Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Rozpad pluginu? NIKDY!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PANCOCHA Jaroslav

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím Vás všechny - zastavte osobní útoky proti ostatním. Je to uplně zbytečné. Všem nám jde o jednu věc.
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 12:08
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Wally
Site Admin

HOFBAUER Jakub:

1) Jednoznačně si odporuješ už ve tvé odpovědi č.3 - kde očekáváš, že budeme sloužit, jak se ti zlíbí.

2) Napsat nepřímý útok a pak dodat, že to vlastně není útok, no škoda mluvit...

3) Je mi jasné, že se ti nikdo nezavděčí, ale tak ja ko jak už jsem psal, nikomu tu nebudeme dělat sluhy, i když to bude placené - to si uvědomte. Budou jasdně daná pravidla, která přijmete nebo ne. Pochybuji, že je přimeš ty.

4) Já bych řekl spíš opak, hodně velké procento by tu kritiku nenapsalo tak, jak si jí podal ty (pohled na seznam darujících mě v tom utvrzuje)

5) Pochybuji, že ti to na něco bude. Confused

Z mé strany je to k této diskuzi vše, je to pod mojí úroveň se tu s některými jedinci dohadovat Exclamation
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 12:09
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HOFBAUER Jakub

Wally napsal:
HOFBAUER Jakub:

1) Jednoznačně si odporuješ už ve tvé odpovědi č.3 - kde očekáváš, že budeme sloužit, jak se ti zlíbí.
Hledat chyby v kritice, která je mířena na tvé jednání... Co dodat.

Wally napsal:
2) Napsat nepřímý útok a pak dodat, že to vlastně není útok, no škoda mluvit...
Neochcota kritiku přijmout a alespoň se pokusit ji pochopit. Jak se napíše něco, co se Wallymu nelíbí, je to automaticky osobní útok. Co dodat...

Wally napsal:
3) Je mi jasné, že se ti nikdo nezavděčí, ale tak ja ko jak už jsem psal, nikomu tu nebudeme dělat sluhy, i když to bude placené - to si uvědomte. Budou jasdně daná pravidla, která přijmete nebo ne. Pochybuji, že je přimeš ty.
Nebudu platit za něco, o čem nevím, jak bude fungovat! Jak ty pravidla budou vypadat?

Wally napsal:
Z mé strany je to k této diskuzi vše, je to pod mojí úroveň se tu s některými jedinci dohadovat Exclamation
Bohužel musím konstatovat totéž.

HOFgh.

Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 12:32
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PANCOCHA Jaroslav

Pánové myslím že na sebe tady zbytečně pouštíte hrůzu.

Oběma jde o jednu věc.

1) Wally to dělá ve volném čase a JEDNOZNAČNĚ PENÍZE JSOU POUZE NA FUNGOVÁNÍ SERVERU - S PLUGINEM TO NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO, takže z toho neplyne vůbec žádná zodpovědnost.

2) Jakub má zase docela správný požadavek na to, aby se s novým spuštěním pluginu zavedly i placené registrace. To je samozřejmě myšlenka dobrá, nicméně to zřejmě nelze zařídit okamžitě, pokud se to dělá ve volném čase.

Proto tady o tom zřejmě Wally moc nepíše, protože teď jde hlavně o spuštění pluginu i dočasně za cenu toho, že budou moci dále jezdit i ti, kteří nic nedali.

Myslím, že každý oželí těch pár stovek za cenu toho aby co nejdříve mohl jezdit bez ohledu na to, zda někdo dal nebo ne.

(tyto věci se samozřejmě později vyřeší, ale určitě to nelze okamžitě - jak říkám, nikdo za to není placený, ani nebude a proto nemůžete chtít zázraky - jen co volný čas dovolí)
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 12:34
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HAUSKNOTZ Viktor

Wally napsal:
HOFBAUER Jakub:

No ale sakra po cem tu stale volame??? Jen a jen po jasne danych pravidlech!!! A ta tu nikde NEJSOU!!!
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 13:15
FRIC Miroslav

Ještě si dovolím pár vět...

1. Wally, co se Ti stalo? Nikdo na tebe neútočil, tak proč reaguješ tak podrážděně? Za příspěvkem Jakuba opravdu žádný útok nevidím.

2. Opět pro Wallyho... Sám říkáš, že chceš, aby plugin byl co nejotevřenější a přilákal co nejvíce lidí (viz diskuze na téma free uživatelů a ranné diskuze na téma placení). Bohužel právě tomu sám bráníš. Možná je to těžké přijmout, ale pravdou je, že lidé, co Tě znají nebo kteří jezdí dlouho, tak ten dar klidně zaplatí bez mrknutí oka (to platí i o mně, jak se můžeš lehce přesvědčit). To ale rozhodně neplatí o jezdcích nových, potenciálních sponzorech nebo dle mého názoru většině cizinců. To není osobní útok na Tebe! Nikdo Tě neobviňuje, že bys chtěl ty peníze ztopit, to je naprosto absurdní. Ale, prosím, uvědom si, že na pluginu zdaleka nejsou jen lidé, co byli na srazu a těch pár vět či informací o celé akci navíc, které by pomohly váhajícím a novým uživatelům se rozhodnout snad není tak strašná oběť, ne?

3. Jiný příklad. Řekněme, že budu mít potenciálního sponzora. Co mu ale mám říct o celé akci? I kdyby to byl někdo, kdo by byl schopný financovat celý plugin, tak do toho nepůjde. Přitom opět stačí tak málo, celé je to jen a jen o komunikaci.

