Právě je ne leden 26, 2025 4:01
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SCHWARZ Armin
|
Předmět: |
|
|
Nesmis pred startem na pluginu jezdit v singlu, obcas(tobe asi pokazdy) potom nejde odstartovat. |
|
|
Zaslal: út září 04, 2007 0:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Armine to není až tak pravda, já zase MUSÍM odjet něco v singlu,šejku, aby mě pak plugin pustil do závodů Když jsem šel HNED na plugin, tak jsem se sice objevil na startu,ale neodstartoval.
4 DAWluxe: Jinak jestli máš ještě problémy s výměnou aut, mrkni na naše stránky, je tam video tutoriál na výměnu vozidla a skinů Stránky mám v podpisu a je to v sekci download |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út září 04, 2007 7:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Někdy se to stává, pokud vyskočím ve hře s pluginu a znova do něj vlezu. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: út září 04, 2007 7:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Já ten problém znám přesně, dělá to, když si dá člověk single, ale před tím než odstartuje do zkoušky tak se rozhodne že nepojede a dá zpět, vleze do pluginu a po té pak nelze potvrdit "odstartovat zkušku". Aby pak mohl jet, tak buďto musí vyjet z rbr, nebo si spustit jakoukoliv RZ a klidně hned může odstoupit, ale zkrátka ta zkouška musí naběhnout v tom singlu. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út září 04, 2007 11:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|