Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BARTA Roman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETEREK Petr
|
Předmět: |
|
|
Koukal jsem že tady někdo psal že to jezdí na intermediich jak se daj v single playeru měnit gumy? mě je to davá automaticky a měnit můžu jen tlak. diky |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 14:31 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PTACEK Martin

|
|
|
To Bica: tvému času se divím proto.......že TY s N4....jedeš ani ne o 5s hůře....a co jsem viděl ten onboard......tak vydělávám jen na tom, že mi to jede více na maximálku, jinak to jedu úplně stejně jako ty
Jinak pěkná jízda...hlavně, jak si trefil před cílem ten patník......ani o píď si neubral prostě paráda to sledovat. |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 14:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
No a teď to mám už za 4:34.71 a patník sem ani nepošolíchal. A celkově je to čistší. |
|
Zaslal: st duben 04, 2007 15:28 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
BICA Martin napsal: |
Sorry, ale nebudu se přece nějak omezovat. Vyšla nová trať, jsme z ní úplně paf, takže budeme jezdit až do bezvědomí. Myslim, že tvůrci jí dělali proto, aby se jezdila. Nebudu se na ní jenom koukat, když si na ní můžu sject ne? Nejsem lovec rekordů. To že tady srovnáváme časy eště neznamená, že lovíme rekord. Spíš hledáme reálnou hranici. |
Hele omlouvat se nemusis, je to kazdeho vec. Je jasne ze jsme vsichni vyhladoveli padem pluginu a kdyz nam predhodi takovyto sqost, tak se na to vsichni hladove vrhnou. Ja jsem si to projel prvni den asi 8x s ruznyma autama a vcera 3x na cas s ruznyma autama a pak jednou krizem krazem pro kochani se a prohledavani zahrad, ostatnich cest atd. Apriory se se branim jakemukoli testovani a trenovani, abych se ty trate nenaucil nazpamet. Tim by to pro me ztratilo to rally kouzlo.
Ten ryplej maz hezkej a ten patnik jsem vcera trefil uplne stejne  |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 15:41 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CERVENKA Filip

|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Trošku OT...
Pyros: Prosím Tě, jak jsi psal do jiného vlákna o Sosnové, že nebude offline. Zajímá mě technické řešení. To se trať bude vždycky natahovat z pluginu? Nebo alespoň její část, aby jí nebylo možné hrát offline? Nemám nic proti takovému omezení, jen by mne zajímalo, jak to bude ošetřené. Pokud to teda není tajné  |
Už chystáš hack, cooo ...  |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 16:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Filip: Ja a hack? No, tak to je velký fór. Ja nehacknu ani baltazara  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st duben 04, 2007 16:50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin SRAJER
|
|
|
Panove tez jsem se s dovolenim projel a opravdu smekam. Jsem rad, ze se mé podezdreni, ze Cesi nebudou prvni, kdo vyda nove trate nepotvrdilo . Fakt se vam to povedlo a zaslouzite uznani. |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 18:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Mohl by mi nekdo osvetlit, kde najdu ten Olsonuv pomnicek? Zameril jsem se na to, ale za boha jsem nic nenasel. Uz jsem z toho na nervy  |
|
Zaslal: st duben 04, 2007 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JAROLIMEK Tomas

|
|
|
zdravím...musím pochválit všechny co na tom makali!je to staršná palba:)
chtěl bych poprosit někoho ochotného,jestli by mi nemohl na mail nebo třeba po icq poslat set up třeba na Fokyho 04 nebo na jakékoliv jiné auto!nejsem schopnej nic pořádného vytvořit a proto bych byl opravdu vděčný  |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOHOUT Pavel

|
|
|
Asi tady budu jedinej, ale osobně vůbec nesdílim nadšení z omezování přístupu k novejm tratím...
Např. na Sosnovou sem se těšil od chvíle, kdy se dal Roman do práce, pak rok(*) než jí dokončil, teď další rok než bude MČR...když náhodou nebudu mít čas nebo se prostě něco stane a já nepojedu MČR, pak si počkam další rok než bude veřejně. A když bude veřejně, tak jenom v určitejch turnajích, který můžou založit jen určitý lidi...
Nezlobte se na mě, ale já tohle jako pozitivum nevidim.
* rok asi neni přesnej, spíš to myslim obrazně |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 19:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SULAN Martin
|
|
|
BICA Martin napsal: |
Mohl by mi nekdo osvetlit, kde najdu ten Olsonuv pomnicek? Zameril jsem se na to, ale za boha jsem nic nenasel. Uz jsem z toho na nervy  |
Je to na sjezdu před obcí Nekvasily po pravé straně, je u toho i takové malé odpočívadlo  |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 19:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SULAN Martin
|
|
|
KOHOUT Pavel napsal: |
Asi tady budu jedinej, ale osobně vůbec nesdílim nadšení z omezování přístupu k novejm tratím...
Např. na Sosnovou sem se těšil od chvíle, kdy se dal Roman do práce, pak rok(*) než jí dokončil, teď další rok než bude MČR...když náhodou nebudu mít čas nebo se prostě něco stane a já nepojedu MČR, pak si počkam další rok než bude veřejně. A když bude veřejně, tak jenom v určitejch turnajích, který můžou založit jen určitý lidi...
Nezlobte se na mě, ale já tohle jako pozitivum nevidim.
* rok asi neni přesnej, spíš to myslim obrazně |
To je holt život. Roman Kresta by taky určitě rád jezdil tratě v MS s novým fokym Nicméně bych to neviděl tak tragicky, ono to nějak dopadne |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2007 20:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Pavel Kohout: Je právem každého tvůrce naložit s tratí, jak uzná za vhodné  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st duben 04, 2007 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|