4. Wally, dej si chvíli pohov, klidně na nějakou dobu úplně pusť plugin z hlavy a vrať se k němu později. Svět se nezboří a třeba pak uvidíš v diskuzních příspěvcích to, co tam opravdu je, a nebudeš za vším vidět jen útoky. Takhle je to celé jen velmi smutné...

Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 13:25
OLSA Mirek
Site Admin

Jde mi z toho hlava kolem Crying or Very sad

Je smutné že za dva roky provozu kdy developers a admini dělali vše pro lidi z darma tak bylo vše v pořádku a důvěra byla bezmezná, všecko bylo v pořádku a hlavně zadarmo takže ok ..... ale máte představu kolik to stojí času, úsilí a obětování ??? asi ne protože jinak by se tady příspěvky typu nebudeme platit za něco co nevíme jak bude vůbec neobjevily.

Je smutné že se důvěra ztratila s třemi stovkami poplatku z kterách ani developers ani admini nic nemají Sad

Je smutné že pochybujete o projektu který dva roky úspěšně funguje, ve Vás nevzbudil důvěru i když jste ho používali .. a jak rádi.

A v neposlední řadě je to hlavně znevážení práce programátorů a adminů kteří se o vás a vaše požadavky přes dva roky starali a nadále budou starat zcela zdarma ve svém volném čase.

Je smutné že se tu mluví o zárukách Sad jaké záruky chcete ?
Chcete záruky za něco co někdo dělá ve svém volném čase a dobrovolně ??? to snad ne

Pletete si komerční produkt s volným projektem lidí co vytváří něco protože je to baví Idea

Placené hry typu WoW 400/ měsíc .... jasně proč ne ... ale uvědomte si že u každého jejich serveru sedí zaměstnaný admin který to má v popisu práce a je za to řádně placen ... poté se dá očekávat záruka Idea
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 13:28
PANCOCHA Jaroslav

Pro všechny kdo zde vidí v příspěvcích útoky.......

Musím souhlasit s Mirkem Fricem, ten to opravdu napsal přesně: V příspěvcích Hofbauera ad. není nic proti Wallymu, nic proti placení...

POUZE ŽÁDOST O JASNÉ PRAVIDLA, jak to dále bude s placením a podobně, nic víc (když pominu ty řeči o odpovědnosti).

Prosím adminy a developery aby to zkusili vzít s nadhledem, není za tím vůbec nic než snaha o ujasnění pravidel.
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 13:44
Wally
Site Admin

A kolikrát tu mám já zase psát dokola, že to není záležitost dne ani týdne a že tu nic po částech zveřejňovat nebudeme? Dokážete alespoň přečíst a pochopit tuto vcelku jednoduchou větu, která je tu psána v různých zněních snad už 10x? Je mi z toho smutno Confused

Ti kdo volají po pravidlech, je prostě teď nedostanou a buď se s tím smíří nebo ne. Je mi to vcelku jedno...
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 13:48
HAUSKNOTZ Viktor

No vidis, Wally, konecne jsme se k necemu dobrali. Az ta pravidla budou, bude mi velkym potesenim zaplatit si vsechno, co vyuziji Wink
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 14:32
OLSA Mirek
Site Admin

HAUSKNOTZ Viktor napsal:
No vidis, Wally, konecne jsme se k necemu dobrali. Az ta pravidla budou, bude mi velkym potesenim zaplatit si vsechno, co vyuziji Wink

a doteď si to nevyužíval????????????? omg ... mě z toho jebne asi Sad

aha už sem to pochopil ... doteď to byla samozdřejmost to všechno využívat
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 14:33
Martin SRAJER

OLSA Mirek napsal:

a doteď si to nevyužíval????????????? omg ... mě z toho jebne asi

Mluvilo se o tom, ze ty penize jsou dar. Kdyz nekdo rekne, ze da dar v pripade, pokud budou jasne stanovena pravidla, proc sem tahas to, ze drive vyuzival plugin zdarma??
Asi by podle tebe mel zaplatit i tak, ze?!

Nikdo nikoho nenuti, aby zaplatil....nikdo nikoho nenuti, aby zavedl pravidla.... Je to o kompromisu...
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 14:47
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HAUSKNOTZ Viktor

Mirku, asi jsme se spatne pochopili. Pises DOTED. Doted, pokud vim, byly stanoveny ty PODMINKY jinak. Ty, ktere jste si stanovili vy. A ktere si zase muzete stanovit jinak ted. Je to snad svobodna volba. Vy si stanovujete podminky a ja se rozhoduji, jestli na ne pristoupim. To zni fer, ne?
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 14:48
VITA Tomas

...tak pak nevím co tady furt řešíte, když nikdo nikoho k ničemu nenutí... Rolling Eyes

Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 14:49
OLSA Mirek
Site Admin

Martin SRAJER napsal:
OLSA Mirek napsal:

a doteď si to nevyužíval????????????? omg ... mě z toho jebne asi

Mluvilo se o tom, ze ty penize jsou dar. Kdyz nekdo rekne, ze da dar v pripade, pokud budou jasne stanovena pravidla, proc sem tahas to, ze drive vyuzival plugin zdarma??
Asi by podle tebe mel zaplatit i tak, ze?!

Nikdo nikoho nenuti, aby zaplatil....nikdo nikoho nenuti, aby zavedl pravidla.... Je to o kompromisu...

Dar vůbec neřeším(už samotný význam slova Dar je zcela zdřejmý ale když to čtu tak za dar se tady něco požaduje) ........ tady probíráme roční příspěvek Idea
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 14:50
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 34, 35, 36  Další
Strana 27 z 36

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme