:
1)zatím pouze malý zajem o skupinu S1600, (pro mě zatím zklamání v počtu přihlášených) přitom při pohledu do seznamu přihlášených je vidět, že se i v této skupině sešla skvělá konkurence a bude velmi zajímavé sledovat kdo se bude umístovat na nejvyších příčkách. (ale věřím že se to zlepší)
2)za druhé mě na to zajímá váš názor, napište do fora co si o tom myslíte, tratě bych o něco málo zlehčil. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: út leden 23, 2007 0:54� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Foukni to tam bez superrally a s reálným poškozením a nic nezlehčuj. Jezdíme rallye a ne skejťáka Tonyho Hawka. Ať se s tim popere každej podle svých schopností. O tom přece rallye je ne? O rychlosti a vytrvalosti jak jezdců tak vozů. Tim ten pohár získá i větší prestiž si myslim. Nehledě na počet přihlášených dal bych to tak. |
|
Zaslal: út leden 23, 2007 3:00� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ADOLT Lukas

Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Já bych taky dal real poškození a bez superrally, ale v tom případě to znamená že nedojedu ani jednu rally...  |
|
|
Zaslal: út leden 23, 2007 6:43� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Já jsem taky pro reál, Safari byla známá a taky to byl jeden z důvodů proč už se nejezdí, tím, že dávala zabrat technice. Jsem pro real a se SR je mi to celkem fuk, myslim že muj boxer to vydrží až do cíle  |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út leden 23, 2007 12:50� |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|