Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Rally Bohemia výběr RZ: Skalsko - Vinec
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MIKL Tomas

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Baráčky vypadají moc pěkně a kvalitní zpracování je ku prospěchu celého projektu. Držím palce v další práci Wink

Příspěvek Zaslal: čt březen 08, 2007 7:59
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin SRAJER

KOHOUT Pavel napsal:
Začínam věřit na ten výraz "zlatý český ručičky", páč jak je vidět z vývoje kolem RBR, Češi rozhodně hrajou první housle. A všichni, co dělaj na nějaký trati odváděj naprosto neuvěřitelně precizní práci! Když se podivam, jaký hybridy a rychlokvašky vznikaj třeba pro rFactor, tak tohle je úplně neuvěřitelný. Ty tratě budou jak živý!

Keců tohodle typu uz bylo napsano stohy! Ale vysledky mezi prostym lidem porad nejak nejsou Question Cesi hrajou prvni housle, zlaty cesky rucicky....boha jeho.......
Příspěvek Zaslal: ne březen 11, 2007 17:39
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sena

myslíš si jinak??? Řekni mi kromě toho španěla co dělá samé auta, kdo jiný modeluje auta, tratě???? Pokud vím, tak češi jako první mají hotovou 1. RZ!!!!! viz. Pyros2004. A další jsou na cestě - Příbram, Vinec-Skalsko.

Tak jestli znáš, někoho kdo umí líp ze zahr., tak mi budem jen čekat a těšit se až budou nové věci od něho.

A znáš nějakou jinou zemi, kde hrají pře plugin????????????????????????
Já se jen ptám, protože tolik kolik je tu lidí zaregistrovaných a hrají - Kanada ,Švédi, Estonsko. Jestli se nepletu, tak ten plugin zprovoznil Wally, ne??

Naposledy upravil sena dne ne březen 11, 2007 22:33, celkově upraveno 1 krát

Nous comme allant jokers - Jolly Motors

Nosotros cual voladero joker - Jolly Motors

Wir als fliegend Rommee - Jolly Motors
Příspěvek Zaslal: ne březen 11, 2007 18:55
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KOHOUT Pavel

To neměl bejt z mý strany nějakej nacionalistickej výpad...zkrátka sem konstatoval, že naši lidi dělaj moc pěkný věci. A to platí jak pro RBR, tak pro rFactor. A za tim si stojim. To, že to neni eště mezi lidma je úplně vedlejší...
Příspěvek Zaslal: ne březen 11, 2007 20:36
DEJMEK Vaclav

Sena: Tu poslední větu si silně přehnal.

Jedna věc je kdo hraje první housle v rbr a jiná věc je kdo hraje první housle celkově. V RBR sme na tom třeba dobře, ale jinak, no nevim nevim teda. Ale každopádně zlatý český ručičky platí pořád.

Příspěvek Zaslal: ne březen 11, 2007 20:45
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
sena

no dobrý no, uznávám, ale trocha mě to naštvalo!!!!! Já sice nejsem žádnej vlastenec, ale takovou aroganci jsem od někoho nečekal

Každý tady chválí, ať už méně nebo více, ono se ale vlastně vždy najde někdo komu se to nelíbí!!!!

Naposledy upravil sena dne ne březen 11, 2007 22:33, celkově upraveno 1 krát

Příspěvek Zaslal: ne březen 11, 2007 20:58
HAZE Jiri

To chce klííííííííííííííííííííííd Laughing Není nic jednoduššího, než dát edit a poslední větu smáznout... Shocked

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: ne březen 11, 2007 21:15
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
REZNICEK Marcel

Hodně pěkný Vráťo!!!!!Přeji hodně trpělivosti!!!!! Very Happy Koukám že se tvorba nových tratí do RBR rozrůstá a doufám že až všichni dodělají rozdělané tratě tak hraní RBR vydrží ještě nejmíň 5let!!!! Shocked Smile No uvidíme co přinese novej Colin ale jestli to bude něco jako CMR 2005 tak RBR nemá problém se udržet na špici a nikdo nepřejde na CMR Dirt.Já osobně RBR hraju 2roky sice letos od ledna přes Plugin ale RBR mě nikdy nepřestalo bavit a nudit!A Rally Příbram a info co podává Vráťa o tvorbě jeho trati mě jen nutí k každodennímu hraní RBR!!!!Díky Vráťo za info!!!!!Budu se těšit na další screeny! Very Happy

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 14:23
sena

Co se týče CMR tak 2 byla moje první rally i s volantem. Pak jsem hrál nějaký čas Rally Championship, nebo jak se to jmenuje. Ale pak jsem se ptal na nějakou novou hru o rally. Kámoš mi řekl, že jo je ale že je to pěkná blbost. Prý se tam narazí do stromu a končíš. Já jsem řekl tak to musím mít. A tak se stalo. Vyšlo CMR 3. Bez kometáře. CMR4 jsem už ani nezkoušel a ani si ho nikde nepůjčil. CMR5 To samé. A jestli výjde CMR Dirt nebo jak se to jmenuje tak si to maximálně půjčím na 2 jízdy a vrátím se k RBR. Protože je to The Best Ever Rally On PC.

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 14:48
REZNICEK Marcel

Já měl kdysi všechny CMR jen mi chyběla 2 ale CMR 4 a 2005 byl největší propaďák jediný co je u toho pozitivum je Grafika!Ale už se těším na tu Rz jestli to bude tak uskákaný jako Příbram tak to nikdy nedojedu! Very Happy

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 15:10
HONZALEK Vratislav

Muzu te ujistit,ze Vinec se na klavesnici da jezdit celkem v pohode. Neni totiz moc uskakany a i povrch je v lepsim stavu. Ale narocny si myslim bude taky,tedy ono dojet skoro tech 18km v soustredenem stavu (je to asi kolem 10 minut) da zabrat Wink
S Colinama bych to moc nesrovnaval,ty miri uplne jinym smerem nez RBR, graficky jsou na tom super,horsi je ten zbytek,ktery vychazi jako total arkada.
BTW: to me skoro nejvic bavila kupodivu trojka,dneska se tomu sam divim.Dvojka taky super,4 uz me moc nechytla a petka prisla po RBR,tedy s krizkem po funuse

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 15:33
REZNICEK Marcel

Tak to sem rád já to hraju stejně na volantu ale stačí mi dát si půl sezony a mam to co udržet a bolej mě záda u toho sedět! Very Happy Ale už se těším moc!Už ten název stojí za to! Very Happy

BTW:CMR 3 se mi taky docela líbil jediný co se mi na něm líbilo nejvíc byl start a cíl na cílové rampě!!!a ten servis a možnost defektů pneu jinak to ovládání stálo za HO.....O!!!!!

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 15:39
DEJMEK Vaclav

CMR 1 byla ClassA, první rally na 3d byl sem v tranzu. Ale Rally Championship 2000 to bylo opět zase něco jinýho, spousta skvělejch tratí ve skvělej grafice a bezva hratelnost. I když na pirelce ty dlouhé tratě byly o hubu.

Těšim se na každou asfaltovku, která bude, v orig RBR jich moc neni a já asfalt rád. Zatim veškerý vývoj, který se kolem RBR v CZ děje vypadá parádně, samá piplátka, tak to má bejt, škoda, že se něco nejede i kolem nějakého hradu, že bych si během RZ skočil někam na výlet Smile Moc Vám fandim v tvorbě, škoda, že nikdo nechce dělat něco ze šumavy, aby byl taky nějakej ten snížek.

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 15:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HONZALEK Vratislav

Sumava by bal urcite zajimava,ale ja to tam neznam a skoro naslepo jsem si tenkrat vybral Vinec(cohoz nelituji:) Ale ke tratim se snehem budes muset zaujmout jiny pristup,tedy z pohledu modelare vlastne vsechny snehove bariery vymodelovat. A co se tyce prevodu a veci kolem tak to zas tak nevim,to by ses musel ptat jinde;)

Jinak ty bys byl urcite zadany clen budoucich tymu,tvoje texturovaci schopnosti jsou perfektni Wink

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 16:06
sena

no a Vráťo, nechci bejt rýpavej a nechci být za nějakého pobudu když se po cca 3 dnech vydání Příbrami, zeptám na to, co tvá trať????

Příspěvek Zaslal: čt duben 05, 2007 16:35
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další
Strana 8 z 20

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme